Objevení // v srpnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
25.8.11 16:47

marinka5: a jak dlouho jsi těhu,že si byla na kontrole a ještě nebylo nic vidět?Já jdu 30.8 na první prohlídku v těhu a doufám,že už tam neco bude k vidění…jelikož sem podle posl.MS v půlce 5týdne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.8.11 17:03

Já jsem 6+6tt a byla jsem tam kvůli tomu protože jsem potřebovala doporučení na hematologii mam trombofilní mutaci a jsem po ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
25.8.11 17:05
marinka5 píše:
Já jsem 6+6tt a byla jsem tam kvůli tomu protože jsem potřebovala doporučení na hematologii mam trombofilní mutaci a jsem po ZT

marinko, a kdy jsi byla na prvni kontrole, kdyz nebylo jeste nic slyset?

jinak moc drzim palce at je vse v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.8.11 17:26
hanapospis píše:
marinka5 píše:
Já jsem 6+6tt a byla jsem tam kvůli tomu protože jsem potřebovala doporučení na hematologii mam trombofilní mutaci a jsem po ZT

marinko, a kdy jsi byla na prvni kontrole, kdyz nebylo jeste nic slyset?

jinak moc drzim palce at je vse v poradku :srdce:

Byla jsem na ní 5+3tt a byl vidět jen váček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.8.11 18:22

Tady už máte zajetou diskuzi Květen 2012 :kytka: https://www.emimino.cz/…rankovani/4/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
25.8.11 19:43
Petrasekk píše:
zrofka:Tak vítej mezi námi,gratuluji,jak dlouho jsi těhu?Máš i ty nějaký příznaky?? hanapolis:jinak zácpou taky teď trpím a nevolnosti žádný,jen častěji lítám na wc..,ale to je normální.

děkuji za přivitání. v 5tt…a přiznaky??? bolí mě bradavky..občas se píchne v podbříšku jinak nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.8.11 20:04

Zrofka:já mám příznaky,tak jako ty.Hodně citlivý bradavky a občasný píchání v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.8.11 22:14

Ahojky, kdyžtak se můžeš přidat k nám do diskuze: https://www.emimino.cz/…-2012-77752/ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.8.11 08:34

Ahoj holky, jestli se můžu přidat tak taky hlasím // :-) Mám doma 7.měsíčního prcka takže MS jsem od porodu měla jen jednou a to 10.7. a 10.8. jsme si udělala test a vyšel pozitivní :-)Už jsem byla u doktora a těhu mám potvrzené :-) Jsem zvědavá jak to všechnu zvládnu s jedním prckem doma, ale strašně se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.8.11 10:27

Sarecka:Gratuluji,určitě to nějak zvládneš i s mimiškem,co už máš doma.Já mám skoro 2.letou holčičku a až porodím jí bude 2,5 a i přesto mám obavy,abych to i já zvládla,takže v klidu…hlavně musíme být v klidu,to zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.8.11 11:59

Petrasekk: Tak až se mrňousek narodí tak už to nějak zvládnout budeme muset a myslím že to zvládneme,ale já mám spíš strach o celý těhotenství, celý dny musím malýho tahat ten už má 9kg a bude hůř :-) Už leze a staví se takže celý den za ním jen lítám a přitom bych teď pořád jen spala.Jinak nemám zatím žádný těhotenský příznaky,ale tak snad je všechno v pořádku, oni určitě asi ještě přijdou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
26.8.11 12:15

Holky, kdo máte termín v dubnu 2012, tak už jsou založené 2 skupiny, můžete se přidat. Buď
https://www.emimino.cz/…/duben-2012/
nebo
 https://www.emimino.cz/…bnatka-2012/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.8.11 12:41

Sarecka:No tak to ti držím palečky ať je vše ok,když musíš mimíška co máš doma pořád tahat,mě už naštěstí malá běhá sama a je samostatnější…Ale i tak mám obavy ,aby se něco skrz těhu nestalo,jelikož sem před dvěma měsíci měla zamlklé těhu…v 9.týdnu mudr zjistila,že mimi není,že je jen prázdný váček,musela sem na revizi…I právě proto sem moc štastná,že se další otěhotnění podařilo už po druhé MS po těch zákrocích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.8.11 13:29

Také //

Ahoj,
jsem tu nová, tak snad se můžu přidat. Také mám // na TT. Máte nějaké fotky? Já mám testovací čárku o dost slabší. A k doktorovi jdu až 9.9. Tak jsem ze všeho dost nervózní :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.8.11 13:37

Petrasekk: Tak to mě mrzí,že to prve dopadlo špatně, tak ti moc přeju aby to těhu teď bylo v pořádku :-) Já jdu k doktoru znovu na kontrolu 31.8. tk snad bude vše v pořádku a už bude vidět srdíčko a ty už jsi byla u doktora? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí