Objevení // v srpnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
1.9.11 21:07

Ahoj, tak jaké máte novinky?
Já zatím nic, sále mi není špatně…to jsem samozřejmě ráda…ale pořád mě bolí prsa a skoro po všem co sním mě pálí žáha.
Jinak odpočítávám dny do kontroly…už chci mít potvrzeno, že je vše o.k. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.9.11 10:46

Ahoj, u mě taky nic novýho, je mi špatně pořád a prsa bolej taky pěkně, ještě 4 dny do kontroly, se asi zbláznim, teď to tak najednou pomalu utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
2.9.11 10:55

Ahoj tak já mám do kontroly ještě 13dní,taky se z toho čekání asi zblázním,ale snažím se na to nemyslet,aby to rychleji utíkalo :-D .Jinak mě bolí prsa a pořád běhám na wc a sem přes den hrozně unavená,coš nějak neznám,tak vždy,když jde maličká spinkat tak já si odpočinu s ní,jinak bych to nedala.Jo a trochu se mi změnili chutě,ale v tom smyslu,že když si něco dám co sem mývala ráda,tak necítím toho daného jídla chuť.Celkově nemám na nic chuť,ale jíst musím…Jo a už asi 3.den mě pobolívá v podbřišku,asi jak se zvětšuje děloha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.9.11 17:14

jo, tak na wc jsem přestala běhat, už se mi to zase upravilo do normálu za což jsem fakt ráda. Jinak všecko co cítím cítím výrazně víc, takže mi jsou některý pachy fakt dost nepříjemný. Chutě, jak kdy, taky občas nemam na nic chuť, ale jak píšeš, jíst musim i když se mi z toho občas zvedá kýbl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.10.11 12:33

Ahoj,
chtěla bych se k vám přidat, ale koukám, že tu je poslední dobou nějak mrtvo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.11.11 07:49

ahojky holky, tak jak vám pokračuje těhotenství? Strašně dlouho sem nikdo nenapsal. Já už mám konečně po nevolnostech tak si to začínám trošku užívat,je to,ale těžký s prvorozeným je mu teď 9 měsíců a už za ním musím běhat všude. A už víte jestli budete mit chlapečka nebo holčičku. Já pořád přemýšlím jestli si to nechat říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
2.11.11 19:03

Ahoj, pisu sem poprve, ale parametry zapadam do skupiny :wink: Jsem 13+1, nevolnosti kupodivu doted zadne, chute spis nulove… Obcas mi prijde, ze mi je mnohem lepe nez v mimotehotenskem stavu :-D Zitra jdeme na velky utz, jestli jsme zdravi, tak doufam, ze to bude v poradku :-) Vsechny zdravim a preji klidne dny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.7.14 13:44

Ahojky holky…nějak sem to vypustila z hlavy, ale to těhu v srpnu 2011 nedopadlo, v 10tt přestalo bít :srdce:. A od tý doby do dnes se nedaří… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí