Objevení // v srpnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
26.8.11 13:42

Lucinda2:vítám tě tu,samozřejmě,že se můžeš přidat…sdílej s námi své těhotenství,budeme jistě všechny rády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.8.11 13:51

Jinak přikládám foto testů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.8.11 13:53

Sarečka:Ještě sem u mudr nebyla,jdu až 30.8 ,moc doufám v to,že už tam bude něco vidět…nechci zažít to co před 2měsíci,že mi mudr řekla,že tam NIC nevidí…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.8.11 13:58

A máte už nějaké příznaky? Mě trochu pobolívá v podbřišku. Jako před MS ale méně. Jinak již několik dní mám hodně citlivá prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.8.11 14:01
Petrasekk píše:
Sarečka:Ještě sem u mudr nebyla,jdu až 30.8 ,moc doufám v to,že už tam bude něco vidět…nechci zažít to co před 2měsíci,že mi mudr řekla,že tam NIC nevidí…:-(

Taky jdu 30.8 a nejradši bych byla kdyby už to bylo, jsem strašně nervozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.8.11 14:03

Lucinda2: Já fotku nemám dělala jsem si jen jeden test a mak mazala k doktoru taky celá nedočkavá a to je mé druhé těhu, a samozřejmě na UTZ nebylo nic vidět, tak mi doktor říkal že byl test asi falešný a nabrali mi krev a druhý den jsem si volala pro výsledky tak mi řekl, že to těhu je, že mám přijít za týden a už tam byl vidět váček. Já bych řekla, že je důležitý, že druhá čárka je každým dnem silnější tak je určitě vše ok a určitě se vyplatí vydržet a jít na UTZ až bude opravdu vidět srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.8.11 14:04

marinka5:já sem taky nervózní,ale věřím,tomu,že už budu mít těhotenství v pořádku,a že tam bude aspoň ta maličká fazolka vidět a o týden později by už mohlo bít i srdíčko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.8.11 14:05
Petrasekk píše:
marinka5:já sem taky nervózní,ale věřím,tomu,že už budu mít těhotenství v pořádku,a že tam bude aspoň ta maličká fazolka vidět a o týden později by už mohlo bít i srdíčko :-D

Já doufám že už bude i srdíčko měla bych už v to úterý být 7+4tt, bojím se hrozně, protože mi to taky jednou nedopadlo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.8.11 14:06
marinka5 píše:
Petrasekk píše:
Taky jdu 30.8 a nejradši bych byla kdyby už to bylo, jsem strašně nervozní

Tak já jdu až den po vás, jsem z toho taky nervozní, protože ani žádný příznaky nemám. Vždycky počítám dny už abych šla k doktoru a ten mi řekl, že je mimi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.8.11 14:08

To já taky, příznaky mám tak leda nevolnosti a ta ani dneska nebyla pak jsem teda strašně unavená jinak taky na sobě nic jiného nepozoruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.8.11 14:11

marinka5: Když jsem byla poprvý těhotná, tak jsem taky na žádný nevolnosti netrpěla, právě, že jsem měla jen tu šílenou únavu jinak nic. A taky jsem se sledovala a těšila jsem se až přijdou pohyby, že už budu víc v klidu a to jsem se pak začala sledovat ještě víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.8.11 14:23

Já to všechno zažívám poprvé, tak vůbec nevím, co mě čeká. Jsem strašně nedočkavá a taky se hrozně bojím, aby to bylo vše ok. A mám ještě takový blbý dotaz…nechápu ty údaje např. 6+4tt? Co je to tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.8.11 14:27

TT = týden těhotenství, 6+4tt = 6.týden + 4.den :palec: snad jsem to napsala pochopitelně a dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.8.11 14:28

to znamená, že jsi těhotná 6 týdnů + 4 dny. tt - znamená jako těhotenské týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.8.11 14:33

Díky moc za vysvětlení. Já ani nevím jak dlouho (doufám) jsem těhotná. Ovu byla 7.8. a MS se měla dostavit 22.8. Ten den jsem dělala první test a byl tam „duch“ potom čárka sílila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí