Poradna duly
Jana Čurdová
lucinda2 píše:
Díky moc za vysvětlení. Já ani nevím jak dlouho (doufám) jsem těhotná. Ovu byla 7.8. a MS se měla dostavit 22.8. Ten den jsem dělala první test a byl tam „duch“ potom čárka sílila.
Těhotenství se počítá od prvního dne poslední MS. Kdy jsi měla poslední MS??
marinka5 píše:lucinda2 píše:Měla bys být 4+5
Poslední MS 24-26.7.
Děkuji
)
lucinda2 píše:
Poslední MS 24-26.7.
ahojky,tak to jsme na tom uplně stejně!!já jsem měla začátek poslední MS 25.7. ![]()
zrofka píše:lucinda2 píše:ahojky,tak to jsme na tom uplně stejně!!já jsem měla začátek poslední MS 25.7.
Poslední MS 24-26.7.
A už sis dělala test? Jak vypadá?
Já sem měla posl.MS zač. 26.7 ,takže sme na tom stejně
.Jsem moc zvědavá na tu kontrolu na gyn..
ahojky já si jich dělala
a ještě dneska jeden..(ale ten tam není) a jsou tak krásné čárky.. pak to přetáhnu z fotáku do pc
Ahoj holky, můžu se k vám přidat na pokec? Já // objevila 16.8., ale mohla jsem testovat dřív, ale nějak jsem se neodhodlala MS měla dorazit 13. nebo 14. takže asi tak 3 dny po meškání a už jsem měla na desítkovym Mamatestu dálnici. Jinak nevolnosti zhruba už 7 dní po ovu, držej se mě celodenní, ale naštěstí bez lítání na wc, pak bolesti prsou. Dnes jsem 5+6.
Pettulle:Budeme rády,když se přidáš do diskuze.Máš nějaký foto testíku?? Zrofka:Máš krásné čárky,pěkně viditelné…držím holky palečky ať jde vše bez potíží ![]()
A tady jsem si dělala test ve středu jestli tam ještě pořád něco je ![]()
Pettulle píše:
A tady jsem si dělala test ve středu jestli tam ještě pořád něco je
ahojky, a vychází ti ten týden na tom testu? ???se skutečností???jsem přemýšlela,že si ho taky koupím..ale zatím jsem se nedokopala
Pettulle:moc pěkný testík,byla jsi už u mudr?Bylo něco vidět?
Zrofko, jj souhlasí, ale bohužel to ukazuje 1-3 týdny a pak ty 3+ ovu jsem měla 29.7. a ten test jsem si dělala 24.8.
Petrasku děkuju, k dr. jsem se objednala a vezme mě až 6.9., tak doufám, že bude už i srdíčko. U prvního těhu jsem byla v 6+3 (asi nebo +4) a teď mi řekla, že je něco vidět až v 7tt, přitom předtim mi řikala že až v 6tt
tak snad to rychle uteče, už se těšim.