Poradna duly
Jana Čurdová
Pettulle: Díky za vysvětlení…já se v tom nějak nevyznám. Možná je to opravdu jak říkáš…mohlo to být déle než jsem si myslela. No hlavní je, že je test pozitivní jak říkáš. Akorát teď nevím, jestli doktor něco uvidí. Jdu na kontrolu až 9.9., tak uvidíme.
Jinak všem přeji, aby to dobře dopadlo
a určitě napište až budete po kontrole od doktora. Jsem zvědavá ![]()
Luci, nemáš zač. No, teď jsi v 5+2 dle ms a 9. budeš 6+5tt takže to by něco vidět mohl, možná srdíčko to ještě nebude, ale něco ano, já jdu 6. a to budu 7+3, takže to srdíčko už by tam být mohlo.
A myslíš, že už dostaneme fotečku? Já jsem tak strašně nedočkavá! Čekáš první mimčo, nebo už nějaké děti máš?
Ahoj holky,dnes sem byla u gyn.mudr a na UTZ bylo cosi vidět,jako váček a v něm cosi prťavýho…Na další kontrolu jdu až 15.9,to už snad bude vidět více.Podle mudr jsem 3–4týden,ale podle kalkulačky těhu na netu podle poslední MS co sem měla 26.7,mě vyšlo,že su 5+0tt,tak já nevím jak dlouho vlastně jsem těhu….Snad příště budu mít fotečku z UTZ.
Luci, mam skoro douleťáka. Pokud si o fotečku řekneš, tak ti ji dá, já si o ní řikala při každym UTZ. Teď bych chtěla i DVD záznam, u prvního mě štve, že jsem si o něj neřekla.
Petrasku, jj to je moc brzo na kontrolu, podle MS jsi v 5+0 jak píšeš a víc je vidět až v 6+
Ahoj, tak zítra jdu na druhou kontrolu, tak mám strach, aby bylo vše OK, abysme už vyrostli a Mudr. mi konečně řekla, který tt jsem
![]()
Petrasekk: Tak to je dobře, že jsi v pořádku. Příště určitě uvidíe víc ![]()
Pettulle: Takže už víš co tě čeká
To ti trochu závidím. Já jsem „v tom“ poprvé, tak je to pro mě všechno nové. A o fotečku si určitě řeknu, díky za radu ![]()
Luci, jj to vím do čeho jdu, nejvíc se opět těšim na testy na cukrovku, brrr, je mi předběžně z nich špatně. Jen doufám, že porod bude probíhat zcela jinak.
Jé holky, na kterých stránkách je ta kalkulačka těhu? Já jsem zvědavá jestli už mi dneska řekne něco víc. Prvně se neodvažovala hádat jak dlouho jsem těhotná, prý by to bylo jak věštit z koule
. Sem zvědavá jestli dneska uvidíme něco víc.
Ahoj,
mě se hrozně líbí tahle kalkulačka
http://www.zenska-neplodnost.cz/…sky-kalendar
Jinak se musím pochlubit, dnes jsem si dělala další test a už je vidět nádherná dálnice. Tak jsem se konečně dočkala
Ten širší je 25ka, tak tam je čárka trochu slabší.
Ajuše, můžeš si to spočítat sama, počítej od prvního dne poslední ms, u dr. pak záleží kdy byla ovulace, takže pak dokáže říct přesnější týden těhu.
Luci, ono je jedno kterým testuješ, ten desítkovej je citlivější proto ta dálnice a 25 je už o těch 15 jednotek míň citlivá, ale můžeš si být jistá, že tam opravdu něco je.
No zkoušela jsem nakonec mi vyšlo něco úplně jiného. Ale dalo se to čekat, cykly jsem měla celkem rozházený a pokaždý jinak dlouhý. Teď už je to jedno. Přišla jsem od doktorky a jsem 6+3tt. A termín 20.4.2012. Sem ze všeho hrozně vyjukaná. Příští kontrolu jdu zhruba za měsíc a budou mi i brát krev.
Ajuše: A už jste něco viděli na ultrazvuku? Já se hrozně těším na kontrolu, až to budu taky vědět přesněji. A hrozně se těším, jestli bude něco vidět.
Už jste to řekly doma? Jako myslím třeba rodičům?
Hele na ultrazvuku já vždycky vidím akorát flek
. Navíc mám nějak zakloněnou dělohu, tak je to špatně vidět (aspoň to říkala doktorka). Ale ukazovala mi mimčo a co mě překvapilo, tak bylo vidět jak bije srdíčko (flíček jakoby pulzoval
). Ještě před 14 dny, byl vidět jen váček. Jinak jsem čekala do týhle kontroly a hodláme jim to říct co nejdřív. Ještě teda vůbec netušíme jak. No aby toho nebylo málo, tak už to ví šéfová, protože za mnou přišla sama. Prý ženská intuice. Ale aspoň se nemusím už nervovat, jak jí to sdělit.
Jo a úplně sem si zapomněla říct o fotku, což mě trošku mrzí, ale tak snad příště.