Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky. Jsem konečně těhotná a miminko čekáme v květnu. Květňátka, přidejte se ![]()
Jé to je hezké, já to zjistila loni, mám letošní Květňátko… ![]()
Gratuluji a hezké těhulkování ![]()
Děkuju
Už se moc těšíme. Vím, že je to teprve na začátku, ale jsem blázen do miminek, tak už mám i něco z výbavičky koupené ještě než jsem otěhotněla ![]()
Tak to jsi si opravdu pospíšila
Ale je to moc krásné, tak si to užívej ![]()
Moc gratuluji ke květňátku ![]()
Přeji pohodové a bezproblémové těhu
![]()
Já mám květňáka dvě
![]()
ahojky, můžu se přidat?? jsem tu nová..a taky jsem zjistila že jsem těhu. tenhle týden mě čeká krev… ![]()
Jasně, že můžeš
Taky ti moc gratuluju k těhotenství
Jsme na tom stejně, tento týden mám naplánováno jít ke gyndařovi a už se těším až mi to potvrdí oficiálně ![]()
Beru*Beru píše:
Jasně, že můžešTaky ti moc gratuluju k těhotenství
Jsme na tom stejně, tento týden mám naplánováno jít ke gyndařovi a už se těším až mi to potvrdí oficiálně
to já mu zachvilku budu volat..aby si mě pozval na krev… nepočítám,že by na ultrazvuku šlo ještě něco vidět..kdy jsi to zjistila???//?
Zjistila jsem to na naší svatební cestě. 17.8. sem si dělala první test a přísahám, že jsem tam viděla ducha, i když manžel ne
No a o dva dny později už tam byla i druhá čárka ![]()
Beru*Beru píše:
Zjistila jsem to na naší svatební cestě. 17.8. sem si dělala první test a přísahám, že jsem tam viděla ducha, i když manžel neNo a o dva dny později už tam byla i druhá čárka
Jé,tak to se máš..my jsme začli plánovat svatbu na duben…ale koukám,že budu mít jiné starosti
já jsem jak nemocná si ty testy dělám pořád a pozoruju jak tmavnou..a dneska mam hezké dalnice ![]()
Gratuluju, mám doma taky květňátko letošní, jarní miminka jsou fakt nejlepší, člověk nemusí řešit nějké pidikombinézky a navlíkání a vyhne se s břichem největším vedrům ![]()
Tak si to užívejte ![]()
Gladys píše:
Gratuluju, mám doma taky květňátko letošní, jarní miminka jsou fakt nejlepší, člověk nemusí řešit nějké pidikombinézky a navlíkání a vyhne se s břichem největším vedrům
Tak si to užívejte
Jojo, netahat se s bříškem ve vedru, to si taky říkám, že je to super. Květen je nádherný měsíc. ![]()
zrofka píše:Úplně s tebou souhlasímBeru*Beru píše:Jé,tak to se máš..my jsme začli plánovat svatbu na duben…ale koukám,že budu mít jiné starosti
Zjistila jsem to na naší svatební cestě. 17.8. sem si dělala první test a přísahám, že jsem tam viděla ducha, i když manžel neNo a o dva dny později už tam byla i druhá čárka
já jsem jak nemocná si ty testy dělám pořád a pozoruju jak tmavnou..a dneska mam hezké dalnice
BeruBeru píše:zrofka píše:Úplně s tebou souhlasímBeruBeru píše:Jé,tak to se máš..my jsme začli plánovat svatbu na duben…ale koukám,že budu mít jiné starosti
já jsem jak nemocná si ty testy dělám pořád a pozoruju jak tmavnou..a dneska mam hezké dalnice
Když se na druhém testu konečně zobrazila druhá vytoužená čárka, tak sem se štěstím rozbrečela a taky od té doby neustále den za dnem testuju a porovnávám jak krásně dálnice sílí
Pořád testíky chodím okukovat
Bereš nějaké vitamíny?
koupila jsem si listovku… a počkám co mi ještě doporučí na gyndě..a ty?
Měsíc před otěhotněním jsem brala Mamavit a dneska v lékárně mi doporučila nejdřív brát Femibion listovku a až potom začít s Mamavitem. Ale taky se informuju ještě u gyndaře.