Porod v květnu 2012

3112
22.8.11 10:47

Porod v květnu 2012

Ahoj holky. Jsem konečně těhotná a miminko čekáme v květnu. Květňátka, přidejte se :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
22.8.11 11:19

Jé to je hezké, já to zjistila loni, mám letošní Květňátko… :srdce:
Gratuluji a hezké těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.8.11 11:26

Děkuju :-) Už se moc těšíme. Vím, že je to teprve na začátku, ale jsem blázen do miminek, tak už mám i něco z výbavičky koupené ještě než jsem otěhotněla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.8.11 11:29

Tak to jsi si opravdu pospíšila :lol: Ale je to moc krásné, tak si to užívej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
22.8.11 12:08

Moc gratuluji ke květňátku :kytka:
Přeji pohodové a bezproblémové těhu :huban: :hug: :andel:

Já mám květňáka dvě :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
4208
22.8.11 12:33

ahojky, můžu se přidat?? jsem tu nová..a taky jsem zjistila že jsem těhu. tenhle týden mě čeká krev… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.8.11 12:52

Jasně, že můžeš :-) Taky ti moc gratuluju k těhotenství :kytka: Jsme na tom stejně, tento týden mám naplánováno jít ke gyndařovi a už se těším až mi to potvrdí oficiálně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
22.8.11 13:11
Beru*Beru píše:
Jasně, že můžeš :-) Taky ti moc gratuluju k těhotenství :kytka: Jsme na tom stejně, tento týden mám naplánováno jít ke gyndařovi a už se těším až mi to potvrdí oficiálně :-D

to já mu zachvilku budu volat..aby si mě pozval na krev… nepočítám,že by na ultrazvuku šlo ještě něco vidět..kdy jsi to zjistila???//?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.8.11 13:16

Zjistila jsem to na naší svatební cestě. 17.8. sem si dělala první test a přísahám, že jsem tam viděla ducha, i když manžel ne :-D No a o dva dny později už tam byla i druhá čárka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
22.8.11 13:21
Beru*Beru píše:
Zjistila jsem to na naší svatební cestě. 17.8. sem si dělala první test a přísahám, že jsem tam viděla ducha, i když manžel ne :-D No a o dva dny později už tam byla i druhá čárka :srdce:

Jé,tak to se máš..my jsme začli plánovat svatbu na duben…ale koukám,že budu mít jiné starosti :lol: já jsem jak nemocná si ty testy dělám pořád a pozoruju jak tmavnou..a dneska mam hezké dalnice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.8.11 13:26

Gratuluju, mám doma taky květňátko letošní, jarní miminka jsou fakt nejlepší, člověk nemusí řešit nějké pidikombinézky a navlíkání a vyhne se s břichem největším vedrům 8-)
Tak si to užívejte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.8.11 13:37
Gladys píše:
Gratuluju, mám doma taky květňátko letošní, jarní miminka jsou fakt nejlepší, člověk nemusí řešit nějké pidikombinézky a navlíkání a vyhne se s břichem největším vedrům 8-)
Tak si to užívejte :kytka:

Jojo, netahat se s bříškem ve vedru, to si taky říkám, že je to super. Květen je nádherný měsíc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.8.11 13:39
zrofka píše:
Beru*Beru píše:
Zjistila jsem to na naší svatební cestě. 17.8. sem si dělala první test a přísahám, že jsem tam viděla ducha, i když manžel ne :-D No a o dva dny později už tam byla i druhá čárka :srdce:
Jé,tak to se máš..my jsme začli plánovat svatbu na duben…ale koukám,že budu mít jiné starosti :lol: já jsem jak nemocná si ty testy dělám pořád a pozoruju jak tmavnou..a dneska mam hezké dalnice :dance:
Úplně s tebou souhlasím :lol: Když se na druhém testu konečně zobrazila druhá vytoužená čárka, tak sem se štěstím rozbrečela a taky od té doby neustále den za dnem testuju a porovnávám jak krásně dálnice sílí :-D Pořád testíky chodím okukovat :pankac: Bereš nějaké vitamíny?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
22.8.11 13:47
BeruBeru píše:
zrofka píše:
BeruBeru píše:
Jé,tak to se máš..my jsme začli plánovat svatbu na duben…ale koukám,že budu mít jiné starosti :lol: já jsem jak nemocná si ty testy dělám pořád a pozoruju jak tmavnou..a dneska mam hezké dalnice :dance:
Úplně s tebou souhlasím :lol: Když se na druhém testu konečně zobrazila druhá vytoužená čárka, tak sem se štěstím rozbrečela a taky od té doby neustále den za dnem testuju a porovnávám jak krásně dálnice sílí :-D Pořád testíky chodím okukovat :pankac: Bereš nějaké vitamíny?

koupila jsem si listovku… a počkám co mi ještě doporučí na gyndě..a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.8.11 13:57

Měsíc před otěhotněním jsem brala Mamavit a dneska v lékárně mi doporučila nejdřív brát Femibion listovku a až potom začít s Mamavitem. Ale taky se informuju ještě u gyndaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí