Objevení // v srpnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
26.8.11 20:51

Taky se těším na první kontrolu,moc bych si přála,aby tam bylo něco vidět..a hlavně,aby to bylo bez komplikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.8.11 20:54
Pettulle píše:
Zrofko, jj souhlasí, ale bohužel to ukazuje 1-3 týdny a pak ty 3+ ovu jsem měla 29.7. a ten test jsem si dělala 24.8.Petrasku děkuju, k dr. jsem se objednala a vezme mě až 6.9., tak doufám, že bude už i srdíčko. U prvního těhu jsem byla v 6+3 (asi nebo +4) a teď mi řekla, že je něco vidět až v 7tt, přitom předtim mi řikala že až v 6tt :roll: tak snad to rychle uteče, už se těšim.

tak ještě že jsem si ho nekoupila :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.8.11 21:06
Petrasekk píše:
Taky se těším na první kontrolu,moc bych si přála,aby tam bylo něco vidět..a hlavně,aby to bylo bez komplikací

Taky si to moc přeju.

Zrofko, já ho naštěstí koupila nějak v akci a chtěla jsem vědět jak to funguje :mrgreen: Jinak je to ale opravdu vyhození peněz, v klidu postačí obyčejný mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
26.8.11 21:27

jj tech mam 10:D udělaných..a ještě jeden v zásobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.8.11 22:54
zrofka píše:
jj tech mam 10:D udělaných..a ještě jeden v zásobě :lol:

Ty jsi blázen :mrgreen: já si zakázala dělat testy před ms a přitom jsem měřila teplotu a ta byla pořád nahoře a je pořád, ale už jsem s tím dneska sekla, i když se mi moc nechtělo, jsem si na to nějak moc navykla :mrgreen: Ale začínám chodit častěji v noci na záchod, takže by to nemělo cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.8.11 06:49

Ahoj holky,
tak konečně mám dnes druhou // vidět pořádně :o) Ale pořád né tolik jako vy :( Snad je vše v pořádku, když každým dnem sílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.8.11 12:34

Ahoj holky,

Luci, no tak taky záleží kolikátý jsi DPO, ale jestli // sílí, tak by to mělo být OK.

Mě je dneska tak špatně, už aby ty nevolnosti přestaly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.8.11 15:47
Pettulle píše:
Ahoj holky,

Luci, no tak taky záleží kolikátý jsi DPO, ale jestli // sílí, tak by to mělo být OK.

Mě je dneska tak špatně, už aby ty nevolnosti přestaly :-(

Ahoj jsem 20 DPO…myslím. Jinak mi není vůbec špatně, jen mě strašně bolí v kříži. A dost špatně spím a brzy vstávám. Hrozně jsem se bála ranních nevolností, ale zatím nejsou. Tak doufám, že ani nebudou.
Přeji ať Ti je co nejdřív lépe :o:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.8.11 09:51

Musela sem si včera večer udělat další test,mám pořád pochyby,že se zase něco stane,jako u posl.těhotenství.Ale čárka sílí,tak je to asi vše v pořádku…zatím teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
28.8.11 12:40

Péťo ,tak to máme asi stejně silné čárky. Dnes jsem si dělala další test a je opět silnější. Tak to je snad dobré znamení :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.8.11 13:41

lucinda2:Kolikátý testík sis dělala??A kdy sis dělala ten první??Máš pěkně viditelnou testovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.8.11 14:54

Holky a kolikátky testy máte?Já ten první měla desítkovej a ten druhej byl už 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.8.11 15:09

Pettulle:Já sem si dnes dělala 6tý tets.Prvních 5 bylo Mamatest 10 a dnes ráno Rapid Clear

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
28.8.11 17:47

ahojky, můj pátkovej testík..jsem se chtěla ujistit jak je čárka silná (ten dole..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
28.8.11 17:50
Pettulle píše:
zrofka píše:
jj tech mam 10:D udělaných..a ještě jeden v zásobě :lol:
Ty jsi blázen :mrgreen: já si zakázala dělat testy před ms a přitom jsem měřila teplotu a ta byla pořád nahoře a je pořád, ale už jsem s tím dneska sekla, i když se mi moc nechtělo, jsem si na to nějak moc navykla :mrgreen: Ale začínám chodit častěji v noci na záchod, takže by to nemělo cenu.

však já už přestávám…mam ¨jen jeden testík :zed: snad po UZ mě tohle pustí to testování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí