Červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3605
30.9.11 06:58

Ahoj holky,
tak jestli budete ještě příbírat,tak bych se k vám taky ráda přidala. :kytka: Na testu se ukázali // minulý týden,přesně týden před termínem MS.
K dr.jdu 10.10. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymL
30.9.11 10:50

Honey moc gratuluju :kytka: a vítej mezi námi. Už se těším na uzavřenou skupinu jak pokecáme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.11 12:46

uzavrena skupina

tak holky skuste, ci vam to pojde, a ja vas tam popridavam a mozeme kecat :lol:
 https://www.emimino.cz/…cerven-2012/

• Citovat
  • Upravit
1920
4.10.11 17:23

Ahoj :-) Mohla bych k vám ještě já? Dnes jsem zkoušela ještě jednu diskusi a tam to moc nevyšlo, tak snad mě ještě přiberete :-) Poslední MS mi začala 29.8. Mějte se hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
4.10.11 19:37

Ahoj taky bych se ráda přidala jen nevím jak uzavřená skupina funguje.Já jsem // našla ve čtvrtek 29.9 tak zatím taky termín nevím ale předpokládám že červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
4.10.11 19:47
Zuzko,
klikni na ten odkaz,co je cca 2 příspěvky výše.Tam napíšeš důvod …a pak už je jen na admince,aby Tě přiradila do diskuze. :wink:
Platná je pak ta diskuze,na kterou je tu ten odkaz.
zuzan píše:
Ahoj taky bych se ráda přidala jen nevím jak uzavřená skupina funguje.Já jsem // našla ve čtvrtek 29.9 tak zatím taky termín nevím ale předpokládám že červen.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
6.10.11 18:15

holky vim že už jste v uzavřený skupině, ale nevim kde jinde to nabídnout než tady, prodávám modré tričko s nápisem ROZBALIM TO V ČERVNU, za 150( 45kč poštovné).
Měl by někdo zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
9.10.11 11:11

Ahoj holky, berete ještě do té uzavřené skupiny? Psala jsem a nic, nebo jsem neprošla? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 07:50

paige

ja som nebola cely predlzeny vikend na internete, ale uz si u nas v skupine. Zatial stale prijmame nove maminky. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13197
14.10.11 14:45
Anonymní píše:
ja som nebola cely predlzeny vikend na internete, ale uz si u nas v skupine. Zatial stale prijmame nove maminky. :lol:

ahojky, tak je tomu presne 6 hodin co jsem je objevila :-) zatim je to //, ale ms mam mit az v pondeli, tak to tomu pricitam, ale na druhou stranu mam velke obavy, bo minule kdyz byla takto slaba , tak to byl ZT :-( :-( u martinka pak uz to byla dalnice :-) , vezme te me prosim do skupiny, uz pisu pozadavek, dekuju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yaneika
14.10.11 21:02

TP červen 2012

Ahojky, tak já bych se k vám ráda přidala. Předevčírem jsem si dělala test a vyšel pozitivní :-) Podle mých výpočtů bych měla mít termín porodu kolem 23.6.2012 :-) Na první prohlídku jdu 1.11. A jak se zatím cítíte? Mě tedy celkem dost nepříjemně bolí podbřišek, to si u prvního těhu nepamatuju. Snad bude na ultrazvuku vše v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
59
14.10.11 21:20

yaneika - katrrina

Tak jsem se chtěla zaregistrovat, a zjistila jsem ,že už jsem se tu kdysi registrovala a pak na to zapomněla, psala jsem příspěvek pod jménem Yaneika ale jsem tu registrovaná pod nickem katrrina, takže pokud mě vemete do vaší skupiny, tak jen aby to bylo jasné :oops: Jsem tu od příště a navždy pod nickem katrrina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
24.10.11 18:06

Ahoj holky, já dnes byla na UTZ a byl tam váček 5,5 mm. Podle menses bych měla být 5+1 a porod konsem června. No je to hodně čerstvé, ale ráda bych se přidala a sdílela to s někým, kdo to má podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
25.10.11 14:54

Ahoj holky, můžu taky k Vám, minulý týden //, dnes kontrola 5tt+2, váček 11,3mm :dance: porod koncem června

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.11 19:05

Já zatím anonymně, sic od dr již potvrzeno, leč ještě bez srdce.
TP mi vychází na 17.6. a jsem dneska 6+2 :mrgreen:
Těhotenství je plánované a doma už máme 2leté dítko.

K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí