Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jestli budete ještě příbírat,tak bych se k vám taky ráda přidala.
Na testu se ukázali // minulý týden,přesně týden před termínem MS.
K dr.jdu 10.10. ![]()
Honey moc gratuluju
a vítej mezi námi. Už se těším na uzavřenou skupinu jak pokecáme
tak holky skuste, ci vam to pojde, a ja vas tam popridavam a mozeme kecat ![]()
https://www.emimino.cz/…cerven-2012/
Ahoj
Mohla bych k vám ještě já? Dnes jsem zkoušela ještě jednu diskusi a tam to moc nevyšlo, tak snad mě ještě přiberete
Poslední MS mi začala 29.8. Mějte se hezky ![]()
Ahoj taky bych se ráda přidala jen nevím jak uzavřená skupina funguje.Já jsem // našla ve čtvrtek 29.9 tak zatím taky termín nevím ale předpokládám že červen.
zuzan píše:
Ahoj taky bych se ráda přidala jen nevím jak uzavřená skupina funguje.Já jsem // našla ve čtvrtek 29.9 tak zatím taky termín nevím ale předpokládám že červen.
holky vim že už jste v uzavřený skupině, ale nevim kde jinde to nabídnout než tady, prodávám modré tričko s nápisem ROZBALIM TO V ČERVNU, za 150( 45kč poštovné).
Měl by někdo zájem?
Ahoj holky, berete ještě do té uzavřené skupiny? Psala jsem a nic, nebo jsem neprošla? ![]()
ja som nebola cely predlzeny vikend na internete, ale uz si u nas v skupine. Zatial stale prijmame nove maminky. ![]()
Anonymní píše:
ja som nebola cely predlzeny vikend na internete, ale uz si u nas v skupine. Zatial stale prijmame nove maminky.
ahojky, tak je tomu presne 6 hodin co jsem je objevila
zatim je to //, ale ms mam mit az v pondeli, tak to tomu pricitam, ale na druhou stranu mam velke obavy, bo minule kdyz byla takto slaba , tak to byl ZT
u martinka pak uz to byla dalnice
, vezme te me prosim do skupiny, uz pisu pozadavek, dekuju!!!!
Ahojky, tak já bych se k vám ráda přidala. Předevčírem jsem si dělala test a vyšel pozitivní
Podle mých výpočtů bych měla mít termín porodu kolem 23.6.2012
Na první prohlídku jdu 1.11. A jak se zatím cítíte? Mě tedy celkem dost nepříjemně bolí podbřišek, to si u prvního těhu nepamatuju. Snad bude na ultrazvuku vše v pořádku ![]()
Tak jsem se chtěla zaregistrovat, a zjistila jsem ,že už jsem se tu kdysi registrovala a pak na to zapomněla, psala jsem příspěvek pod jménem Yaneika ale jsem tu registrovaná pod nickem katrrina, takže pokud mě vemete do vaší skupiny, tak jen aby to bylo jasné
Jsem tu od příště a navždy pod nickem katrrina ![]()
Ahoj holky, já dnes byla na UTZ a byl tam váček 5,5 mm. Podle menses bych měla být 5+1 a porod konsem června. No je to hodně čerstvé, ale ráda bych se přidala a sdílela to s někým, kdo to má podobně.
Ahoj holky, můžu taky k Vám, minulý týden //, dnes kontrola 5tt+2, váček 11,3mm
porod koncem června
Já zatím anonymně, sic od dr již potvrzeno, leč ještě bez srdce.
TP mi vychází na 17.6. a jsem dneska 6+2 ![]()
Těhotenství je plánované a doma už máme 2leté dítko.
K.