Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky ![]()
Dcerka se mi z ničeho nic začala budit. pinkala už celou noc a teď tohle, je jí 7 měsíců za 9dní…
Kojím jen večer a ráno…
Ona se prostě probudí, pláče, já ji dám cucnout čaje a v momentě, kdy ji flašku vyndám a dám dudlík, tak otočí hlavu do boku a spí dále, jakoby ani nebyla vzhůru…
Nemáte nějakou radu či zkušenost? Je to šílené, když to udělá několikrát za noc…
Pak vstane už třeba v 6 (dneska o půl 6), ale o čtvrt na 7 si zase zdřímla na 2 hodinky a pak o půl 10 zase na hodinu a půl…
Nechápu co to je ![]()
To píšeš o mojí???
Poslední dobou to taky dělá,ale přičítám to zoubkům, jinak přes den spí jako obvykle a večer usíná taky dobře…dva dny se mi takhle budí, pak dva dny v noci klid a zase… ![]()
Před pár dny jsem zakládala podobné téma
…a začala mi vstávat v 5
, v noci se budí co hodinu pláčem, dám dudlík nebo pohladím …co zaručeně pomůže je, že si jí vezmu do postele a to spí jak zabitá až do rána
. Trochu pomohlo, že jsem jí dala peřinu.
Já mám ročního a taky se budí. Pije jen ráno kolem 5-6. Ale v noci vstávám nejméně 5 krát, hodně cestuje po postýlce… Sedne a kňourá. Nedá se s tím nic dělat, prostě to jednou SNAD přejde ![]()
@bedruna7 : asi tě moc nepotěším, moje cácorka to dělá taky a to je jí už 1rok pryč
. Zhruba na týden jí to přešlo a spala celou noc, ale teď zase nanovo to začalo, akorát já kojím přez den i v noci, tak místo flašky s čajem má prso s mlíčkem ![]()
no tak přejde to učitě, starší má 8 let a spí klidně celou noc
![]()
@eviliska píše:
no tak přejde to učitě, starší má 8 let a spí klidně celou noc![]()
![]()
Moje naštěstí spí do těch půl sedmý, dám mlíčko a spí dál, když neusne hned, tak za hoďku vytuhne…snad to budou ty zoubky ![]()
Moje taky usíná dobře a přes den v pohodě, někdy jsou noci v klídku, jindy bych ji uškrtila! U mě je problém, že přes den nezaberu ani náhodou, to mi každý říká, tak si jdi lehnout, jak malá usne…prostě neusnu a konec! Takže co dělám? Uklízím, vařím, peču…co je třeba, ať mám pak klid večer, to chci mít zase chvíli pro sebe, tak jdu nakonec pozdě spát a v ten moment to začíná, jsme jak pytlem praštěná ![]()
Eviliska 8 let?
Díky, však to je za rohem ![]()
Zuby zatím ani jeden venku, tak doufám, že to bude tím, jinak mě picnééééé!!!
Náš prcek to dělá taky, do roka spal v pohodě celou noc a od roka se prostě 5× v týdnu budí třeba 3×-4× za noc
Teď mu byly 2, a nevypadá, že by to mělo skončit
Moje máma říkala, že jsem přesně tohle dělala do 4 let
Takže mám fakt radost a odpočítávám dny
![]()
no mě se takhle začala budit Ninuška v sedmi měsících a budí se takhle pořád.......a to jí bude 11 měsíců........rekord je 18× za noc chtěla napít.......
taky nevím co s tím........když se budí cca 10× za noc,tak je to v pohodě, na to už jsem si zvykla.........
ahoj,
nevím jestli už to tady nepadlo, nečetla jsem vše, ale nemohly by to být zuby? Malá se mi taky tak budí, ale většinou i chvíli pláče a pak spí dál. Stačí ji chvíli hladit. Pláče spíše ze spaní.
Majo jo jo padlo to a já v to doufám, taky pláče jakoby ze spaní…dám cucnot čaje a spí dál…někdy se tak budí i co hodinu a pak spí třeba 3 a pak zase…je to na palici!!!
@bedruna7 a dudlíka má?
Třeba by jí stačil místo toho čaje. Já si ale myslím, že to bude od zubů. kus se jí podívat do pusy.