Budí se na z ničeho nic

2862
18.4.12 11:35

Budí se na z ničeho nic...

Ahoj maminky :mavam:
Dcerka se mi z ničeho nic začala budit. pinkala už celou noc a teď tohle, je jí 7 měsíců za 9dní…
Kojím jen večer a ráno…
Ona se prostě probudí, pláče, já ji dám cucnout čaje a v momentě, kdy ji flašku vyndám a dám dudlík, tak otočí hlavu do boku a spí dále, jakoby ani nebyla vzhůru…
Nemáte nějakou radu či zkušenost? Je to šílené, když to udělá několikrát za noc…
Pak vstane už třeba v 6 (dneska o půl 6), ale o čtvrt na 7 si zase zdřímla na 2 hodinky a pak o půl 10 zase na hodinu a půl…
Nechápu co to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
18.4.12 11:38

To píšeš o mojí??? :lol: Poslední dobou to taky dělá,ale přičítám to zoubkům, jinak přes den spí jako obvykle a večer usíná taky dobře…dva dny se mi takhle budí, pak dva dny v noci klid a zase… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.4.12 11:42

Před pár dny jsem zakládala podobné téma :) …a začala mi vstávat v 5 :,( , v noci se budí co hodinu pláčem, dám dudlík nebo pohladím …co zaručeně pomůže je, že si jí vezmu do postele a to spí jak zabitá až do rána :mrgreen: . Trochu pomohlo, že jsem jí dala peřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
18.4.12 11:44

Já mám ročního a taky se budí. Pije jen ráno kolem 5-6. Ale v noci vstávám nejméně 5 krát, hodně cestuje po postýlce… Sedne a kňourá. Nedá se s tím nic dělat, prostě to jednou SNAD přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.4.12 11:51

@bedruna7 : asi tě moc nepotěším, moje cácorka to dělá taky a to je jí už 1rok pryč :zed: . Zhruba na týden jí to přešlo a spala celou noc, ale teď zase nanovo to začalo, akorát já kojím přez den i v noci, tak místo flašky s čajem má prso s mlíčkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.4.12 11:52

no tak přejde to učitě, starší má 8 let a spí klidně celou noc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
18.4.12 11:56
@eviliska píše:
no tak přejde to učitě, starší má 8 let a spí klidně celou noc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
18.4.12 11:56

Moje naštěstí spí do těch půl sedmý, dám mlíčko a spí dál, když neusne hned, tak za hoďku vytuhne…snad to budou ty zoubky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
18.4.12 12:10

Moje taky usíná dobře a přes den v pohodě, někdy jsou noci v klídku, jindy bych ji uškrtila! U mě je problém, že přes den nezaberu ani náhodou, to mi každý říká, tak si jdi lehnout, jak malá usne…prostě neusnu a konec! Takže co dělám? Uklízím, vařím, peču…co je třeba, ať mám pak klid večer, to chci mít zase chvíli pro sebe, tak jdu nakonec pozdě spát a v ten moment to začíná, jsme jak pytlem praštěná :(

Eviliska 8 let? :lol: Díky, však to je za rohem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
18.4.12 12:11

Zuby zatím ani jeden venku, tak doufám, že to bude tím, jinak mě picnééééé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.4.12 12:13

Náš prcek to dělá taky, do roka spal v pohodě celou noc a od roka se prostě 5× v týdnu budí třeba 3×-4× za noc :zed: :zed: Teď mu byly 2, a nevypadá, že by to mělo skončit :mrgreen: Moje máma říkala, že jsem přesně tohle dělala do 4 let :roll: :mrgreen: Takže mám fakt radost a odpočítávám dny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
18.4.12 12:31

no mě se takhle začala budit Ninuška v sedmi měsících a budí se takhle pořád.......a to jí bude 11 měsíců........rekord je 18× za noc chtěla napít....... :zed: taky nevím co s tím........když se budí cca 10× za noc,tak je to v pohodě, na to už jsem si zvykla.........

• Citovat
  • Upravit
16492
18.4.12 13:29

ahoj,
nevím jestli už to tady nepadlo, nečetla jsem vše, ale nemohly by to být zuby? Malá se mi taky tak budí, ale většinou i chvíli pláče a pak spí dál. Stačí ji chvíli hladit. Pláče spíše ze spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
18.4.12 17:54

Majo jo jo padlo to a já v to doufám, taky pláče jakoby ze spaní…dám cucnot čaje a spí dál…někdy se tak budí i co hodinu a pak spí třeba 3 a pak zase…je to na palici!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.4.12 15:37

@bedruna7 a dudlíka má? :think: Třeba by jí stačil místo toho čaje. Já si ale myslím, že to bude od zubů. kus se jí podívat do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí