Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Tak možná tam u vás. Nejmladší slečně co znám je 20.
U nás jich je taky dost
A jinak kdyz to bude budou dvojcata tak bych vybirala mezi renata, agata, tereza, michaela..
Klárka. Mě to jde k sobě. Já chtěla kluka Lukáška a mám holku Klárku.
Lukáš & Lucie nebo Lukáš & Leona.
Myslím že od L tady nikdo nenapsal Leona? Kdybych měla třetí holčičku tak Leonu.
Nedávala bych od stejného písmena. Dvojčata to sice jsou, ale nejsou stejná, ne? Tak proč by měla mít stejná/podobná jména? A už vůbec ne Lukáš a Lucie.
Mně a mému bratrovi (dvojčata) taky dali rodiče podobná jména. Dodnes je za to nenávidím.
Jinak mně se líbí Lukáš a Tereza.
Prosím anonym - info o rodině.
@Anonymní píše:
Nedávala bych od stejného písmena. Dvojčata to sice jsou, ale nejsou stejná, ne? Tak proč by měla mít stejná/podobná jména? A už vůbec ne Lukáš a Lucie.
Mně a mému bratrovi (dvojčata) taky dali rodiče podobná jména. Dodnes je za to nenávidím.
Tak lukas a Lucie mi ještě přijde celkem normalni, horsi by bylo dominik a dominika, petr a Petra, pavel a pavla.. ![]()
@a12 píše:
Tak lukas a Lucie mi ještě přijde celkem normalni, horsi by bylo dominik a dominika, petr a Petra, pavel a pavla..
Jde o to že je to jedno jméno, jen mužská i ženská verze.
@Anonymní píše:
Jde o to že je to jedno jméno, jen mužská i ženská verze.
Muzskou obdobou lucie je lucian, ne lukas
@a12 píše:
Muzskou obdobou lucie je lucian, ne lukas
Aha, to jsem neveděla. Každopádně to nic nemění na tom, že bych to v žádném případě nedala. Jsou to prostě moc podobná jména.
@Anonymní píše:
Lukáš a Tereza - taky se mi to líbí ![]()
@Anonymní píše:
Jak info o rodině? Co přesně?
@Anonymní píše:
Světe div se! Čekáme páreček. Nedokážeme najít nej jméno k Lukášovi. Mělo by být české, hezké a momentálně moc nedávané.
Gratuluju moc k párečku ![]()
Lukáš a Antonie
Lukáš a Astrid „milovaný Bůh“
Lukáš a Běla
Lukáš a Beatrix „blažená“
Lukáš a Berta „zářící“
Lukáš a Bohdanka
Lukáš a Božidara
Lukáš a Brynhild „bojovná“
Lukáš a Stáza
@Anonymní píše:
Tak zatím boduje Hanka
Hanu nedávat prosím
Mě stále oslavoují Hano, a někdo i Haničko či Haňďousku. Vlastně to není ani české jméno.