Budou dva. Jaké jméno k Lukášovi?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
20.2.19 08:39

Já bych dala jméno latinského původu a se svátkem v říjnu (obojí jako Lukáš), aby to hezky ladilo, takže za mne Sabina :)
ještě by se mi hodilo Klára nebo Julie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.19 22:04
@Polykarpa7 píše:
Já bych dala jméno latinského původu a se svátkem v říjnu (obojí jako Lukáš), aby to hezky ladilo, takže za mne Sabina :)
ještě by se mi hodilo Klára nebo Julie

Proč by měla jména ladit?

• Citovat
  • Upravit
22288
20.2.19 22:22
@Anonymní píše:

Patricie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.2.19 07:09
@Anonymní píše:

Tak samozřejmě nemusí, jen osobně by se mi to tak víc líbilo, než třeba Lukáš a Jessica.
Já třeba koukám na původ a význam jmen a je mi sympatický, když jsou si v něčem podobný.
Navíc,když jsou to dvojčata,tak mít svátek ve stejnej měsíc je praktický, může se to sfouknout naráz a nikdo nežárlí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.19 12:44
@Polykarpa7 píše:
Tak samozřejmě nemusí, jen osobně by se mi to tak víc líbilo, než třeba Lukáš a Jessica.
Já třeba koukám na původ a význam jmen a je mi sympatický, když jsou si v něčem podobný.
Navíc,když jsou to dvojčata,tak mít svátek ve stejnej měsíc je praktický, může se to sfouknout naráz a nikdo nežárlí :)

Znám dvojčata holky a ty ne jen, byly stejne mely svátek ve stejný den. Celý život tím trpí. A k tomu ještě stejná střední podobny obor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.19 12:46
@Fofrník píše:
Deniska?
tak ta nas nenapadla. Napadla nás. Sára, Sabina, Simona. Saru teda rozhodne NECHCI!
  • Citovat
  • Upravit
157
22.2.19 10:19
@Anonymní píše:
Znám dvojčata holky a ty ne jen, byly stejne mely svátek ve stejný den. Celý život tím trpí. A k tomu ještě stejná střední podobny obor.

svátek ve stejný den? Sourozenci se stejně jmenovat nesmí,pokud vim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 13:01

Pavla a Petra? myslím, že smí

• Citovat
  • Upravit
a12
60981
22.2.19 13:16
@Anonymní píše:
Pavla a Petra? myslím, že smí

Pavla a petra maj svatek ve stejny den?
Petr a pavel jo, ale ženská verze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.2.19 13:16

@Polykarpa7 Svátek ve stejný den je celkem častý, Samuel a Linda, Adam a Eva, Patrik a Ella, Matěj a Jasmína , Libuše a Amálie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60981
22.2.19 13:32

A mne teda neprijde, ze by meli dvojcata nejak trpet tim, ze maji svátek ve stejny den.. Ja bych se teda taky snazila dat jména blizko sobe, budou spolu slavit narozeniny a i tak nektery děti blbe snasi kdyz ma oslavu sourozenec a oni nedostanou dárek.. Tak mi prijde fajn, ze budou mit svátek stejne a stejne jako na narozeniny dostanou darek oba..
Moje deti maj taky svatek blizko u sebe a prejeme jim oboum najednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.2.19 10:50

@mamoch Ale Anonymní psala „Znám dvojčata holky a ty ne jen, byly stejne mely svátek ve stejný den“ a pokud nezkombinujete český a slovenský kalendář, nebo český a staročeský, tak mě opravdu žádná kombinace nenapadá…Leda ta Libuše a Amálie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60981
24.2.19 10:54
@Polykarpa7 píše:
@mamoch Ale Anonymní psala „Znám dvojčata holky a ty ne jen, byly stejne mely svátek ve stejný den“ a pokud nezkombinujete český a slovenský kalendář, nebo český a staročeský, tak mě opravdu žádná kombinace nenapadá…Leda ta Libuše a Amálie…

Ja si myslim, ze myslela tu petru a Pavlu jak psala, ale ty nemaj ve stejne den svátek, to ma jen Petr a Pavel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
25.6.22 15:43

Taky jsme o tom jednou uvažovala kdyby náhodou Byla dvojčátka parecek..líbí se mi Lukáš a Lucie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
25.6.22 19:08

Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie