Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já bych dala jméno latinského původu a se svátkem v říjnu (obojí jako Lukáš), aby to hezky ladilo, takže za mne Sabina ![]()
ještě by se mi hodilo Klára nebo Julie
@Polykarpa7 píše:
Já bych dala jméno latinského původu a se svátkem v říjnu (obojí jako Lukáš), aby to hezky ladilo, takže za mne Sabina
ještě by se mi hodilo Klára nebo Julie
Proč by měla jména ladit?
@Anonymní píše:
Proč by měla jména ladit?
Tak samozřejmě nemusí, jen osobně by se mi to tak víc líbilo, než třeba Lukáš a Jessica.
Já třeba koukám na původ a význam jmen a je mi sympatický, když jsou si v něčem podobný.
Navíc,když jsou to dvojčata,tak mít svátek ve stejnej měsíc je praktický, může se to sfouknout naráz a nikdo nežárlí ![]()
@Polykarpa7 píše:
Tak samozřejmě nemusí, jen osobně by se mi to tak víc líbilo, než třeba Lukáš a Jessica.
Já třeba koukám na původ a význam jmen a je mi sympatický, když jsou si v něčem podobný.
Navíc,když jsou to dvojčata,tak mít svátek ve stejnej měsíc je praktický, může se to sfouknout naráz a nikdo nežárlí
Znám dvojčata holky a ty ne jen, byly stejne mely svátek ve stejný den. Celý život tím trpí. A k tomu ještě stejná střední podobny obor.
@Fofrník píše:tak ta nas nenapadla. Napadla nás. Sára, Sabina, Simona. Saru teda rozhodne NECHCI!
Deniska?
@Anonymní píše:
Znám dvojčata holky a ty ne jen, byly stejne mely svátek ve stejný den. Celý život tím trpí. A k tomu ještě stejná střední podobny obor.
svátek ve stejný den? Sourozenci se stejně jmenovat nesmí,pokud vim ![]()
@Anonymní píše:
Pavla a Petra? myslím, že smí
Pavla a petra maj svatek ve stejny den?
Petr a pavel jo, ale ženská verze? ![]()
@Polykarpa7 Svátek ve stejný den je celkem častý, Samuel a Linda, Adam a Eva, Patrik a Ella, Matěj a Jasmína , Libuše a Amálie…
A mne teda neprijde, ze by meli dvojcata nejak trpet tim, ze maji svátek ve stejny den.. Ja bych se teda taky snazila dat jména blizko sobe, budou spolu slavit narozeniny a i tak nektery děti blbe snasi kdyz ma oslavu sourozenec a oni nedostanou dárek.. Tak mi prijde fajn, ze budou mit svátek stejne a stejne jako na narozeniny dostanou darek oba..
Moje deti maj taky svatek blizko u sebe a prejeme jim oboum najednou..
@mamoch Ale Anonymní psala „Znám dvojčata holky a ty ne jen, byly stejne mely svátek ve stejný den“ a pokud nezkombinujete český a slovenský kalendář, nebo český a staročeský, tak mě opravdu žádná kombinace nenapadá…Leda ta Libuše a Amálie…
@Polykarpa7 píše:
@mamoch Ale Anonymní psala „Znám dvojčata holky a ty ne jen, byly stejne mely svátek ve stejný den“ a pokud nezkombinujete český a slovenský kalendář, nebo český a staročeský, tak mě opravdu žádná kombinace nenapadá…Leda ta Libuše a Amálie…
Ja si myslim, ze myslela tu petru a Pavlu jak psala, ale ty nemaj ve stejne den svátek, to ma jen Petr a Pavel ![]()
Taky jsme o tom jednou uvažovala kdyby náhodou Byla dvojčátka parecek..líbí se mi Lukáš a Lucie.