Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, sice už maminka jsem ale budu i budoucí - čekáme třetí v únoru. Jinak já jsem z Polanky, vlastně za Svinovem. Odkud vy dvě?
Já bydlím na hranici Staré Bělé a Dubiny kousek od Bělského lesa, ale jsem plně mobilní, takže se můžu kdekoli přesunout
.
Jestli nevadí, mám 7týdenní holčičku, rádi se přidáme ke kočárkování, bydlíme v zábřehu kousek od bělskeho lesa ![]()
@Anyys Mě určitě ne, já budu ráda za každou živou duši tady
. Manžel mi jezdí vždy na 4 dny do Prahy pracovat a tak jsem často sama a docela se nudím, protože mě vyšoupli z práce hned jak jsem oznámila těhotenství…ačkoli jsem tam byla na živnost, tak žádná ochranná lhůta ani nic a kde jsem přišla na pohovor a viděli břicho, tak se zase rychle rozloučili ![]()
Ahoj, taky se mi ráda přidám, termín mám sice v lednu, ale pokud byste něco vymyslely, moc ráda se zúčastním ???? jinak bydlím v Hrabuvce u rondlu.
Ahoj, ahoj
Já se taky hlásím
V březnu budeme mít princezničku a zatím bydlím skoro v centru.
Tak ja jsem dalsi
, a mam dalsi 3 kamaradky podobne tehotne
termin mam 14.4. a bydlim v Porube ![]()
@LuciMik94 to chápu, že to musí být na hlavu, mě doma nebavilo ani těch 6týdnů před porodem
tak tě někdy mužem vytáhnout na procházku do běláku, ať ti to utíká
víte co se narodí?
Ahojte holky
My máme doma skoro 20měsíčního raubíře a další má termín na konci května
Jinak jsem kousek od Orlové,ale není problém někam dojet, tak bych se ráda přidala ![]()
Ahoj, chci se k vám přidat, bydlím na Dubině, ale v Květnu se stěhujeme do hrabůvky. Termín porodu máme 11.8.2019
Ahoj holky, mám termín 15.4. a ráda bych si našla kamarádku na procházky s kočárkem, plavání apod…přistěhovali jsme se po x letech zpět do Ostravy a nikdo z kamarádek mi tady nezůstal a ty, co ano, tak s dětma moc nekamarádí…jinak rodinu mám směrem do hor, takže FM, FnO atd není problém
.