Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsou tu nějaké budoucí maminky ze Zlína a okolí? ![]()
Tak to ja sem na začátku těhotenství
a už se na toho mrňouska těšíme ![]()
Já jsem 15tt, tak termín až v červenci, uf jsem ráda, že ty první tři měsíce mám za sebou, byly to nervy, jestli bude vše ok a ještě celé dny špatně od žaludku🤪 teď už si to užívám a těšíme se 😍
@Marketa.111111 taky mám nervy a ty nevolnosti snad každou chvilku no hrůza ale těšíme se na mrňouska
![]()
@Tessik98 já bych měla být taky tak nějak v pondělí jdu k doktorce tak snad se dozvím víc a bude vše ok
@Tessik98 co si tak vybavuji, tak ty nevolnosti mě přešly nějak už v tomto období, možná 9tt 10tt a byl klid 😊 tak neboj, už se to blíží, pak mi ani nepřišlo, že jsem těhotná, jak mi bylo fajn a vlastně i doteď😅
@Marketa.111111
Už se těším az to přejde ☺️️ A ja si konečně budu těhotenství užívat a ne jen ležet s tím ze můj žaludek nespolupracuje😂
Na co se taky těším je až to půjde aspoň trošičku vidět ☺️️ Ne jen ze se cítím jak nafoukla balónek 🤣 🤣
@Tessik98 že jo? ze začátku takové „utrpení“ a nic ani nejde vidět a lidi ani neví, že se s náma něco děje😅 Já mám takové malinké bříško už, ale ještě to poznat nejde, hlavně i teď v zimě je to bez šance😏 ale nahmatala jsem si ho už před pár dny… jako původně jsem si totiž myslela, že poroste úplně jinde, někde těsně pod pupíkem, protože tam to jde vidět z boku nejvíc, no ale asi mi vyrostl akorát špek😂 a bříško jsem nahmatala úplně dole, jak je močák spíš, no jako musela jsem to googlit, přiznávám, trapas😂 😂 no jo první těhotenství… tak jsem si nejspíš doteď hladila akorát špek😂 🙄 😅
@Marketa.111111 přesně tak😅
Můj mě od začátku pořad pozoruje a ptá se mě když už to bude aspoň trosku vidět, ze se na to těší stejně jako ja. ☺️️ No co mu člověk má pořad říkat když sama čekám kdy to aspoň trosku na mě bude vykukovat ☺️️
A muzu se zeptat kolik ti je? 😁
@Tessik98 mě je 31, taky jsem zvědavá, kdy to pořádně vykoukne, zatím to vypadá, že jsem se akorát přejedla🤪 a zatím 2kg navíc