Bugaboo Bee + Cocoon + fusak

4778
15.10.11 16:01

Bugaboo Bee+ Cocoon+fusak

Hoj holky, žádám o radu-mám asi půl roku Bee+, naprostá spokojenost, vozila se v něm má skoro tříletá dcera. teď se mi narodilo mimčo, na něj mám Mutsyho, což mi po Beečku připadá jak tank,tak přemýšlím o dokoupení novorozenecké vložky do Bee -jenže na zimu do toho musím nacpat eště asi fusak… Vejde se do toho ten jejich Bugaboo orig.fusak? Děkuji za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
15.10.11 18:57

Ten fusak prý je univerzál Bee+ a Cameleon, já mám starší bee a tam musím mít fusak bee (starší typ). Ten cocon se nijak neupevňuje? My na mimi budeme mít cameleona.. Sestřenice v pohodě vozí na sebe otočenou sedačku Bee+ a v ní má na půlroční dítě velký fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
15.10.11 20:14

Kokonek se do origo fusaku vejde. Vyzkoušela jsem to, chci také mladšího vozit v tom, termín mám ale až za pár měsíců :pankac: Když nebude sníh nebo po obchodech jedině s Bee pluskem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
15.10.11 22:31

Jo takže cocoon by se dal přímo do fusaku?? Ahááá, to mě nenapadlo, já bych přemýšlela, jak nacpat fusak do cocoonu… Neviděla jsem to ani jedno naživo, tak jen spekuluju.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
16.10.11 09:02

Chystám se tak vozit mimi, pokud bude velká zima a bez sněhu, budu vyrážet s Pluskem, v tom cocoonek, který ještě zapnu do origo fusaku, ten origo je delší, takže ho v nožičkách ohnu a vecpu pod mimi (resp. pod cocoonek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
16.10.11 10:37

Děkujíííí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie