Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hoj holky, žádám o radu-mám asi půl roku Bee+, naprostá spokojenost, vozila se v něm má skoro tříletá dcera. teď se mi narodilo mimčo, na něj mám Mutsyho, což mi po Beečku připadá jak tank,tak přemýšlím o dokoupení novorozenecké vložky do Bee -jenže na zimu do toho musím nacpat eště asi fusak… Vejde se do toho ten jejich Bugaboo orig.fusak? Děkuji za reakce…
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeTen fusak prý je univerzál Bee+ a Cameleon, já mám starší bee a tam musím mít fusak bee (starší typ). Ten cocon se nijak neupevňuje? My na mimi budeme mít cameleona.. Sestřenice v pohodě vozí na sebe otočenou sedačku Bee+ a v ní má na půlroční dítě velký fusak.
Kokonek se do origo fusaku vejde. Vyzkoušela jsem to, chci také mladšího vozit v tom, termín mám ale až za pár měsíců
Když nebude sníh nebo po obchodech jedině s Bee pluskem ![]()
Jo takže cocoon by se dal přímo do fusaku?? Ahááá, to mě nenapadlo, já bych přemýšlela, jak nacpat fusak do cocoonu… Neviděla jsem to ani jedno naživo, tak jen spekuluju..
![]()
Chystám se tak vozit mimi, pokud bude velká zima a bez sněhu, budu vyrážet s Pluskem, v tom cocoonek, který ještě zapnu do origo fusaku, ten origo je delší, takže ho v nožičkách ohnu a vecpu pod mimi (resp. pod cocoonek).