Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@olcak70 píše:
Tim jsem myslela, ze prcek je uz dost velky na to, aby chodil po svych.
On po svých chodí, ale ve 2,5 letech mi prostě celodenní výlet neušlápne, to samý třeba zoo, tam jsem viděla vozit se i mnohem starší děti a jak píšu, jeještě zvyklej po obědě spát, když nespí je protivnej a do večera mi ještě celý den bez spaní nevydrží
@sarlota535 Tak to je super s těma nožičkama, že se to dá prodloužit
Celou noc jsem o tom přemýšlela a rozhodla se pro toho maclarana
snad bude malýmu pohodlnej. Právě, taky mi jde o to aby se moh při spaní třeba otočit. Jinak já to tak taky mám, všechno jsem nacpala do košíku pod kočár, prázdný ruce a nebyl problém s řvoucím dítětem že ho bolej nožičky a chce nosit
to radši kočár, než aby mi upadly ruce a poslouchala jsem ho jak fňuká. Navíc jsem teda ještě neviděla 2,5 letý děcko šlapat celý den někde na výletě nebo třeba v tý zmiňovaný zoo apod. ![]()
Holky jsme nosili v krosnicce na vylety, jenze tam se fakt nevyspi, ale na vylety jsmecnechodili kazdy den.Po o. taky spaly, vyrazili jsme az po spani na prochazku.Jen mi prijde uz zbytecne kupovat kocarek…,ale to je Tvoje vec, v zadnem pripade jsem nechtela byt nejak neprijemna, tak pokud to tak vyznelo omlouvam se.
@mahdalka naprostý souhlas se vším co jsi napsala
a hlavně i když ti časem třeba v tom kočáře přestane spát tak si v něm může odpočinout a ty v něm můžem mít ty věci takže to že mu je už dva a půl neznamená že ten kočár nevyužijete i nadále. Držím palce s výběrem, barvičky mají moc pěkný
.Jen dej pozor ty info ohleďně ložné plochy atd se týká Techno XT a nebo Techno XLR(na něj jde přicvaknout vajíčko)Quest a ostatní už jsou o poznání menší ![]()
@olcak70 Tý jo, to by jsme se s krosnou pronesly, je to už pěknej pařez, ten kočárek mi přijde pohodlnější. A v pohodě, proč bych se zlobila? Chtěla jsem znát názor a ne každý ho musí mít stejný jako já
My v létě chodíme třeba i 2-3× týdně do zoo, máme celoroční vstupenku a pak jsme taky kolikrát celý den u vody, nebo jedeme na nějaký hrad, zámek, farmu…
Tuhle jsem u nás viděla tatínka co vez na golfkách asi čtyřleťáka se zlomenou nohou a pod kočárek dal na košík prkno, aby si ten klučina moh natáhnout nohu, byl to obyč. golfky a taky vydržely
Já ty golfky používám i když má třeba malej horečku a musíme k dětský, nebo tuhle měl bakterii ve střevech, zvracel, průjem a museli jsme k doktorce a kluk sotva stál na nohách, vůbec nechtěl chodit a v kočárku byl schoulenej, tak i z tohodle důvodu je dobrý mít ho zatím k dispozici, člověk nikdy neví
@sarlota535
Jo jo, mám na bazoši vyhlídnutej krásnej modrej a jen 8 měs. používanej za super cenu, zítra mi dá pani vědět, páč se na něj jde někdo podívat. je to techno XT, když už, tak už
Já beru kolikrát golfky i na písek, mám v košíku věci a je to pro mě lepší, než být ověšená taškama a taky na nákupy ![]()