Bugaboo bee nebo Maclaren?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16557
7.3.16 21:44

Bugaboo bee nebo maclaren?

:mavam: Holky moc prosím o radu :hug: Synovi bude v dubnu 2,5 roku a je to celkem pořízek, vypadá nejmíň na tři roky, už teď má lehce přes 16 kilo a 100 cm. Rozbily se nám golfky a kočárek ještě nutně potřebujeme - na cestu k lékaři(když je syn nemocnej)a pak chodíme čassto na celodenní výlety např. do zoo, v létě k vodě, cestujeme…a syn je ještě zvyklej po obědě spát, když je unavenej, rád se povozí. Vzhledem k synový váze uvažuju o maclaranovi, ten je až do 25 kil, tudíž by nám moh ještě chvíli vydržet, ale moc se mi líbí i bugaboo, ale ten je jen do 17 kil :oops: a taky se mi moc nelíbí, že tam spí dítě jakoby v sedě :nevim: Můžete poradit? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12156
7.3.16 21:56

@mahdalka nemám tedy osobní zkušenost s McLarenem, ale mám bee a naprostá spokojenost. A měla jsem tedy dojem, že je do 25kg 8o a položit mi přijdě že jde docela dost…nicméně já hlavně chtěla „spojenou“ rukojeť, kuli lepší manipulaci jednou rukou…to že je bee krasnej kočárek je jen bonus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.3.16 21:58

Nohy!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.3.16 22:04
@olcak70 píše:
Nohy!!! :)
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.3.16 22:07

@saadet Zjišťovala jsem na netu a je tam psáno jen 17 kilo :think: Disajnově se mi taky líbí víc, ale nevim jestli by se mi tam malej ještě vešel a do kolika by ho kočárek uvez :think: aby pod ním třeba neprask :nevim: kdyby měl malej víc než je nosnost kočárku :think: A jde mi o to, že by malej nespal rovně, že by neměl natažený záda nebo jak to popsat, neni to špatný na páteř? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
7.3.16 22:20

@mahdalka já mám pocit, ze mi říkali ze je do 25 :think: no každopádně nevim jak dlouho by tam spinkal, ale troufám si tvrdit, že by to neměl být problém. Bgb ma toto poresene celkem dobre, mela jsem i bufa (což je pro porovnání mimo…). Jako pro každodenní spaní to asi neni, což ale myslím nejsou žádné golfky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.3.16 22:25

@saadet Tak přes to jaro léto by spal v tom kočárku zhruba 4-5 x týdně a spí okolo 1,5 - 2 hod.Je to pro to dítě pohodlný? přijde mi, že se v tombee nemůže ani otočit jak je schoulenej v klubíčku :think: Jinak tu nosnost teda ještě pohledám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
7.3.16 22:31

@mahdalka to spi dost…to bych se asi bála v každých golfkach :think: no místa tam tolik neni to je fakt, ale jak jsem psala ja nemám přímé porovnání s tím McLarenem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
7.3.16 22:40

Maclareny super, měla jsem techno XT a za mě prostorné jak na šířku tak na délku, super skladné a maxi stříška takže na dítě nejde sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
7.3.16 22:41

A to techno XT má od výrobce nosnost 25 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
7.3.16 22:50

Tak za nas rozhodne Bee. Super ovladatelnost jednou rukou, spojena rukojet, odpruzeni kolecek, jednoduche skladani, polohovani, velkej kosik atd atd. Maclaren jsem mela pujceny od tety na jeden den a stacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.3.16 23:03
@sarlota535 píše:
A to techno XT má od výrobce nosnost 25 kilo

To mě právě nadchlo, ta nosnost. U bee se bojim, že by syn už škrtal hlavou o boudičku a trčely by mu nohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.3.16 23:05
@saadet píše:
@mahdalka to spi dost…to bych se asi bála v každých golfkach :think: no místa tam tolik neni to je fakt, ale jak jsem psala ja nemám přímé porovnání s tím McLarenem…

Jak píšu, spí po obědě každý den a jak začne být hezky, tak moc doma nejsme, spíš po výletech apod. takže pak spí malej v kočárku. To by se člověk už nikam mocc nedostal, když by vyrazil ven až potom co se malej vzbudí nebo se musel domu vracet na poledne kvůli spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.3.16 23:45

Tim jsem myslela, ze prcek je uz dost velky na to, aby chodil po svych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
8.3.16 10:17

@mahdalka já sem brala kočár(golfky) na celodenní výlety do věku 3 a půl, po obědě v nich spala(hodinu a půl) a v košíku jsem měla veškeré věci takže volné ruce a žádný baťoh na zádech. Plus si v nich občas orazila když jí bolely nohy.Jo a po obědě spí do teď(5 let)jen už na výletech ne, má 120 cm a 25 kilo takže už by se tam neposkládala. a to techno má malou vychytávku a to když chceš aby prcek spal tak mu zvedneš tu „podnožku“ nebo jak to nazvat a jsou ze strany takový tyčky kterýma tu podnožku prodloužíš takže ložná plocha opravdu velká. a je i široký takže se mi tam malá v klidu otáčela na bok a chrněla jak dudek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí