Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky moc prosím o radu
Synovi bude v dubnu 2,5 roku a je to celkem pořízek, vypadá nejmíň na tři roky, už teď má lehce přes 16 kilo a 100 cm. Rozbily se nám golfky a kočárek ještě nutně potřebujeme - na cestu k lékaři(když je syn nemocnej)a pak chodíme čassto na celodenní výlety např. do zoo, v létě k vodě, cestujeme…a syn je ještě zvyklej po obědě spát, když je unavenej, rád se povozí. Vzhledem k synový váze uvažuju o maclaranovi, ten je až do 25 kil, tudíž by nám moh ještě chvíli vydržet, ale moc se mi líbí i bugaboo, ale ten je jen do 17 kil
a taky se mi moc nelíbí, že tam spí dítě jakoby v sedě
Můžete poradit? ![]()
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@mahdalka nemám tedy osobní zkušenost s McLarenem, ale mám bee a naprostá spokojenost. A měla jsem tedy dojem, že je do 25kg
a položit mi přijdě že jde docela dost…nicméně já hlavně chtěla „spojenou“ rukojeť, kuli lepší manipulaci jednou rukou…to že je bee krasnej kočárek je jen bonus ![]()
@saadet Zjišťovala jsem na netu a je tam psáno jen 17 kilo
Disajnově se mi taky líbí víc, ale nevim jestli by se mi tam malej ještě vešel a do kolika by ho kočárek uvez
aby pod ním třeba neprask
kdyby měl malej víc než je nosnost kočárku
A jde mi o to, že by malej nespal rovně, že by neměl natažený záda nebo jak to popsat, neni to špatný na páteř? ![]()
@mahdalka já mám pocit, ze mi říkali ze je do 25
no každopádně nevim jak dlouho by tam spinkal, ale troufám si tvrdit, že by to neměl být problém. Bgb ma toto poresene celkem dobre, mela jsem i bufa (což je pro porovnání mimo…). Jako pro každodenní spaní to asi neni, což ale myslím nejsou žádné golfky ![]()
@saadet Tak přes to jaro léto by spal v tom kočárku zhruba 4-5 x týdně a spí okolo 1,5 - 2 hod.Je to pro to dítě pohodlný? přijde mi, že se v tombee nemůže ani otočit jak je schoulenej v klubíčku
Jinak tu nosnost teda ještě pohledám
@mahdalka to spi dost…to bych se asi bála v každých golfkach
no místa tam tolik neni to je fakt, ale jak jsem psala ja nemám přímé porovnání s tím McLarenem…
Maclareny super, měla jsem techno XT a za mě prostorné jak na šířku tak na délku, super skladné a maxi stříška takže na dítě nejde sluníčko
Tak za nas rozhodne Bee. Super ovladatelnost jednou rukou, spojena rukojet, odpruzeni kolecek, jednoduche skladani, polohovani, velkej kosik atd atd. Maclaren jsem mela pujceny od tety na jeden den a stacilo.
@sarlota535 píše:
A to techno XT má od výrobce nosnost 25 kilo
To mě právě nadchlo, ta nosnost. U bee se bojim, že by syn už škrtal hlavou o boudičku a trčely by mu nohy ![]()
@saadet píše:
@mahdalka to spi dost…to bych se asi bála v každých golfkachno místa tam tolik neni to je fakt, ale jak jsem psala ja nemám přímé porovnání s tím McLarenem…
Jak píšu, spí po obědě každý den a jak začne být hezky, tak moc doma nejsme, spíš po výletech apod. takže pak spí malej v kočárku. To by se člověk už nikam mocc nedostal, když by vyrazil ven až potom co se malej vzbudí nebo se musel domu vracet na poledne kvůli spaní
Tim jsem myslela, ze prcek je uz dost velky na to, aby chodil po svych.
@mahdalka já sem brala kočár(golfky) na celodenní výlety do věku 3 a půl, po obědě v nich spala(hodinu a půl) a v košíku jsem měla veškeré věci takže volné ruce a žádný baťoh na zádech. Plus si v nich občas orazila když jí bolely nohy.Jo a po obědě spí do teď(5 let)jen už na výletech ne, má 120 cm a 25 kilo takže už by se tam neposkládala. a to techno má malou vychytávku a to když chceš aby prcek spal tak mu zvedneš tu „podnožku“ nebo jak to nazvat a jsou ze strany takový tyčky kterýma tu podnožku prodloužíš takže ložná plocha opravdu velká. a je i široký takže se mi tam malá v klidu otáčela na bok a chrněla jak dudek.