Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jaké golfky pro 4letaka? Ani jedny jsem neviděl naživo. Dnes jsem zakoupila bugaboo bee a jsou nám malé jsme obři. Pordíte který je prostornější výhody a zápory, děkuji
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee PlusA golfky potřebuje? Nejaky zdravotni problem? maclaren dela golfky i pro takove pripady, s ruznyma doplnkama. Jinak teda jak moc obri jste? Bugaboo bee a navic plus kam zafixovany jako fakt velky
Mame maclaren volo, jen na sezeni a i se v nem vyspi, ma pres metr a skoro 16 kg
Golfky potřebujeme váha 15kg a 115cm jinak do auta. Máme nějake bee nemáme to plusko
Zapomněla jsem napsat hlavně do krámu a ted v ziě když někam potřebuju rychle dojít
Obyc golfky za 500… A i tak to nechapu. Mate nejaky zdravotni problém? Jsou jinak specialni. A jinak nechapu proc by se měl 4 vozit.
![]()
@kattkka píše:
Obyc golfky za 500… A i tak to nechapu. Mate nejaky zdravotni problém? Jsou jinak specialni. A jinak nechapu proc by se měl 4 vozit.![]()
ano máme zdravotní problém a navíc na spinkání po obědě
@kattkka píše:
@ardnas3 : jsou specialni kocarky..Ale chce to hledat.
Specialní máme je nekladný a těžký proto chci golfky
@ardnas3 píše:
Specialní máme je nekladný a těžký proto chci golfky
Tak to nic není. Jako klasicke golfky jsou do 15 kg ale dle eu narizeni. I největší sportovni kocarek je 100cm
@kattkka píše:
Tak to nic není. Jako klasicke golfky jsou do 15 kg ale dle eu narizeni. I největší sportovni kocarek je 100cm
Dle fotek na netu tyto dva mě přijdou velké měli by mít zádovku 59cm
@ardnas3 píše:
Dle fotek na netu tyto dva mě přijdou velké měli by mít zádovku 59cm
Jake? Lehky je concord celkem fusion a ma 100cm luzka i wander. Tak mrkni na tyhle. Ale uplne jak golfky to nebude ![]()
@kattkka píše:
Jake? Lehky je concord celkem fusion a ma 100cm luzka i wander. Tak mrkni na tyhle. Ale uplne jak golfky to nebude
Ty yezz a bee plus zádovka 59cm ale nevím které jsou prostornější
Ja mam bee plus ta zadovka se da hodně protáhnou to samé dil pod zadkem.
@adelina3 píše:
Ja mam bee plus ta zadovka se da hodně protáhnou to samé dil pod zadkem.
Já dnes koupila bee protáhnu zadek ale záda ne.To má jen plusko?