Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@Mombree píše:
Ahoj Holky, kombinovaný kočárek doma sice mám, ale chtěla bych ještě jeden bugaboo bee…četla jsem, že ho můžu mít už od narození..Díte se nám narodí v červenci, takže bude teplo. chtěla jsem ho až na přístí léto až bude malá vetší, ale natrefila jsem fakt na dobrej kup..máte někdo zkušenost s tím kočárkem že jste v tom vozili miminka od narození? je do toho potřeba jeste nejaká vložka pro novorozence?Díky za odpověd…
kočárek je možný od narození. Ale na malé mimčo což v zime ještě bude mi příjde moc otevřevý.
A kde budeš jezdit? Pokud v létě a pouze po rovných cestách, asi bych do toho klidně šla, ale pouze s nějakou miminkovskou vložnou taškou nebo tak něčím.
Na druhou stranu já jsem měla Bugaboo Cam. a prodala jsem, jelikož i ten Cameleon mi přišel neskutečně tvrdý i pro větší mimi. Jsem zastánce pohodlí především pro miminko, pak až pro rodiče, a to podle mě pro novorozeně splňuje pouze houpací hluboká korba ![]()
@quatruska v zimě si vemu kočárek co mám doma s hlubokou korbičkou… já ho plánovala až na přístí rok, ale narazila jsem na dobrej kup ![]()
@petulatko od toho co se mimčo narodí až do toho než bude zima…potom půjde do hluboké korbičky samozřejmě ![]()
@Mombree já jsem to myslela spíš ve vazbě na odpružení. Asi záleží na mimču, ale moje malá se třeba na sebemenší nerovnosti budila tak do půl roku, pak se to začlo lepšit.
Já mám třeba malou narozenou taky v červenci a myslím, že na zimu už se bát nemusíš, půlroční mimčo už není úplné prťátko.
Já ho viděla v reálu a klidně, na letní mimčo jo, mají i vložnou tašku. jsem z něj taky nadšená, ale já už do něj nejdu, malá chodí a v kočáru být nechce, ale je skvlý.
Já to tak měla i s tou vložnou taškou. Sice jsem ho používala hlavně do auta, ale za to často. Doporučuji! Ale jestli to chceš, tak si kup novější tu tašku neboť ten starý typ je malý. Jo a můj syn se narodil v červenci. Jestli chceš tak Ti můžu zaslat foto.
Tak tady je když jsou mu asi 2 měsíce. On totiž měl při narození 3,7 to jen kdyby se někomu zdál velký.
@Lenny0 Děkuju
takže říkáš tu vložku tu novější..kouknu na to a jdu do toho… děkuju
![]()
@Mombree opravdu jsem byla moc spokojená a ještě stále jsem, protože tu vložku už sice nepoužívám, ale kočárek ano. Vím, že je drahý, ale opravdu stojí za to.
@Lenny0 drahej je, ale ta kvalita stojí určitě za to…kupovala jsem si levnější kočárek,(coletto austin 3 2011) protože jsem počítala že si ten bee koupím..ale chtěla jsem až příští rok, ale narazila jsem fakt na dobrou akci tak ho koupím už ted.. ![]()
Ahoj Holky, kombinovaný kočárek doma sice mám, ale chtěla bych ještě jeden bugaboo bee…četla jsem, že ho můžu mít už od narození..Díte se nám narodí v červenci, takže bude teplo. chtěla jsem ho až na přístí léto až bude malá vetší, ale natrefila jsem fakt na dobrej kup..máte někdo zkušenost s tím kočárkem že jste v tom vozili miminka od narození? je do toho potřeba jeste nejaká vložka pro novorozence?
Díky za odpověd…