Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosim poradte, ktery z techto dvou vybrat.
Vim, ze se to tu resilo mockrat, ale jsem uz bezradna, uz tak bylo tezke vyber zmensit na dva
dekuju. Jo, a tady hodne doporucovane Callisto se mi taky libi, ale vyradila jsem ho kvuli rozmerum.
Máte zkušenost s Inglesina Espresso?
Přidejte zkušenost s Inglesina Espresso@Petta29 Ahoj, můžu se zeptat, jak velké dítko v ní máte? Taky nad ní uvažuju, ale mám strach, abych udělala dobře ![]()
@Markétka91 syn bude mit ted v cervnu dva roky, je prerostly, ale vleze se..uz se mu do kocarku moc nechce… Takze uz ho asi schovam na pudu ![]()
@Markétka91 ale jsem s kocarkem spokojena, je lehky, super se ovlada a lehce slozi do auta..jen kocici hlavy na ceste,,to neni nic mc ![]()
No děvčata, já když viděla nunu naživo postavenou vedle našeho britaxe tak jsem se zděsila jak má malou sedací plochu…synek má rok a půl a byl tam pěkně narvanej, jo a do výšky taky nic moc, hlavou tloukl o střechu…takže pro nás vůbec, a i když jsem se radila v prodejně u odborníka, tak říkal že nunu tak do auta na sem tam ježdění, jinak to chce pohodlnější vozítko…to´t jen můj názor, samo že jste některé spokojené, to je na každým že…
@lucotek Do obchodu a do mesta je super…jinak mame Casualplay sportak a ten je zase fajn do terenu… Ale jinak za me Nuna ano.
Jasný, každému vyhovuje něco jiného, já mám teď britax b-agile a paráda…
Mame Nunu, je super skladna do auta, proto jsem ji vybrala. Syn ma 15 mesicu a vejde se v poho. Mohu doporucit. Je ale pravda, ze ji mame na kratke cesty, na delsi vyletu mame festovni X lander.
@Petta29 my mame taky macka
11 kg na 9 měsíců
tak zvažuji, aby mu nebyl za chvíli malý
můžu se zeptat, co to jsou ty kočičí hlavy? Už jsem to v pár dizkuzích četla, ale nevím co to je…
takové ty vypukliny na chodníku?
My máme inglesinu espresso - složit se dá krásně, stojí sám jako kufr - takže ho nemusí člověk válet po zemi, když si potřebuje přerovnat kufr auta. Má tam taky takovou pojistku, ta zacvakne a nerozloží se, dokud se nepovolí-dá se tak složená krásně přenášet za rukojeť.
Tak jsem ho složila a má na výšku 74cm, na šířku 45cm a hloubku 34cm (vždy nejširší místo). Máme sedan a tenhle kočár se tam vejde v pohode + tašky i s cestovní postýlkou a matrací ![]()
tady je fotka, stojí sám.
Holky, dekuju za rady. Asi se definitivne rozhodnu v obchode. Prozatim o trochu vede espresso, ale asi uvidim jeste.
Zkoumám ještě po netu tu Inglesinu Espresso, jsem ji nějak víc nakloněná, zatím… Nemůžu nikde ale dohledat, jaký je rozdíl mezi verzí 2012 a 2013. Vidím zhlehka rozdílný design, pak je tam jiná váha a rozměr, ale nevím proč, co za tím stojí, dál nevím. Poradíte prosím někdo?
@Ditu1 Ahojky, pred tremi dny jsem se sla podivat do obchodu s kocarky, strasne jsem byla na nunu zvedava, taky jsem uvazovala o koupi a kdyz jsem ji videla, byla jsem zklamana… vedle ostatnich kocarku to bylo opravdu prtave vozitko…
Je sice fajn na ovladani a je lehounka, ale prece jenom je ten kocarek urceny pro deti, at maji pohodli…ja bych si ji nekoupila
ale pro nekoho kdo ma doma sportak a chce jen neco lehkeho a skladneho do auta, treba na nakupy je to asi idealni ![]()
@Ditu1 rozdíl je, jak tak koukám, čistě jen v nabídce barev.
Píšou sice, že „Nové Espresso má vylepšené ovládání prodloužené opěrky zad a také nastavitelnou podložku podnožičky“, ale polohování nožiček má už i 2012 a polohování zad (tři polohy) je podle mě jednoduché už tak dost, tak nevím, jestli to ještě vylepšili, popřípadě jak ![]()