Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, vím, že je tu několik založenejch diskusí na tohle téma, ale nikde jsem nenašla opravdové zkušenosti přesně o tomto kočárku. Tak se ptám máte ho někdo?? líbí se mě tonto typ http://www. slune-cz. cz/kocarek-cam-flip/variant_value_id=22914/ je za super cenu a i se mě líbí, skládání je super-ale jaký je ve zkutečnosti po několika ježdění?? Děkuji moc za všechny odpovědi
![]()
Máte zkušenost s Cam Flip?
Přidejte zkušenost s Cam Flip@terykt
chtela jsem ho sla jsem si pro nej do prodejny a kdyz jsem je tam videla vedle sebe s Cam Micro, tak jsem vzala nakonec Micro. Prisel mi bytelnejsi a celkove solidnejsi.
Ale jinak jsou pry dost podobne na jizdu a uzivani. A Micro se bezvadne ovlada, je hodne skladny a lehky - to plati pro Flip taky, slecna mi je predvadela oba.
@terykt
spokojenost, nevrze
ale mame ho cca 2 mesice, takze muze zacit, ale to asi muze zacit jakykoliv.
jedine minus je, ze kosik neni zrovna dobre pristupny, ale ja do nej skoro nic nedavam, mame zavesnou tasku.
Tak jestli vám to ještě k něčemu bude - zrovna dnes jsem Cam flip přivezla z obchodu… Model 2013. Poměr cena výkon asi super. Skladné do auta parádně a ta váha - luxus!
Jinak na úkor skladnosti a váhy je bytelnost. Jako drandit s tím někde celý den po polňačkách, to asi ne. Ale do obchodu za barákem, nákupního centra nebo jako provizorní kočár na dovču dostačující. Nikde nic nevrže, jde TÉMĚŘ do lehu (cca 160°), kolečka jsou otočná s možností aretace, projede i lehčí terén bez větších obtíží… Jen teda jsem narazila dnes na problém s malou boudičkou - na malou mi pražilo sluníčko a ačkoliv inzerují, že jde stříška polohovat, tak to není tak úplně pravda. Resp jde nechat nahoře nebo sklopit úplně dolů. V mezi prostoru nějak nedrží, snad nemám vadný kus.
Ale to se dá asi pořešit slunečníkem nebo clonou. Za ty prachy paráda… Já potřebovala druhej kočár do auta právě do nákupního centra a na dovolenou, abychom se vešli do auta a má to vše, co potřebuji.
![]()
@Kapaz můžeš mi, prosím, přeměřit sedací a lehací plochu pro dítě? Potřebuju skladný kočár do lehu pro už větší dítě. Moc děkuju.