Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky chtěla bych golfáč pro dvouletého prcka, ale nevím jaké. Nechci se spojenou rukojetí, takže asi budu kupovat jetý. Chtěla jsem espiro, ale už se špatně shání s dělenou a nebo je už hodně rozhrkaný, co říkáte na zopa smile a nebo na moon bugy kiss - ten jsem už chtěla brát, ale někde jsem se dočetla, že po nějaké době hodně klesne, je to tak? a je lepší čtyřkolka nebo trojkolka?
Tak pro mě byla nejoblíbenější trojkolka, měla jsem slaloma, ale koupila jsem si tyhle golfky http://www.emimi.cz/…4463L__1.jpg a radši se čtyřma. a jsem spokojená, nádherně odpruženej, lehkej a pro dítě prostornej. Takže si myslím, že ať si vezmeš kterýkoli, spokojená budeš ![]()
No mě jde hlavně o to, aby se dobře ovladal. Já měla u prvního espiro magic s dělenou rukojetí, nemohla jsem si ho vynachválit ale ted už jsou všechny jete moc rozhrkané, tak koukám spiše pojiných, co jsou ještě v záruce nebo jen po jednu dítku a narazila jsem na moon kiss 3, ale nevím, jak je to se stabilitou…
@zanulinek píše:
No mě jde hlavně o to, aby se dobře ovladal. Já měla u prvního espiro magic s dělenou rukojetí, nemohla jsem si ho vynachválit ale ted už jsou všechny jete moc rozhrkané, tak koukám spiše pojiných, co jsou ještě v záruce nebo jen po jednu dítku a narazila jsem na moon kiss 3, ale nevím, jak je to se stabilitou…
Já se rozhodovala mezi tím samým ale buggy trojkolka, ale líp se mi jezdilo se čtyřma kolama, ale stabilní asi bude, ale líp mi sedly 4 kola ![]()
Mě právě taky, jako jane to není, ale oproti chiccu nebo peg peregu je to rozdíl, tyhle kočárky jsou super, normální golfky jsou tragédie ![]()
A nevíte kde se dají sehnat uplně nová kolečka za super cenu??