Golfky - dotaz na nosnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
423
25.4.13 14:44

Golfky - dotaz na nosnost

Ahoj dievčatá.
Mám taky dotázek :) Vozíte v golfkách s nosnosťou do 15 kg aj ťažsie dieťa? Niektoré z týchto golfiek maju celkom pevnú konštrkukciu a tak ma to zaujíma. Ďakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
25.4.13 14:56

Já ne, protože syn má 15 až teĎ ve 3 letech, ale rozhodně bych v tom problém enviděla, vézt tak třeba 16-17kilový dítě. známí pořídili pro dceru sporťák quinny, taky do 15kg, ale holčička, v roce měla před 11, ale pak jim začala hodně přibírat, ve 2 letech 18, ve 3 letech 22 kilo, a vozili ji určitě do 2,5 let minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.4.13 14:59

Já měla tedy starší, nosnost jsem u nich vůbec nestudovala :oops: :think:, ale kluk měl 15 kg v roce a půl a vozil se až skoro do 3, vydrželi všechno.. včetně např. výstupu na Lovoš, kde byla cesta jen z kamenů :lol:

Příspěvek upraven 25.04.13 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.4.13 15:00

Zalezi v jakyc golfkach.
spousta z nich má nosnost větší když sé. Prodávají mimo dosah úžasné eu legislativy a norem.
quinny zapp, babyjogger, cybex, mclaren, myslí že i peg perego,

do čeho bych těžší dítě nedala jsou levné golfky konstrukce eurocart lira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
25.4.13 15:12

Dítě mám zatím teprve desetikilové, takže nevím, ale košík na nákup pod golfkama má nosnost 3 kila a běžně tam vozím snad dvacetikilový nákup :oops:. A zatím dobré :palec:. Podle mě golfky většinou vydrží víc, než se uvádí na návodu k použití :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4