Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kamoska ma limitku bugaboo bee van gogh- plus madlo, plus fusak, plus adaptery na autosedacku
http://www.ebay.de/…272295470318?…
kedze vie, ze som kocikova maniacka, tak mi ho ponukla prednostne za 450 eur. s bugaboo ale nemam vobec skusenost. je to dobra cena? oplati sa? nechcem byt pri predaji na nom prilis stratova.
uz mam doma sice 4 kociky, ale vsetky kupovane tak, ze na predaji stratim minimum. a bugaboo som este nemala, tak ma to laka ![]()
len som si nie ista tou cenou, ci to bude navratna investicia, tak kto sa vyzna, poradte prosim, dakujem ![]()
@soldi pokud se jedna o bgb bee3 tak je to urcite dobrs cena
mela jsem buffa ted mam bee a velka spokojenost ![]()
@saadet ano, je to trojka, ja sa v nich vobec nevyznam, bugaboo som fakt este nemala (len bgb frog kedysi davno) takze netusim aky je, ale vyzera krasne ![]()
Na limitku van gogh je to geniální cena, já jsem naše Bee3, jedno z prvních v ČR, ale ne limitku - klasika alu rám a šedý sedák s khaki stříškou prodala za 12500,– a kamoska ho brala hned, že je to super cena (no, byl v top stavu, protože jsem ho skoro nepoužívala, Bee mi nakonec moc nesedlo, ale jsem snad jediná, manžel ho milovala, syn taky).
Příspěvek upraven 04.07.16 v 10:28
@soldi jako takhle je to predevsim kocar do mesta po nakupech krasne jde rychle slozit super manipulace ale do lesa to neni, to je ti asi jasny ![]()
@saadet píše:
@soldi jako takhle je to predevsim kocar do mesta po nakupech krasne jde rychle slozit super manipulace ale do lesa to neni, to je ti asi jasny
Ano, jsou to prostě golfky, ale nám krásně projel i neudržované silnice…
@lupto super, dik, to som potrebovala citat
@saadet kto by uz len s kocikom chodil do lesa?
![]()
na to mam ergo nosic ![]()
toto je moje tretie dieta a mne uplne sibe s kocikmi ![]()
@soldi hele, buď v klidu… já jsem zase šílená BGB maniačka… doma Cameleon Diesel, Buffalo, Bee3 prodané, a teď čekám třetí a přemýšlím, jak si poskládám Donkey ![]()
@lupto jako ano projede i tu lesni cestu ale tim ze mam srovnani s buffem tak to neni tak uplne super
a jinak donkey urcite porid ja planovat dalsi tak jdunurcite do donkey ![]()
@soldi tak ja s buffem jezdila obcas i po lese mame ho za barakem
ale ted uz vic jezdim po praze a do lesa jdem péšo, bee idealni ![]()
@saadet tak jasně, Bee na tohle není, ale úplně marný taky ne… Jak říkám, já si ho moc neoblibila, ale pravděpodobně to bude tím, že obecně nemám moc ráda golfky, takže ten kočárek není nic pro mě, ale tím nesnižují jeho kvality!
Jojo, tak pro mě nic jiného pro sourozenecký kočár, než Donkey nepřipadá v úvahu. Zatím je velmi brzy to řešit, ale zrovna Donkeyho jsme vždycky celkem opomíjela, takže v týdnu se chci nějak zajít k Vandě podívat
Byť Diesla se nevzdám, uvažuji, že asi prodám Buffalo… tomu se Donkey vyrovná, ale Cam, to je moje srdcovka a vášeň ![]()