Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj! Rozhodla jsem se pořídit lehký skladný kočárek do auta, města a na takové ty rychlovky do nákupáku, který bych složila jednou rukou. Později z toho vzniklo, že by byl i na cestování letadlem, takže aby splňoval kritéria příručního zavazadla.
Co tu budu vykládat, vybrala jsem TOP 2 a dlouze zkoumala, do kterého mám jít, každý měl někde plus a někde mínus a jsou si jinak obecně hrozně podobné. Zjistila jsem taky, že maminek jako já bylo již mnoho, rozhodla jsem se sepsat rozdíly těchto dvou kočárků ať to ostatním třeba pomůže v rozhodování mezi nimi, do komentářů potom můžete klidně psát vaše osobní zkušenosti.
Joolz aer plus jsem vybrala, jelikož se jedná o novější model, předchůce Aer měl o něco kratší stříšku a neměl úplný leh.
Bugaboo butterfly tento kočárek si hned získal mé sympatie na prodejně, přišel mi pevnější a kvalitnější materiály (na omak i třeba plastové šprušle ve stříšce), ale prodejci mi sdělili, že kvalita bude asi stejná ![]()
To je asi vše co mě nyní napadá, klidně doplňte nebo přidejte zkušenosti, aby to bylo na jednom místě ![]()
Jinak já nakonec vybrala Butterfly a nelituju, tak nějak mi příšel už zprvu kvalinější a přišlo mi, že i malýmu se v něm líbilo víc
, nicméně prodávaněhší je prý Aer plus a i paní co jsem potkala v obchodě na něj nedala dopustit, prý zvládl i písek na dovči (to musím s bgb ještě testnout).
Jinak v obchodě, když viděli, jak jsem bezradná, tak doporučili rozhodnout se na základě toho, zda člověk vyžaduje úplný leh
Podle mě je to ale hodně subjektivní
Tak snad pomůže, až příjdu na mouchy u butterfly, doplním
teď jej mám týden
Jinak - někde tyto kočárky pujčují, takže kdybych bydlela poblíž takového místa, určitě bych využila a otestovala je na pár hodin oba a byla si tedy jistá, který je ten pravý.
Přeji šťastný výběr
![]()
My mame Aer a nedam na ten kocar dopustit, je skvelej, projede vše, vlastne jsem nenasla nic, co by mi na nem vadilo. Az na tu cenu. ![]()
Dobrý den,
také se mi moc libi Bugaboo Butterfly, ale pořád ještě nejsem na 100 % rozhodnutá. Jak se Vám s odstupem času osvědčil? Nejvíc mi vadi síťka při prodloužení stříšky. Nesvítí na dítě přes to sluníčko? Když usne a dám do pololehu, nebude ji svítit přímo do obličeje?
Moc dekuji za odpověď