Bugaboo Cameleon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.5.10 14:28

Holky a potřebuje složený kočárek hodně prostoru v autě? Mám docela malý kufr

• Citovat
  • Upravit
8911
15.5.10 20:12
Anonymní píše:
Holky a potřebuje složený kočárek hodně prostoru v autě? Mám docela malý kufr

Tak na to nevím, jak bych ti odpověděla. Já jezdím v FR-V a tam se vejde i s dalším bincem (kufr je však solidně velký). Do Toyoty Yaris (starý typ), se kterou jsem jezdila dřív, jsem ho myslím narvat nezkoušela - myslím, že podvozek kočárku by se do toho pidikufru vešel, boudičku bych asi musela dát na zadní sedadla. Podívej se na odkaz sem http://www.babypark.cz/…boo-cameleon, posuň se na stránce kousek dolů a v pravo si rozklikni tlačítko VÍCE = jsou tam rozměry kočárku v různých fázích složení. Přeměř kufr auta a uvidíš. Btw, pokud budeš kočár kupovat v kamenné obchodě (Babypark Praha nebo Brno), tak tě nechají zkusit kočár složit do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.5.10 21:02

Snad se vejde :-) Ještě jsem se chtěla zeptat, co jste dávaly do kočárku? Deku nebo nějakou zavinovačku nebo jste tam vždycky měly ten barevný „potah“? Miminko se má narodit začátkem září, tak přemýšlím nad něčím, aby to stylově do kočárku ladilo. Je taky možné, že už v září využiji ten barevný „potah“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.5.10 22:38
Vilímka píše:
Snad se vejde :-) Ještě jsem se chtěla zeptat, co jste dávaly do kočárku? Deku nebo nějakou zavinovačku nebo jste tam vždycky měly ten barevný „potah“? Miminko se má narodit začátkem září, tak přemýšlím nad něčím, aby to stylově do kočárku ladilo. Je taky možné, že už v září využiji ten barevný „potah“.

Na dně hlubokého kočáru je na tom prkně cca 3cm tlustý molitan potažený hebkým semišem (v barvě potahu korby, kterou si vybíráš). Pokud jsem dávala dítě přímo do kočárku, tak rovnou na to, jen pod hlavičku jsem dávala složenou látkovou plínku. Ale v září myslím budeš dávat miminko už ve fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.5.10 12:28

Ja musim suhlasit s Wiollou, je to najsuper kociar :palec: , len ta taska je na … :nevim: Ale myslim, ze som v obchode videla, ze uz maju iny typ tasky. S cenou tiez suhlasim, my sme kupovali 11/08 :-D Mame fabiu combi a kociar v pohode dame. Casto jazdime na SR a okrem kociara v pohode dame hafo batoziny. Osobne by som nemenila za ziaden iny kociar. A super vec je, ze otocis korbicku a aj sportak v smere a proti smere jazdy, co ine kociare sice maju, ale neurobis to jednym zacvaknutim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.5.10 12:35
katka 79 píše:
Ja musim suhlasit s Wiollou, je to najsuper kociar :palec: , len ta taska je na … :nevim: Ale myslim, ze som v obchode videla, ze uz maju iny typ tasky. S cenou tiez suhlasim, my sme kupovali 11/08 :-D Mame fabiu combi a kociar v pohode dame. Casto jazdime na SR a okrem kociara v pohode dame hafo batoziny. Osobne by som nemenila za ziaden iny kociar. A super vec je, ze otocis korbicku a aj sportak v smere a proti smere jazdy, co ine kociare sice maju, ale neurobis to jednym zacvaknutim :think:

Ano, taky jsem se dívala teď při této příležitosti na net a zjistila, že tam mají na obrázcích jinou tašku než mám já. A vypadá o dost líp. :-)

A ano, ať už přehození rukojeti na jedno zacvaknutí nebo otočení celé korby na jedno zacvaknutí je myslím nepřekonatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.5.10 13:35

Proste bugaboo je fakt najlepsi kociar na trhu. My sme ho kupovali na doporucenie znamych, ti zasa na doporucenie ich znamych… :potlesk: A dalsia velka vyhoda je, ze si mozes vybrat akukolvek farebnu kombinaciu a ak sa ti prestane pacit, tak si proste dokupis novu :lol:
Wiolla - ake stare mas dieta? Teda, ze ste kupovali bugaboo mesiac pred nami :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.5.10 13:41

Este som zabudla, zimne kola nie su teda len do zimy, ale aj do terenu, ak pojdes na prechadzku niekam do lesa a pod. Do mesta su super tie male otocne, no do terenu a do snehu rozhodne tie velke neotocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.5.10 14:08
katka 79 píše:
Proste bugaboo je fakt najlepsi kociar na trhu. My sme ho kupovali na doporucenie znamych, ti zasa na doporucenie ich znamych… :potlesk: A dalsia velka vyhoda je, ze si mozes vybrat akukolvek farebnu kombinaciu a ak sa ti prestane pacit, tak si proste dokupis novu :lol:
Wiolla - ake stare mas dieta? Teda, ze ste kupovali bugaboo mesiac pred nami :jazyk:

Mně ho také doporučila kamarádka na moji otázku jako zkušenější matce, co si mám pořídit za kočár, že nemám moc čas se s tím vybírat. Pěla na něj děsný chvály a zblbla nás asi 5 mamin, co se kamarádíme. Jsme ji podezřívali, že je dohodnutá s dealerem a něco z toho má. :mrgreen:

Ano, s velkými kolečky je to v terénu lepší (např. na polňačce apod), ta malá se hodí spíš do města. Velká však nasazuji výjimečně (do sněhu či náročného terénu), protože s nimi ten kočár nesložíš - musíš je nejdříve sundat a i když to jde jednoduše opět jedním cvaknutím, tak to zdržuje.

Malej se narodil 11/2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
30.5.10 17:41

Ahoj, já jsem byla dlouho odpůrcem kočárku Bugaboo. Ty malá kolečka vepředu mi přišla k ničemu. O polohování sportovní sedačky nemluvě. A ani vzhledově se mi nelíbil. Jsem si říkala, že jestli ještě nějaký kočár budu pořizovat, tak půjdu do Mutsyho.
Ani jsem netušila, jak brzy bude volba kočárku pro nás zase aktuální :lol: . Stále jsem byla přesvědčená, že náš další kočárek bude Mutsy. Jenže jsem zjistila, že budeme bojovat s prostorem na uskladnění kočárku a umístění do auta. Tam by se můj Mutsy ani omylem nevešel :-? .
Začala jsem procházet diskuze a recenze na kočárky a narazila jsem na Bugaboo. Je lehký, je skladný… začal se mi i líbit. Podrobila jsem tvrdému výslechu kamarádku, která jej vlastní a kočár jsem vyzkoušela a zamilovala se. I jsem překousla to polohování. Přeci jen budeme nejvíce využívat kočárek když bude mimi malé a vejde se do hluboké korbičky. Pak už bude větší a už tak spát v kočárku nebude. Mimochodem… kamarádčinému kloučkovi ta poloha nijak nevadí. Potvrdila mi, že ta přebalovací taška je k ničemu. A tak jsem kočárek koupila. Koupila jsem na MMB použitý a vyšel mě na 17tisíc( v ceně byla přebalovací taška, zimní fusak, náhradní potahy, zimní kola a držák na nápoje). Pak jsem si ještě na MMB koupila zvlášť potahy v jiné barvičce a letní stříšku.
Už se těším, až budu moci v září kočárek vyzkoušet i s miminkem a doufám, že se přidáme do řad spokojených maminek a miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.3.11 21:24

Máte ještě někdo nějaké zkušenosti ?

Mně se hrozně líbí, jak se dají měnit stříšky atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.6.11 16:05

bugaboo chameleon zkusenosti piste prosim

tak si procitam diskuzi a jsem taky nadsena z toho kocarku prosim napiste vyhody a nevyhody ,,,

chci se zeptat do kolika cm vysky ditete se tam vleze v tom sportaku aby nesoural hlavou o boudicku :-)

a taky ta hluboka korba to je jen latka? neprofoukne to v zime? neni to chladne? nebo je to vypolstrovane? a co v desti? nevlhne to? vubec tento kocarek osobne neznam

mate nekdo miry sportovni sedacky ? vim ze ram je 77 cm dlouhy ale jaka je delka sportovni sedacky ta cast na nozicky a pak ta sedaci jak je hluboka a siroka a pak zadova jak je dlouha? kdyz pomerite i sirku budu vam vdecna :-) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.6.11 16:17

Tak výhody vs. nevýhody máš myslím shrnuté v recencích (tady na webu nahoře).

Dítko ve sporťáku občas svezu i teď. Má 2,5 roku a přes 100cm. Ale stříšku už mu nepřetahuju, už by se tam asi nevešel. :think:

Ano, hluboká korba je jen látka (taková pevná). Malej byl zimní dítě (narozen na konci listopadu) a nikdy mě nenapadlo řešit, že by to mohlo profouknout. :nevim: Byl v zimním fusaku Emitex a úplně to stačilo.

Že by vlhnul jsem si nevšimla. Ten materiál je na takovém principu jako jsou např. celty nebo vojesnké hangary - to nemá šanci provlhnout.

Pokud jsi ho neviděla, určitě se na něj běž někam kouknout. Co vím, mají je v Babyparku v Praze a v Brně, jinde nevím.

Jít měřit sporťák se mi nechce, promiň. :oops:

Btw, je to můj jediný kočár, nepořizovala jsem žádné golfky nebo tak něco. Teď ho ještě použiju i na druhé dítko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.6.11 16:28

wiolko

diky jsi tak jedina tady kdo fakt presne vse popsal
ja mam dite ted v lete 3 roky :-)) kocarek se mi po zkusenostech zacina libit tak az nejak ted :-(( mela jsem chicco trio for me,, a pak Jane ten je veliky siroky,, ale uz omrzely ,, ted pouzivam na litacky bud magic 4 nebo maxi cosi golfky,, ale uz si rikam mam to vse prodat a na druhe si koupit bugaboo? rikam si aby v tom nebyl jak nudle,, nas malicky mel v pul roce 10 kg ,, ted ma 17 kg a 104 cm,, je ho kus ja vim ,, v trio for me ,, byl dlouhy super sportak i korba ale silene uzoucke v zime pripazene ruce ,, a tak se ptam at jednouv vim
ted si planuju na druhe mimi prave mozna to bugaboo chameleon a pak casem maclaren xlr ,, a to vse bych prave prodala ,, ale nez to udelam chci si byt jista ,, urco mi wiolko rozumis :-)) nemas nejake foto v kocarku kdyz bylo tvemu / tve male tak 2 roky ci ted v tech dvou ci v tom fusaku v zime?
s tim potahem jsem se asi ptala trapne vim ,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.6.11 17:17

Čoveče to nemám. :think: Já malýho v kočáru fotila málo, snad jako úplné miminko… A vzhledem k tomu, že od 10m chodil, tak jsem kočár nepoužívala nějak urputně - navíc, když jsem jela nakoupit, tak jsem dítko dávala z auta do nákupního vozíku, takže jsem ho kolikrát i týden nevytáhla.

Naposledy jsem ho teď použila cca před 2 měsíci, když měl malej horečku a já s ním šla k mudře. Vzhledem k tomu, že to máme cca 400m mi přišlo auto žinantní :mrgreen: , ale na druhou stranu jsem nechtěla malýho tahat pěšky. Takže ve svých 2,5 letech jel ve sporťáku, v pohodě se tam vešel (ale boudu nad sebou neměl, byla přiklopená) a to je tak velkej, jak jsem psala…

Korba mi nepřišla nijak úzká, ale zase nevím, na co jsi zvyklá. Já jiný kočár neměla. :wink: Hlubokou korbu jsem myslím zrušila v 7měsících a předělala na sporťák. Malej brzo seděl, takže to šlo.

Ono každý kočár má svoje. Jde o to, co zrovna vyhovuje tobě. Pro mě byla nejpodstatnější lehkost (denní nakládání a vykládání do auta) a schopnost zvládnout velkoměstský provoz. Na to je bugaboo ideální. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí