Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
dobry den chtela sem se zeptat na kočarek casualplay s4 jestli se vyplati koupit ten slunečnik nebo je to na nic a moc jste jej nevyužily je to dobre proti sluničku nebo jen vyhozene penizky a jde na nej namontovat třeba neoriginalni slunečnik pokud ano jaky ![]()
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Ahojky tak já jsem ten slunečník opravdu využila celé léto , myslím si že není zbytečný .
Nejsem si jistá ale podle mě by šel připevnit i neoriginální slunečník , ale to by nebyl problém zjistit, zajít si do nějaké prodejny a zkusit ho přidělat, pokud by šel bylo by jen fajn, poněvadž já dala za originál casual slunečník něco kolem 700 Kč a myslím si že nic kromě nápisu na něm není tak vyjímečného.
Taky mam S4 a slunečník si určitě pořiď. Já ho totiž nemám a malá se mi na tom prvnim sluníčku pěkně opálila. Teď už se mi ho kupovat nechce, je opravdu dost drahý, ale zkoušela jsem tam slunečník ze ségřina kočáru a ani náhodou, nešel tam vůbec.
My máme Casualplay Vintage a i k němu pasuje slunečník. Využili jsme ho celé léto a bez něho nedáme ránu!! ![]()
Doporučuji.
Ahoj, vím že to patří do bazaru, ale tam je vymeteno…
Nebudete někdo prodávat černý slunečník na Casualplay S4?