Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám dotaz v srpen/září se nám narodí mimi,mám vybranej kočárek,ale korbička na mimi je ve vnitř dlouhá 77cm. Nevím jestli si kočárek koupit,mám strach že se tam mrňous nevejde po celou zimu s fusakem,nebo aspoň toho půl roku.Pak by šel asi do sportovní korby
..můžete mi poradit…děkuji ![]()
ahojky, ja mam termín konec srpna a vybrala jsem korbu která ma 86 cm, s ni v klidu tu zimu odjezdím. Být tebou kouknu se ještě po jiném kočárku. V knížce píšou , že vnitřní délka korby má být 80 cm.
No mám vybraný kočárek Mutsy, ten má dokonce 73 cm, ale myslím že ok, na dcerku jsem taky měla stejný rozměr, jezdila až do dubna, a je sprnová, při narození měla 48cm, v roce 76 cm, navíc prý malý korbičky jsou lepší z toho důvodu že se mimi cítí jak v děloze ![]()
Korbicka 77cm je docela Luxus. Vetsina kocarku - nemyslim polske- nic proti nim, ma kolem 70-73
Ja mam na Anicku 7/09 Jane capazo a jeste doted v ni spinka na balkone.....
Korba ma 78cm a Anicka ma cca 74
Takze bych se nebala
MAbit, uplne s prehledem- a to jsem tam mela Emitex 3v1 combi a davala ho cely.
Protoze mala mela rada i kolem hlavy teplo, takze jinam by ji byl kratky
Já mám únorňátko a malé korbičky jsem se bála. Kamarádčin syn má Xlander XA a musela ho dát do sporťáku už dřív než v 6měsících, páč se jí tam nevešel (bez fusaku - je taky únorový). Starší dceru jsem v hluboké verzi vozila víc jak rok a mladší bych ráda taky. Ale uvidím, zatím to vypadá, že bude delší. Mám korbičku 80cm, tak snad bude stačit.
No radši bych si korbičku přeměřila osobně. Ony ty údaje, které uvádějí výrobci teda nesedí. Já mám korbu z těch větších 80cm. Malá je 29.9.09, takže teď jí je 7 měsíců a zatím se tam ještě vleze. Ale s fusakem už by to bylo horší.A to si myslím, že není extra dlouhá. Jsou větší děti.Takže u menších kočárků bych se obávala. Pokud je to bez fusaku, nevidím v tom problém. Ale přes zimu narvat do 70-73 cm korby třeba 70cm dítko ještě s fusakem, tak teda chudák dítě ![]()
No ale my v půl roce stejně přesedlali na sporťák, protože malá chtěla vidět do světa a to v hluboké korbě dost dobře nejde ![]()
Ahoj.
Terka se narodila v červenci a vozili jsme v korbě-73cm do osmi měsíců i s fusakem.
A to je fakt veliká.takže bych neměla strach a koupila kočárek,jaký se ti líbí
Já si korbičku přeměřovala sama v obchodě vlastním metrem,takže vím,že měří 77 ![]()
Tenhle kočárek vytábí němec,ale přesnej typ teď nevím,polomanža ho má v mobilu,ale není doma ![]()
Podívala bych se po nějakém větším kočárku, aby se ti tam mimi na zimu vešlo. Ono přendavat do sporťáku malé mimčo na zimu není nic moc.
Já měla korbičku dlouhou 85 cm a super
Je to tedy polský kočárek, ale slouží nám moc dobře, malý se v něm vyspí ještě teď a to je docela dlouhán. Projezdili jsme s ním celou zimu i s fusakem a vešel by se tam ještě teď.
Madi, proc ji desis????
Videla jsi prosim te pulrocni miminko, ktere ma 77cm???? Ja ne, maximalne tech 70, spise mene. Treba moje druhe ditko melo v roce 74cm!!!!
Takze, mila zakladatelko. Myslim ze vybiras asi teutonii, soudim podle nemce.
Klidne si ho porid, do dubna ti tam ditko vydrzi s prehledem. Je jen otazka, zda miminko bude v tech 8-9 mesicich byt jeste v korbicce.
Nechapu, odkud se bere, ze dnesni kocarky maji male korbicky............to muze tvrdit akorat ten, kdo ji nikdy nemel.
![]()
NO, nechci zklamat, ale ono nejde, jenom o délku, ale taky o šířku korbičky. Můj chlapeček měl při narození 4kg ( je listopadový), ve 3m měsící 7kg a s fusakem se opravdu nevešel na šířku.I když byl bez fusaku, jenom v kombinéze a zaskládaný dekama, ruce mu trčeli vzhůru…
,pohodlně neležel, takže jsme měnili kočár ( korba quinny dreamy). Myslela jsem, že budu mít modernu, ale jak ráda jsem se vrátila ke klasickému hlubokáči.Takže tak u nás.
No šířka ta mě nenapadl
moc dík za radu to si zajdu ještě změřit