Korba kočárku

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
17.4.14 00:12

@skrtek 70 je malo…mam 77, dite v zari a v necelych 7 mesicich jsme ho museli nacpat na sportak do lehu. Asi mu to neva, áe pro me byla korba pohodlnejsi, navic se mi libilo, ze v ni mohl jezdit na brisku. Pristi kocarek budu chtit rozhodne delsi korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
17.4.14 06:46

Malá je v listopadu a měli jsme menší korbičku (X-Lander),malá je delší a protože kašlala a Dr. doporučil zvednout horní část tělíčka a být hodně na čerstvém vzduchu, tak šla už před měsícem do sporťáku a žádný problém :palec:,dokonce mám pocit, že se jí tam víc líbí, dívá se ven, pozoruje…Klidně bych do menší korbičky šla, nevím, proč všichni zbrojí za velké korbičky :nevim:,já tohle neřešila ani u první a nic se nestalo…
Novorozence do korbičky jo, ale dnes bych ji šupla do sporťáku klidně už i od dvou měsíců ( v Anglii má každý druhý i novorozence ve sporťáku!)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
17.4.14 07:10

To je hodně malá korbička. Já měla 82cm a paráda. Mám zimní Dítě, takže nebyl žádný problém s fusakem, dokonce jsme se k ní vrátili i další zimu, kdy už mu byl rok a vešel se taky i s fusakem. Brala bych klidně i větší, ale bohužel se nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.4.14 07:17

Mam dite narozene v rijnu. Korbu jsem si poridila 83cm a zbytecne. I když se malej narodil velky a je velky.Tak tu zimu by odjezdil i v mensi a nemusela jsem resit dva kocary…Takze tak…Na pulrocni mel 73cm. A beztak uz mi jezdi přes emsic ve sportaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.4.14 07:46

Měla jsem starou Navettu od Peg-Pérega a v pohodě dala čtverku různě velkých dětí. V půl roce stejně šupali do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
17.4.14 08:25
@skrtek píše:
Ahoj holky, koukam, ze diskuze uz je par let stara, ale jak to vidite s odstupem? Budu mit miminko v listopadu a libi se mi Peg perego ctyrkolka, ale korbicka je docela asi mala, vnitrni rozmery 70×32 cm. je to vazne malo?

To záleží na mimi, fakt.. Vy sami s manželem jste poměrně vysocí? (Řekněme nad 180 cm)? Hodláš dítě kojit nebo mu od porodu dávat UM (na UM jsou děti opravdu větší)? A další, dle mě rozhodující (což dopředu ani neodhadneš) je, jak brzo se prcek začne otáčet a vrtět..
Totiž - my jezdili s oběma dětma od dvou měsíců již na bříšku, jinak bych je v kočáru neudržela - a dodnes děkuji Bohu za to, že jsme vybrali kočár s polohovatelným dnem hluboké korby, takže jsem takto děti mohla vozit - přes okraj korby koukaly na ulici, co se děje.. Jinak bych musela pouze šátkovat, nebo je dávat už do sporťáku - na zádech by mi nevydrželi :zed: :zed: :zed: Čili u nás velikost podstatná nebyla.. Ale některé kamarádky vozí ještě na půl roce i dál.. No.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
17.4.14 08:29

@skrtek S odstupem času mi dnes na mysl přichází jiná věc - koupit hlubokou korbu a sporťák odděleně. Tak bych to dnes znovu udělala já, a to proto, že ve chvíli, kdy půjdeš pak někdy po tom půl roce vybírat sporťák, už tak nějak díky mimi budeš lépe vědět, co od něj potřebuješ (skladání/rozkládání, váha, ovladatelnost, vnitřní velikost, otočnost/neotočnost korby, a další), což předem taky až tolik nezjistíš, dokud kočár denně nepoužíváš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
17.4.14 13:13

Syn má ve 4měsících 70cm, takže jdeme za chvilku do sporťáku :zed: máme stokke xplory a s fusakem je tam už na těsno :zed: ale pro nás velikost korby nebyla až tak rozhodující :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
19.8.14 18:45

Holky co píšete, že ste korbičky měly 80 a víc…kterépak to jsou kočárky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
28.10.18 17:10

Maminky, kolik prosim meri tato korbicka ? Nasla jsem nejake info cca 87cm ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí