Bugaboo Cameleon, Joolz nebo Silver Cross Surf

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.8.12 16:35

Bugaboo Cameleon, Joolz nebo Silver Cross Surf

Zatím se začínáme pomalu jen rozhlížet, ale i přesto by mě zajímalo, který z těchto kočárků je pro vás ten nej? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
7.8.12 16:47

Taky nás to čeká :D tedy později, ale už omrkávala… :D Strašně se mi líbí Joolz, je úžasněj, praktickej…akorát teď jsem si všimla, že ta přední kolečka si neumím v zimě představit… To bude podle obrázků problém asi u všech uvedených typů… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.8.12 16:48

Líbí se mi i Pierre Cardin Millenium…ale kolečka to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
7.8.12 17:34

Rozhodně nejlepší kočárek, nejlehčí jeden z větších a nej nej nej je Bugaboo Cameleon :palec: :palec: máme ho 4měs. a zatím super..už se těším na sporták :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.8.12 17:57

Do joolz nechod, ze zacatku jsem z nej byla paf ale po 8 mesicich ho nechci ani videt!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.8.12 18:18

Mám rok BGB a naprostá spokojenost - v létě, v zimě, na sněhu, na hory, na pláž, do lesa, do města, super do restaurace či kavárny (když nemají dětskou židli) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
7.8.12 18:24

Já jsem taky za bugaboo, kvůli němu chcu mít třetí mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.8.12 18:38

Mame BGB Cameleon a spokojenost velka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
7.8.12 19:17

@PetulinaP chci se zeptat kdy budeš dávat prcka do sporťáku?? já sem viděla jednu paní a ptala sem se a má tam 6měs. :think: ..tak nevím a prý ještě sáám nesedí jenže to bugaboo je perfekní že zádička má vždy na rovno jen nožky nahoru a nožky na hoře už má teď pořád takže by měl být spokojený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.12 19:43

@neila
Také ne hned, ale později, ale tyto tři mě naprosto ohromily a je pravda, že od začátku je Bugaboo taková srdcovka! :)

• Citovat
  • Upravit
16186
7.8.12 19:46
@Anonymní píše:
@neila
Také ne hned, ale později, ale tyto tři mě naprosto ohromily a je pravda, že od začátku je Bugaboo taková srdcovka! :)

ten se mi líbí z těchto 3 nejmíň :lol: ale určitě omrknu zkušenosti druhých a možná dojde i ke kompromisu co se týče vzhledu, upřednostním praktičnost ;) kdy má přijít miminko na svět jestli se smím zeptat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.8.12 19:51

@Petruskabmw dceri je 5,5 mesice a jeste jezdi v hluboke, ja vim, ze se rika ze nedavat do sportaku dokud dite nesedi, ale ja myslim ze tak do mesice uz predelam kocar na sportak, jak rikas, zada tam jsou porad narovno a kdyz sklopim na leh tak by to mohlo byt ok. Na sportak uz se moc tesim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.12 19:55

@neila
Zatím se vůbec nedaří, takže spíš jen tak koukáme, ale pořád jsem ještě mlaďounká, tak mě to ještě tolik netrápí… Ale možná je to dobře, protože přítel ještě žije mimo republiku a stěhovat se chce koncem roku, tak si to pak třeba užijeme vše společně a třeba stihneme postavit i baráček. :) :D Joolz když jsem viděla, tak byl taky nádherný, ale zase více pozitiv slyším na Bugaboo a čím častěji ho potkávám u jedné známé, tím si ho začínám více oblibovat a je pravda, že i korbičku má strašně velkou. :) A kdy vy se chystáte, jestli se můžu zeptat? :)

• Citovat
  • Upravit
16186
7.8.12 20:06
@Anonymní píše:
@neila
Zatím se vůbec nedaří, takže spíš jen tak koukáme, ale pořád jsem ještě mlaďounká, tak mě to ještě tolik netrápí… Ale možná je to dobře, protože přítel ještě žije mimo republiku a stěhovat se chce koncem roku, tak si to pak třeba užijeme vše společně a třeba stihneme postavit i baráček. :) :D Joolz když jsem viděla, tak byl taky nádherný, ale zase více pozitiv slyším na Bugaboo a čím častěji ho potkávám u jedné známé, tím si ho začínám více oblibovat a je pravda, že i korbičku má strašně velkou. :) A kdy vy se chystáte, jestli se můžu zeptat? :)

jsem v 5.tt takže ještě máme čas, ale ženská zvědavost mi nedá :lol: a v zásadě asi neškodí mít přehled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.12 20:08

@neila
Tak to gratuluji! :) A hodně štěstí! ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie