X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1165
7.8.12 14:13

X-lander x move

Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli mate nekdo uz zkusenosti s kocarkem X-lander x move, libi se mi a porad se rozmyslim, jestli bude i vhodny do terenu napr.snih a tak.
Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
7.8.12 14:23

Mně ho prodejce doporučoval jako vhodný do terénu, myšleno jako z modelů X-lander, jinak mi radil i s jinými značkami :-)

• Citovat
  • Upravit
12743
7.8.12 14:24

Mám a jsem spokojená. jezdíme po lese a jde to :) klidně se ptej co tě zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
7.8.12 14:25

Mám X-landra a jsem naprosto spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
7.8.12 14:33

Je tak to je super prave jsem koukala ze by melo jit i do lesa ale znate to kdyz to nezkusite tak nevite, proto jsem rada za zkusenosti z praxe, no pritelovi se nelibi ze maji mensi kolecka ale doufam ze az ho uvidi ve zkutecnosti tak zjisti ze zas tak maly nejsou. a jeste jsem slysela ze pry v hluboka korba se brzy prolezi, ale pry je to proto ze se to vytvaruje podle mimca. Koupili jste ho u nas nebo v polsku? Pry tam vyjde levnejc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
7.8.12 14:45

My ho máme koupenej, ale jezdit začneme až v září… Líbil se nám ale ze všech kočárků nejvíc :mrgreen: O x-landerech jsem slyšela jen samá pozitiva… Kdo má, je spokojenej… Tak snad budeme i my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.8.12 14:59
@delfínek123 píše:
Je tak to je super prave jsem koukala ze by melo jit i do lesa ale znate to kdyz to nezkusite tak nevite, proto jsem rada za zkusenosti z praxe, no pritelovi se nelibi ze maji mensi kolecka ale doufam ze az ho uvidi ve zkutecnosti tak zjisti ze zas tak maly nejsou. a jeste jsem slysela ze pry v hluboka korba se brzy prolezi, ale pry je to proto ze se to vytvaruje podle mimca. Koupili jste ho u nas nebo v polsku? Pry tam vyjde levnejc :think:

Maty jezdí v korbičce od začátku dubna a matrace je jako nová a to není žádný drobínek! kupovali jsme ho po xlanderu xa a jsme fakt spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
7.8.12 15:23
@wona píše:
My ho máme koupenej, ale jezdit začneme až v září… Líbil se nám ale ze všech kočárků nejvíc :mrgreen: O x-landerech jsem slyšela jen samá pozitiva… Kdo má, je spokojenej… Tak snad budeme i my :mrgreen:

jojo taky jsem slysela ze jsou dobry, no my mame jeste cas az do ledna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
7.8.12 15:25
@paola white píše:
Maty jezdí v korbičce od začátku dubna a matrace je jako nová a to není žádný drobínek! kupovali jsme ho po xlanderu xa a jsme fakt spokojení

tak to jsem rada, ja to slysela u starsich modelu tak nevim tak snad mi projde je fakt moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
7.8.12 15:30

A líbí se mi, že se mi podvozek x-move vejde do kufru krátké Fabie :-) Musím sice sundat jedno kolečko, ale vejde :palec: Autosedačku ale máme Cybex Aton, protože má dobré testy a navíc jsem slyšela, že ty x-landerovské autosedačky jsou malé… Myslím, že x-move je z x-landerů nejužší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
7.8.12 15:32

Mám pocit, že u x-move vychytali nedostatky, které byly u předchozích modelů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.8.12 15:37
@wona píše:
A líbí se mi, že se mi podvozek x-move vejde do kufru krátké Fabie :-) Musím sice sundat jedno kolečko, ale vejde :palec: Autosedačku ale máme Cybex Aton, protože má dobré testy a navíc jsem slyšela, že ty x-landerovské autosedačky jsou malé… Myslím, že x-move je z x-landerů nejužší…

já mám maxi cosi cabrio fix (jedna z nejbezpečnějších) a pasuje mi s adaptéry i na movieho :D jinak já ho v pohodě složím do kufru C3 takže je fakt hodně maličky a krásně snadno se skládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
7.8.12 15:40

@paola white A jakou máš barvu? Já mám fialovou :) Autosedačku růžovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.8.12 17:28

@wona
modrou (barva Australia) a autosedačku červenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
8.8.12 07:02

Jojo taky prave potrebuji aby se dobre slozil a byl maly sice mame hyundae acenta ale prijde mi ze treba x1 by se tam nevesla, autosedacku bych chtela z predchozi kolekce a i vyjde levnejc, jo holky jeste ty adaptery se kupuji zvlast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí