Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli mate nekdo uz zkusenosti s kocarkem X-lander x move, libi se mi a porad se rozmyslim, jestli bude i vhodny do terenu napr.snih a tak.
Dekuji za odpovedi
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveMně ho prodejce doporučoval jako vhodný do terénu, myšleno jako z modelů X-lander, jinak mi radil i s jinými značkami ![]()
Mám a jsem spokojená. jezdíme po lese a jde to
klidně se ptej co tě zajímá
Je tak to je super prave jsem koukala ze by melo jit i do lesa ale znate to kdyz to nezkusite tak nevite, proto jsem rada za zkusenosti z praxe, no pritelovi se nelibi ze maji mensi kolecka ale doufam ze az ho uvidi ve zkutecnosti tak zjisti ze zas tak maly nejsou. a jeste jsem slysela ze pry v hluboka korba se brzy prolezi, ale pry je to proto ze se to vytvaruje podle mimca. Koupili jste ho u nas nebo v polsku? Pry tam vyjde levnejc ![]()
My ho máme koupenej, ale jezdit začneme až v září… Líbil se nám ale ze všech kočárků nejvíc
O x-landerech jsem slyšela jen samá pozitiva… Kdo má, je spokojenej… Tak snad budeme i my ![]()
@delfínek123 píše:
Je tak to je super prave jsem koukala ze by melo jit i do lesa ale znate to kdyz to nezkusite tak nevite, proto jsem rada za zkusenosti z praxe, no pritelovi se nelibi ze maji mensi kolecka ale doufam ze az ho uvidi ve zkutecnosti tak zjisti ze zas tak maly nejsou. a jeste jsem slysela ze pry v hluboka korba se brzy prolezi, ale pry je to proto ze se to vytvaruje podle mimca. Koupili jste ho u nas nebo v polsku? Pry tam vyjde levnejc
Maty jezdí v korbičce od začátku dubna a matrace je jako nová a to není žádný drobínek! kupovali jsme ho po xlanderu xa a jsme fakt spokojení
@wona píše:
My ho máme koupenej, ale jezdit začneme až v září… Líbil se nám ale ze všech kočárků nejvícO x-landerech jsem slyšela jen samá pozitiva… Kdo má, je spokojenej… Tak snad budeme i my
jojo taky jsem slysela ze jsou dobry, no my mame jeste cas az do ledna ![]()
@paola white píše:
Maty jezdí v korbičce od začátku dubna a matrace je jako nová a to není žádný drobínek! kupovali jsme ho po xlanderu xa a jsme fakt spokojení
tak to jsem rada, ja to slysela u starsich modelu tak nevim tak snad mi projde je fakt moc hezky ![]()
A líbí se mi, že se mi podvozek x-move vejde do kufru krátké Fabie
Musím sice sundat jedno kolečko, ale vejde
Autosedačku ale máme Cybex Aton, protože má dobré testy a navíc jsem slyšela, že ty x-landerovské autosedačky jsou malé… Myslím, že x-move je z x-landerů nejužší…
Mám pocit, že u x-move vychytali nedostatky, které byly u předchozích modelů ![]()
@wona píše:
A líbí se mi, že se mi podvozek x-move vejde do kufru krátké FabieMusím sice sundat jedno kolečko, ale vejde
Autosedačku ale máme Cybex Aton, protože má dobré testy a navíc jsem slyšela, že ty x-landerovské autosedačky jsou malé… Myslím, že x-move je z x-landerů nejužší…
já mám maxi cosi cabrio fix (jedna z nejbezpečnějších) a pasuje mi s adaptéry i na movieho
jinak já ho v pohodě složím do kufru C3 takže je fakt hodně maličky a krásně snadno se skládá
@paola white A jakou máš barvu? Já mám fialovou
Autosedačku růžovou ![]()
Jojo taky prave potrebuji aby se dobre slozil a byl maly sice mame hyundae acenta ale prijde mi ze treba x1 by se tam nevesla, autosedacku bych chtela z predchozi kolekce a i vyjde levnejc, jo holky jeste ty adaptery se kupuji zvlast?