Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@Naima Přesně tak. Naštěstí když někam jedeme, tak jedině s manželem a ten ho tahá do auta a z auta.
Jinak hluboká korba je hooodně malá a to do všech stran. Malá má 3 měsíce a když ji tam nacpu, tak je tam tak tak
Teda nevím, jestli nám vydrží ještě 3 měsíce
A podvozek je už celý rozhrkaný
Asi ho na jaře budu reklamovat, až bude moct být v golfáči..
Já jsem s kočárem naprosto spokojená… podvozek je lehký, krásně se skládá, korba mi přijde normální jako všechny ostatní… pokud by ženská chtěla koupit kočár s velkou korbou tak musí brát kočár který není jako trojkombinace.. nevím… tvrdý mi určitě nepřijde, jak už jsem jednou psala, aby dítě v kočáru naprosto plavalo to taky není pravý ořechový… já za sebe jsem spokojená!!!
Ahojky,
Chtěla jsem se zeptat, mám x move, ale přední kolečka ( i když jsou zaaretovana) tak strašně vržou, teda vydávaji zvuk jako by byl zlomeny. Dělá vam to taky na nerovnem terenu nebo mate kočárek tichy?
Díky za odpověď
Zdravím, tak jsem uplne bezradna!
Schanim 4kolku s velkyma nafukovacima kolama a vaham mezi X lander Move a Easy Walker QTRO
U Xlander pry je dost znatelna Polska výroba..(ale to kolega mel nakej starší model..), to ze málo pruži si myslím, ze mi tolik vadit nebude ![]()
u Easy Walker QTRO se trochu obavám polohovani na zipy, a nevím jak zařídit aby přední kola byli stejne velka jako zadní (někde jsem to viděla, ale zvlášť se to neprodává)..
V zivote bych neverila, ze je to takova fuška ![]()
Předem děkuji za rady..
Kde se dá sehnat clona na sporták, na to okénko?? Hledala jsem na MMb a nemůžu najít…díky
Jinak já jsem s X-lander moc spokojená, malému se tam moc líbí, máme teréní cestu, výmoly, polnačka a kamení a nemám jediný problém
Kdybych chtěla odpružený kooupím jiný, ale mě vyhovuje, ve sněhu se jezdí dobře, manža dofouknul kola a jede super
Podvozej dávám do auta také sama a jde to, u nás bych s jiným kočárem moc neuspěla…
@puckal píše:
Kde se dá sehnat clona na sporták, na to okénko?? Hledala jsem na MMb a nemůžu najít…díkyJinak já jsem s X-lander moc spokojená, malému se tam moc líbí, máme teréní cestu, výmoly, polnačka a kamení a nemám jediný problémKdybych chtěla odpružený kooupím jiný, ale mě vyhovuje, ve sněhu se jezdí dobře, manža dofouknul kola a jede super
Podvozej dávám do auta také sama a jde to, u nás bych s jiným kočárem moc neuspěla…
mysite tuto?
http://www.slune-cz.cz/…-x-suncover/
Ted jsem narazila na tenhle a prijde mi fakt skvely!
http://www.kocarky.cz/…er-june.html
Je to easywalker June.. Mate zkusenost?
@Bee Maya píše:
mysite tuto?
http://www.slune-cz.cz/…-x-suncover/
@puckal To mě taky zajímá, jak to vypadá
Tohle je hrooozně velký ![]()
Holky vy co máte X Lander X move i s korbou, je normální že vám tak lítá do stran? Přijde mi že v těch adaptérech není úplně na pevno a houpe se do stran?? ![]()
@Petty23 píše:
Holky vy co máte X Lander X move i s korbou, je normální že vám tak lítá do stran? Přijde mi že v těch adaptérech není úplně na pevno a houpe se do stran??
Kočár je tvrdší a neodpružený, těžký jako kráva. Naštěstí ho nikam netahám.