X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
8.12.12 00:26

Kočár je tvrdší a neodpružený, těžký jako kráva. Naštěstí ho nikam netahám.

• Citovat
  • Upravit
3815
8.12.12 00:44

@Naima Přesně tak. Naštěstí když někam jedeme, tak jedině s manželem a ten ho tahá do auta a z auta.

Jinak hluboká korba je hooodně malá a to do všech stran. Malá má 3 měsíce a když ji tam nacpu, tak je tam tak tak :cert: Teda nevím, jestli nám vydrží ještě 3 měsíce :cert: A podvozek je už celý rozhrkaný :cert: Asi ho na jaře budu reklamovat, až bude moct být v golfáči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.12.12 10:23

Já jsem s kočárem naprosto spokojená… podvozek je lehký, krásně se skládá, korba mi přijde normální jako všechny ostatní… pokud by ženská chtěla koupit kočár s velkou korbou tak musí brát kočár který není jako trojkombinace.. nevím… tvrdý mi určitě nepřijde, jak už jsem jednou psala, aby dítě v kočáru naprosto plavalo to taky není pravý ořechový… já za sebe jsem spokojená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.12.12 05:48

Ahojky,
Chtěla jsem se zeptat, mám x move, ale přední kolečka ( i když jsou zaaretovana) tak strašně vržou, teda vydávaji zvuk jako by byl zlomeny. Dělá vam to taky na nerovnem terenu nebo mate kočárek tichy?
Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
10.12.12 06:31

Ne, nedela mi to.

• Citovat
  • Upravit
269
10.12.12 08:32

@21jaja ne, vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.12.12 13:27

Ne mě to taky nedělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.12.12 21:49

Zdravím, tak jsem uplne bezradna!
Schanim 4kolku s velkyma nafukovacima kolama a vaham mezi X lander Move a Easy Walker QTRO
U Xlander pry je dost znatelna Polska výroba..(ale to kolega mel nakej starší model..), to ze málo pruži si myslím, ze mi tolik vadit nebude :)
u Easy Walker QTRO se trochu obavám polohovani na zipy, a nevím jak zařídit aby přední kola byli stejne velka jako zadní (někde jsem to viděla, ale zvlášť se to neprodává)..
V zivote bych neverila, ze je to takova fuška :)
Předem děkuji za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
17.12.12 15:31

Kde se dá sehnat clona na sporták, na to okénko?? Hledala jsem na MMb a nemůžu najít…díky

Jinak já jsem s X-lander moc spokojená, malému se tam moc líbí, máme teréní cestu, výmoly, polnačka a kamení a nemám jediný problém :palec: Kdybych chtěla odpružený kooupím jiný, ale mě vyhovuje, ve sněhu se jezdí dobře, manža dofouknul kola a jede super ;) Podvozej dávám do auta také sama a jde to, u nás bych s jiným kočárem moc neuspěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.12.12 16:35
@puckal píše:
Kde se dá sehnat clona na sporták, na to okénko?? Hledala jsem na MMb a nemůžu najít…díkyJinak já jsem s X-lander moc spokojená, malému se tam moc líbí, máme teréní cestu, výmoly, polnačka a kamení a nemám jediný problém :palec: Kdybych chtěla odpružený kooupím jiný, ale mě vyhovuje, ve sněhu se jezdí dobře, manža dofouknul kola a jede super ;) Podvozej dávám do auta také sama a jde to, u nás bych s jiným kočárem moc neuspěla…

mysite tuto?
http://www.slune-cz.cz/…-x-suncover/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.12.12 21:58

Ted jsem narazila na tenhle a prijde mi fakt skvely!
http://www.kocarky.cz/…er-june.html
Je to easywalker June.. Mate zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
17.12.12 22:01
Ne tu ne, jen clonu na to okénko ve střeše sportáku :think:
@Bee Maya píše:
mysite tuto?
http://www.slune-cz.cz/…-x-suncover/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
17.12.12 23:21

@puckal To mě taky zajímá, jak to vypadá :think: Tohle je hrooozně velký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petty23
18.12.12 12:05

Holky vy co máte X Lander X move i s korbou, je normální že vám tak lítá do stran? Přijde mi že v těch adaptérech není úplně na pevno a houpe se do stran?? :?

• Citovat
  • Upravit
614
18.12.12 12:32
Mě se do stran rozhodně nehoupe :think:
@Petty23 píše:
Holky vy co máte X Lander X move i s korbou, je normální že vám tak lítá do stran? Přijde mi že v těch adaptérech není úplně na pevno a houpe se do stran?? :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí