Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@Naima mě to připadá hodně podobné jako korbička, jen když leží tak jde maličko hůř najet na chodník, ale jinak jsem spokojená
To zní dobře, s korbou se mi jezdí výborně. Jen, když jsem se na něj tak včera dívala, jsem si říkala, že s tou Europou to nebyla dobrá volba. U korbičky super, ale sporťák se mi tak nelíbí, měla jsem jít do modré
. Ovšem pozdě bycha honit, už k tomu dokupuji modré doplňky, ať to trošku rozbiju, protože je v té své neurčité barvě strašně monotónní a smutný.
@Naima já mám austrálii a tu barvu naprosto miluju! hele a nevíš jak je to s tou integrovanou moskytiérou u sporťáku?
@paola white píše:
@Naima já mám austrálii a tu barvu naprosto miluju! hele a nevíš jak je to s tou integrovanou moskytiérou u sporťáku?
Jako jestli tam je? Je, včera jsem na ni koukala, je zespodu konstrukce sporťáku v nožní části
. Austrálii závidím v dobrém
.
@evinka28 píše:
Tak jsem to zvládla![]()
super! taky mám tuto. jen mě štve že kvůli ní mi zas pořádně nedržela stažená střecha.
hele ty si psala o té moskytiéře?
Super
, také do ní půjdu
. A ještě mi došlo, že u sporťáku se musí dokoupit pláštěnka. Co slunečník, je co k čemu nebo zbytečnost
?
@Naima Já už pláštěnu koupila. Stojí kolem 600,– origoš nebo neorigoš za půlku. Já koupila origoš, protože mi přijde lepší, že se dá rozepnout… Jako že když chceš vyndat dítě, tak nemusíš sundávat celou mokrou pláštěnu ![]()
@Naima píše:
Jako jestli tam je? Je, včera jsem na ni koukala, je zespodu konstrukce sporťáku v nožní části. Austrálii závidím v dobrém
.
týjo! objevila jsem Ameriku. fakt tam je
![]()
Mě ta stažená stříška drží, zapla jsem to totiž až o ten kov, až o konstrukci na na opěrku zad. Sice se to hůř provléká, ale pak to pěkně drží a nedělá mi to mezeru (jak se zvedá bouda, když je to připlé o te železo na stříšce).
Jinak ta moskitiéra je pod nožkama.
@paola white píše:
týjo! objevila jsem Ameriku. fakt tam je![]()
![]()
Musíme si pomáhat
![]()
No já čumím jak blázen. včera jsem furt ochmatávala stříšku, kde je sakra schovaná ![]()
EVINKA: já to mám taky potáhlé stejně. drží mi rozevřená perfektně, ale jak jí chci složit tak furt padá dopředu ![]()
@evinka28 píše:
Tak jsem to zvládla![]()
to je super
ja mam Afriku tak nevim v jaky barve ji mam objednat
moc děkuju za foto
No, tak s nánožníkem je přímo mega, také jsem se na to včera zaměřila
. Jsem zvědavá, jak se bude vozit
.