X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
18.2.13 20:56
@paola white píše:
9 @Naima hm koukám že semměla vypnutekj num takže syn šel do sporťáku v 9 měsících, ale mám ledňáčka takže se to korby vešel v létě v pohodě. sporťáku bych se na ten půlrok nebála. jen jsem byla překvapená, že když ho mám čelem k sobě v lehu tak je kočárek dost dlouhý 8o

No, tak s nánožníkem je přímo mega, také jsem se na to včera zaměřila :). Jsem zvědavá, jak se bude vozit :).

• Citovat
  • Upravit
12743
18.2.13 20:58

@Naima mě to připadá hodně podobné jako korbička, jen když leží tak jde maličko hůř najet na chodník, ale jinak jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.2.13 21:01

To zní dobře, s korbou se mi jezdí výborně. Jen, když jsem se na něj tak včera dívala, jsem si říkala, že s tou Europou to nebyla dobrá volba. U korbičky super, ale sporťák se mi tak nelíbí, měla jsem jít do modré :). Ovšem pozdě bycha honit, už k tomu dokupuji modré doplňky, ať to trošku rozbiju, protože je v té své neurčité barvě strašně monotónní a smutný.

• Citovat
  • Upravit
12743
18.2.13 21:03

@Naima já mám austrálii a tu barvu naprosto miluju! hele a nevíš jak je to s tou integrovanou moskytiérou u sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
18.2.13 21:04

clona na stříšku

Tak jsem to zvládla :lol: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Naima
18.2.13 21:05
@paola white píše:
@Naima já mám austrálii a tu barvu naprosto miluju! hele a nevíš jak je to s tou integrovanou moskytiérou u sporťáku?

Jako jestli tam je? Je, včera jsem na ni koukala, je zespodu konstrukce sporťáku v nožní části :). Austrálii závidím v dobrém :).

• Citovat
  • Upravit
12743
18.2.13 21:06
@evinka28 píše:

super! taky mám tuto. jen mě štve že kvůli ní mi zas pořádně nedržela stažená střecha.

hele ty si psala o té moskytiéře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.2.13 21:07

Super :), také do ní půjdu :). A ještě mi došlo, že u sporťáku se musí dokoupit pláštěnka. Co slunečník, je co k čemu nebo zbytečnost :)?

• Citovat
  • Upravit
3815
18.2.13 21:09

@Naima Já už pláštěnu koupila. Stojí kolem 600,– origoš nebo neorigoš za půlku. Já koupila origoš, protože mi přijde lepší, že se dá rozepnout… Jako že když chceš vyndat dítě, tak nemusíš sundávat celou mokrou pláštěnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.2.13 21:11
@Naima píše:
Jako jestli tam je? Je, včera jsem na ni koukala, je zespodu konstrukce sporťáku v nožní části :). Austrálii závidím v dobrém :).

týjo! objevila jsem Ameriku. fakt tam je 8o :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
18.2.13 21:11

Mě ta stažená stříška drží, zapla jsem to totiž až o ten kov, až o konstrukci na na opěrku zad. Sice se to hůř provléká, ale pak to pěkně drží a nedělá mi to mezeru (jak se zvedá bouda, když je to připlé o te železo na stříšce).
Jinak ta moskitiéra je pod nožkama.

• Citovat
  • Upravit
Naima
18.2.13 21:13
@paola white píše:
týjo! objevila jsem Ameriku. fakt tam je 8o :potlesk: :palec:

Musíme si pomáhat :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
12743
18.2.13 21:18

No já čumím jak blázen. včera jsem furt ochmatávala stříšku, kde je sakra schovaná :lol:

EVINKA: já to mám taky potáhlé stejně. drží mi rozevřená perfektně, ale jak jí chci složit tak furt padá dopředu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.2.13 21:21
@evinka28 píše:

to je super :) ja mam Afriku tak nevim v jaky barve ji mam objednat :D moc děkuju za foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
18.2.13 21:25

Je fakt, že jsem to ještě nezkoušela za provzu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4