Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveTak jsem se po dlouhém rozmýšlení rozhodla koupit x-mova. Nechcete se ho někdo zbavit?
Nejlepší pokud by byl šedý nebo modrý.
Vidíš a já chci samozřejmě prodat co nejdráž, pokud se rozhodnu prodat. Jako paola, nejsem rozhodnutá
. Sporťák + korbička, bez autosedačky. Stav špičkový, sporťák nebyl nikdy použitý, korbička používaná 4 měsíce, podvozek prakticky neoježděný, protože nechodím na vycházky, syn spí v kočárku na zahradě.
Příspěvek upraven 21.02.13 v 13:34
No samozřejmě co nejlevněji
To záleží v jakém je stavu a výbavě.
Zdravím všechny příznivkyně x landera. Mám X lander move australia, a chci prodávat hlubokou korbičku, která je ještě rok a půl v záruce, je jako nová. Pokud by měl někdo zájem, tak si může koupit sporťák a k němu moji korbičku. Sporťák může být klidně jiné barvy, v setu při koupi v obchodě to takhle nejde. Korbičku prodávám za 2700,– původní cena je 3610,–Kč. Dodám se záručním listem.
Ahoj. Tak ještě k tý pláštěnce…nakonec jsme koupili tu originál kvůli zipům a lituju, že jsem to neudělala už dávno. Jde totiž krásně i na korbu, takže maminky, co se perete s tou korbičkovou pláštěnkou „na chlup“, jako já, doporučuju pořídit rovnou s korbou i pláštěnku na sporťák a používat ji na korbu, díky těm zipům se nemusí sundávat, když přijdete na návštěvu apod.
@Naima Mně teda nejvíc vadí malá hluboká korba, ale za chvíli už vytáhnu sporťák, tak uvidíme. Malá už v ní snad ani nenatáhne nohy
A to jí 6 a půl měsíce. Teda myslela jsem, že to ani do těch 6m nevydrží…
@wona Malému je také 6 a půl a s bídou se tam ještě vleze - byl skoro ready na změnu ve 4 a půl měsících, naštěstí už teď tak rychle neroste, on taky zimní fusak, kombinéza a tlustá čepice dělají své. Myslím, že tam ještě tak 2-4 týdny vydrží, pokud se oteplí, tak určitě. Nechtěla jsem dávat do sporťáku, který nejde do úplného lehu příliš brzy, když malý ještě nesedí. Naštěstí není ani zvyklý na jízdu ve vajíčku na podvozku s výhledem, takže zatím v korbě neprotestuje.
@paola white Proč mýtus? Ona je prostě malá
Alespoň oproti jiným kočárkům. Dcera je tam úplně nacpaná.
@Naima Dcera také není zvyklá na výhled. A už ji ani v té autosedačce na podvozku nevozíme. Koupili jsme golfky NUNA a ty jdou téměř do lehu, takže ji kdyžtak přendáme z autosedačky do toho, když někam jedeme (myslím třeba do obchoďáku, ne ven)… On ten podvozek x-move je taky mega i těžkej
A hlavně jak s ním jezdím po vesnici, tak je i od bláta
Já teda dám dcerku do sporťáku, jak se oteplí. Už nechci, aby se mačkala. I když ještě nebude sedět, tak bude jezdit naležato…
@wona a můžeš mi prosím napsat oproti který jiným kočárkům máš na mysli??? co já vím tak je jich na trhu větších asi 5