Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@Minnies píše:
@blanche jde mi jen o sportak mam uz starsi dite. Jezdim obcas i pres kameny, koreny i po lepsich cestach ale ted teda nevim no…
jak tady píše druhá maminka, to odpružení fakt chybí. S ním by to byl super kočár. Asi bych do něho už taky znova nešla…
Ka bych ho po svych zkusenostech uz nakoupila. Ohrozil moje dite na zdravi a co jsem videla nebyla jsem jedina
@paola white píše:
Ka bych ho po svych zkusenostech uz nakoupila. Ohrozil moje dite na zdravi a co jsem videla nebyla jsem jedina
Jak ohrozil na zdraví???Tomu nerozumím.
Maminky, potřebovala bych info. Stříška u sportovní verze jde prát? A pokud ne jak jí čistíte? Díky ![]()
@vaneska honzik nejde sundat. Cistila jsem jemnzm kartackem a mydlovou vodou, potom jsem to vyfenovala
Dobrý den.Mame x move, jsme spokojeni, jen jsem teď zjistila, že zádová opěrka jde nakřivo. Kdyz dám do sedu, tak napravo sedi, ani se nehne, vlevo, když se trochu zapru, tak se prolehavá, tím pádem je dítko věčně nakřivo a musí to být nepohodlné, prosím, poradíte mi? Díky.
@Silky123 radila bych ti pokud je novy okamzite zadat vymenu u vyrobce, to je nejlepsi co muzes udelat
Ahoj holky, pridejte recenzi, nejsou tam zadne aktualni, diky ![]()
https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…
@Zuzka2012 ja ne, dekuji
jsem patronka nakupovani a jedna holcina tu shanela recenze, tak jsem chtela poprosit,zda nepridate ![]()