X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3815
25.3.13 22:11
@Petragi píše:
Tak já teda nevím co s tím. Někomu to vrže a někomu zase ne. Že by chyba kusu? Zatím jezdíme v korbičce a taky mi přijde spíše že to vrzání jde od těch adaptérů v tom komlexu, kde se přichytávají, který je schovaný za plastem. Takže promazat to nelze :( Mě to vrzání teda dost vadí… Myslíte, že mi vrzání vezmou jako reklamaci?

Já jsem to taky řešila, teď jsem si zvykla nebo to vrže míň, nevím :nevim: Ale říkala jsem si, že počkám, až bude jaro, bude malá sedět a budu ji kdyžtak moct vozit během reklamace v golfkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
26.3.13 09:15

Ahojky, mě teda nevrže, jediné co mi občas zlobí a vrže je přední aretační kolečko :nevim: ale to je tím, že si sedlo víc než to druhé a jak se tam dostane písek a hlína tak vrže ale to stačilo doma promazat občas a je klid ;) A k pláštence…používám tu na korbičku docela často, je těsná ale jde mi dobře nandavat…musí se začít vepředu korbičky a tam jí dát až pod…potom to jde vše hezky :potlesk: Ale na to kolčeko se chci pozeptat, ale osobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.3.13 11:32

..trochu si vrzne, třeba když přejíždím přes práh, ale to má podle mě nárok :-)jinak zatim ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.3.13 11:39

…a ještě k tý pláštěnce, už jsem to tu myslím psala, pořídila jsem tu sporťákovou a používala ji poslední 3 týdny i na korbu a super…u druhýho dítka, už budu používat jen tu, jde rozepnout, nechat na korbě, nemusím ji mokrou přetahovat, když chci mimi vyndat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
26.3.13 12:07

Vržou adaptéry, ty se bohužel nepromažou :). Vržou, když se snažím dítě v kočáru natřásat ze strany na stranu, aby usnulo, nebo když byl kočár dlouho na mrazu. Jinak ne, za jízdy jsem to nezpozorovala vůbec :).

• Citovat
  • Upravit
1165
19.4.13 11:35

Taky mi trochu vrže ale jen přesně když chci mimčo pohoupat a musím ze strany na stranu takže je jasný že to bude trochu vrzat, ale není to nějak moc to jde, ale co mi vadí že levé aret. kolečko bouchá, je tam dost volně a proto když není zaaret. tak to lítá, je tam asi větší díra než má být, měla jsem to na reklamaci a prý se jim to neprojevilo tak jsem pěkně nas… :cert: protože nic levnýho to není a každý kdo jede s tím kočárkem mi řekne že to nějak bouchá no tak to nechám jestli to bude dělat víc a kdyžtak to půjde znovu jsou na to 2 roky takže to zkusíme znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sonelik
17.5.13 21:43

Zdravím, hluboká korba nejde vůbec zacvaknout. čím to může být??? :think:

• Citovat
  • Upravit
2628
17.5.13 22:07

Ahojky holky! Xlandera planuji poridit a zajimalomby me, zda si mohu zvolit jinou barvu korbicky a jinou sportaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.5.13 22:22

A máš tu správnou? X-pramQ? Ten starší model - x-pram, na move nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.5.13 22:24

Záleží na prodejci, já to objednávala přes jeden e-shop a měli to v setu stejně jako, kdybych koupila každý kus zvlášť, takže kdybych vybrala jiné barvy, nebyl by problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.5.13 22:29

Holky, zkoušely jste některá reklamovat ty mapy na korbičce od pláštěnky? Má to cenu to zkoušet? Případně, povedlo se to někomu nějak odstranit svépomocí? Napadlo mě celou korbu namočit a nechat uschnout, jestli nezmizej, nezkoušel to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
18.5.13 07:46

Jeste by me zajimalo, jaky je rozdil mezi XA a XMOVE… Krome cerne konstrukce… Nejake podstatne rozdily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.5.13 08:25

@Bramborka85 podstatný rozdíl je že move jde otáčet po a proti směru jízdy, má polohovací korbičku a pak další detaily.

@artepartep mě se žádné mapy na korbě neudělaly, ale na reklamaci to 100% není. není to žádná závada. mě korbu manžel polil smetanou :cert: a podařilo se mi to vyčistit jarovou vodou a fénem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
18.5.13 08:28

@paola white super, dekuji za info! Koncem leta budem xlandera taky porizovat! Chtela bych kombinaci barev zelenou korbicku a kdyz to bude holcicka, tak ruzovej sportak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.5.13 08:30

@Bramborka85 to nebude problém. a objednávala přes Špuntík a korbička i sporťák se objednával zvlášť. prostě si vyber obchod, kde to není jako set ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí