Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveSpíš přímo kontaktovat dovozce x-landeru, sice to ted nepotřebuju ale až bude druhátko, tato informace se mi bude hodit ![]()
@Anik6 Nejde, jde k sobě X-move a XQ a pak ostatní X-landery jsou k sobě kromě těch dvou..
@misaccekk píše:
Maminky chci se optat…mam x-move a chci se optat jestli některá netušíte, kde by se dala sehnat jiná barva potahu např. černá. Jelikož na x-landru píši, že je možné si vyměňovat dokoupením potahu barvu např. z australie na europa, ale nikde nemohu najít stránku kde lze potah zakoupit:-( děkuji za odpovědi
Ahoj kontaktuj přímo babypoint servis@babypoint.eu . Já od nich brala madlo na starý kočárek x-lander a paní mi ho normálně poslala. Pani ti dá několik variant. Jsou ochotní a vstřícní hlavně jsou to originální díly. My kupovali teď na move i ten náhradní díl na podvozek co nám praskl.
Dobrý den, kočárek Move jsme si vyhlédli na veletrhu, shodli jsme se na poprvé. Doma mě pak kamarádka říkala, že sporťák má nevýhodu - a to, že se opěrka nedá polohovat. že lze naklonit pouze celá sedačka, ale dítě je stále jakoby do L. Nemám možnost si to někde v okolí ověřit a na netu jsem to nikde nenašla. Ani z fotografií nejsem moudřejší. Díky za radu
TerezaW- nerozumím tvému dotazu, jak nejde polohovat??? Jen celá sedačka polohovat, to si nějak nedokážu představit co myslí,,, normálně záda na sporátku jdou polohovat do sedu-lehu, jak potřebuješ, to samé opěrka u nohou ![]()
@TerezaW píše:
Dobrý den, kočárek Move jsme si vyhlédli na veletrhu, shodli jsme se na poprvé. Doma mě pak kamarádka říkala, že sporťák má nevýhodu - a to, že se opěrka nedá polohovat. že lze naklonit pouze celá sedačka, ale dítě je stále jakoby do L. Nemám možnost si to někde v okolí ověřit a na netu jsem to nikde nenašla. Ani z fotografií nejsem moudřejší. Díky za radu
jde polohovat samostatně podnožka a zádová opěrka, takže dítěti můžou viset nohy ve všech polohách nebo naopak je ve všech polohách může mít vodorovně ![]()
@puckal některé kočárky nemají polohovatelné nohy a pořád jakoby visí dolů, takže když dítě položíš tak je má pokrčené jako když si lehneš na záda, ale v sedací pozici (doufám že to nepopisuju jak blboun
)
Přesně tak jsem to myslela, jako že leží v sedu
), takže výborně, zádová opěrka je polohovatelná. díky
Prodám hlubokou korbu X-pram Q 2012 barvy Antarctica ve skvělém stavu - jako nová, včetně příslušenství - pláštěnka + moskytiera. Zakoupená v Malvíku. Používaná půl roku: září-únor. Záruka ještě asi rok. Tak kdyby jste měla některá zájem, písněte.
@Lussy357 Podle mě se připíná na konstrukci
Reda myslím si to, ale nevím to ![]()
@wona no to právě nejde
a v prospektech je prd
Tak to dneska zkusíme na ten sportak nebo nevim ![]()
@Lussy357 ahoj,
dneska jsem viděla v obchodě x-lander x-move s hlubokou koričkou, a slunečník měl přicvaklý přímo na hluboké korbě shora. Zhura v místě, kde jsou ty vycvakávače hluboké korby, tak na jedné straně to bylo. Snad to píšu pochopitelně. ![]()