X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
26.5.13 07:33

Spíš přímo kontaktovat dovozce x-landeru, sice to ted nepotřebuju ale až bude druhátko, tato informace se mi bude hodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
26.5.13 07:52

Ahoj, nevite, jestli pujde na x-move korbicka z XA 2011?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
26.5.13 08:18

@Anik6 Nejde, jde k sobě X-move a XQ a pak ostatní X-landery jsou k sobě kromě těch dvou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
26.5.13 08:20

@Kate92 diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.5.13 09:26
@misaccekk píše:
Maminky chci se optat…mam x-move a chci se optat jestli některá netušíte, kde by se dala sehnat jiná barva potahu např. černá. Jelikož na x-landru píši, že je možné si vyměňovat dokoupením potahu barvu např. z australie na europa, ale nikde nemohu najít stránku kde lze potah zakoupit:-( děkuji za odpovědi

Ahoj kontaktuj přímo babypoint servis@babypoint.eu . Já od nich brala madlo na starý kočárek x-lander a paní mi ho normálně poslala. Pani ti dá několik variant. Jsou ochotní a vstřícní hlavně jsou to originální díly. My kupovali teď na move i ten náhradní díl na podvozek co nám praskl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TerezaW
29.5.13 21:28

Dobrý den, kočárek Move jsme si vyhlédli na veletrhu, shodli jsme se na poprvé. Doma mě pak kamarádka říkala, že sporťák má nevýhodu - a to, že se opěrka nedá polohovat. že lze naklonit pouze celá sedačka, ale dítě je stále jakoby do L. Nemám možnost si to někde v okolí ověřit a na netu jsem to nikde nenašla. Ani z fotografií nejsem moudřejší. Díky za radu

• Citovat
  • Upravit
614
29.5.13 21:31

TerezaW- nerozumím tvému dotazu, jak nejde polohovat??? Jen celá sedačka polohovat, to si nějak nedokážu představit co myslí,,, normálně záda na sporátku jdou polohovat do sedu-lehu, jak potřebuješ, to samé opěrka u nohou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.5.13 21:33
@TerezaW píše:
Dobrý den, kočárek Move jsme si vyhlédli na veletrhu, shodli jsme se na poprvé. Doma mě pak kamarádka říkala, že sporťák má nevýhodu - a to, že se opěrka nedá polohovat. že lze naklonit pouze celá sedačka, ale dítě je stále jakoby do L. Nemám možnost si to někde v okolí ověřit a na netu jsem to nikde nenašla. Ani z fotografií nejsem moudřejší. Díky za radu

jde polohovat samostatně podnožka a zádová opěrka, takže dítěti můžou viset nohy ve všech polohách nebo naopak je ve všech polohách může mít vodorovně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.5.13 21:34

@puckal některé kočárky nemají polohovatelné nohy a pořád jakoby visí dolů, takže když dítě položíš tak je má pokrčené jako když si lehneš na záda, ale v sedací pozici (doufám že to nepopisuju jak blboun :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TerezaW
29.5.13 21:49

Přesně tak jsem to myslela, jako že leží v sedu :o), takže výborně, zádová opěrka je polohovatelná. díky

• Citovat
  • Upravit
3815
29.5.13 23:44

Prodám hlubokou korbu X-pram Q 2012 barvy Antarctica ve skvělém stavu - jako nová, včetně příslušenství - pláštěnka + moskytiera. Zakoupená v Malvíku. Používaná půl roku: září-únor. Záruka ještě asi rok. Tak kdyby jste měla některá zájem, písněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
13.6.13 21:55

Ahoj holky :D nevite to parapličko se připína až na sportak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
13.6.13 22:50

@Lussy357 Podle mě se připíná na konstrukci :think: Reda myslím si to, ale nevím to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
14.6.13 08:53

@wona no to právě nejde :D a v prospektech je prd :( Tak to dneska zkusíme na ten sportak nebo nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
14.6.13 22:11

@Lussy357 ahoj,
dneska jsem viděla v obchodě x-lander x-move s hlubokou koričkou, a slunečník měl přicvaklý přímo na hluboké korbě shora. Zhura v místě, kde jsou ty vycvakávače hluboké korby, tak na jedné straně to bylo. Snad to píšu pochopitelně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí