Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveAhoj, nevíte prosím některá kde je v Praze prodejna kočárů x-lander se zkouškou povrchů/terénů? Díky moc!
Prosím, neví někdo, jestli jde na Move přidělat přídavné sedátko Buggypod? Ptala jsem se mailem na prodejně a řekli, ať si to přijedu vyzkoušet, ale že v seznamu kompatibility ho nemaj…jenže ten seznam je z doby, kdy se ještě X-Move nedělal…nemáte zkušenost? Díky
@malina2
určitě Malvik v Hostivicích, ale bohužel, bez zkoušky povrchů :/
@evinka28 píše:
Tak jsem to zvládla![]()
Dobry den,
mohla byste mi prosim napsat kontakt na tu pani co Vam ten kryt na okenka sila a barvu, z jake to mate?
Mame X-Move Europe 2013 (Seda barva) a tak bychom chteli sedy kryt a ten Vas je te nasi barve dost podobny.
Dekuji za odpoved
Prosím o radu. líbí se nám ten nový x-lander x-move terra. Ale… četla jsem mnoho negativních recenzí na vrzání, praskání rukojeti, vyšísování boudičky apod. Bydlíme na vesnici, tak bych si ráda koupila kočárek co se mi hned po záruce nerozsype. Ale teď fakt nevím. Nebo už mouchy vychytali? Díky ![]()
Dobrý den, v březnu se nám má narodit druhátko a tak potřebujeme pro prvorozenou k x move koupit skate - stupátko. Nemáte někdo prosím zkušenosti, jaké by bylo kompatibilní??? Děkuji ![]()
Ahoj holky, tak jsme taky pořídili x-lander x-move a princezna se nám narodí v dubnu a už ho máme doma a zatím se nám zdá po všech stránkách super, tak uvidíme jak poprvé vyjedeme
a ta clona na stříšku by se mi taky určitě hodila musím pohledat na netu kde se prodává
Ahoj holky ozivuji diskuzi. Zajima me jak jste aktualne spokojene s xlander xmove. V blizke dobe budeme kupovat a tak by me jeste zajimalo par veci. Slysela jsem samou chvalu az na to, ze zvlada hur teren a neni vubec odpruzeny. Vrze vam konstrukce? Kocar bude z 90% jezdit po lesich cestach zbytek po chodniku. Moc dekuji za zkusenosti ![]()
@Minnies píše:
Ahoj holky ozivuji diskuzi. Zajima me jak jste aktualne spokojene s xlander xmove. V blizke dobe budeme kupovat a tak by me jeste zajimalo par veci. Slysela jsem samou chvalu az na to, ze zvlada hur teren a neni vubec odpruzeny. Vrze vam konstrukce? Kocar bude z 90% jezdit po lesich cestach zbytek po chodniku. Moc dekuji za zkusenosti
My ho máme 3 roky, vozí 2. dítko. Spokojenost, žádný defekt jak se občas píše. Lesní cesty zvládne, ale bez velkých kamenů. Odpružený fakt není. Má takovou bytelnou konstrukci a veliká kola, chvíli se dá jezdit i po zadních. Ale do úplného terénu doporučuju jiný odpružený… Nebo jako my - střídat to s nosítkem, máme Manduku.
@blanche OK díky jezdis s nním někdy i v lese? Nebo po lesní cestě, kde nejsou kameny ale nerovný tterén? ![]()
@Minnies píše:
@blanche OK díky jezdis s nním někdy i v lese? Nebo po lesní cestě, kde nejsou kameny ale nerovný tterén?
jezdíme i po lese, vybíráme si asfalt nebo uježďenou cestu bez větších kamenů. U nás je cyklostezka, místy ujžděný štěrk, v pohodě. Po těch kamenech to ale fakt strašně skáče. Jinak hluboká korba je spíš na menší mimčo, větší prcek ve fusaku se tam vleze blbě. Záleží, kdy ho budeš mít a jestli bude obřík. Já malou dala v 10M do sporťáku kdy už seděla. Když není zima, tak v pohodě, kdyby mělo jít 6M baby z korby v mrazech, to by asi vadilo…
@blanche jde mi jen o sportak mam uz starsi dite. Jezdim obcas i pres kameny, koreny i po lepsich cestach ale ted teda nevim no… ![]()
My ho máme v provozu něco přes rok a půl a znova bych do něj nešla. Konstrukce v pohodě, všechno drží, ale to neodpružení je fakt na ránu. Stačí cesta z kočičích hlav a je z toho kostitřas.