X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2628
18.5.13 08:32

@paola white jj, tak to mam v planu! Jeste se chci potat, jsou dva typy korbicek? Jaka je lepsi? Na x move jdou obe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.5.13 08:34

@Bramborka85 ne nejdou. musíš objednat X-pram Q ta druhá ti tam nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sonelik
18.5.13 08:39

Právě my si včera přivezli celý set za 18 tis a korbička tam prostě nejde - necvakne ať děláme co děláme…

• Citovat
  • Upravit
12743
18.5.13 08:44
@sonelik píše:
Právě my si včera přivezli celý set za 18 tis a korbička tam prostě nejde - necvakne ať děláme co děláme…

tak to vyfoť. takhle ti asi fakt neporadíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sonelik
18.5.13 08:59

No kočárek je už v autě a veze se na reklamaci. Z fotky byste asi ani nic nepoznaly, jelikož to, že hluboká korba nedocvakne není vidět. Prostě nandáme a ať se dělá cokoliv, tak korba necvakne a lehce se zas vyndá…ach joooooooo :( :cert:

• Citovat
  • Upravit
12743
18.5.13 09:11
@sonelik píše:
No kočárek je už v autě a veze se na reklamaci. Z fotky byste asi ani nic nepoznaly, jelikož to, že hluboká korba nedocvakne není vidět. Prostě nandáme a ať se dělá cokoliv, tak korba necvakne a lehce se zas vyndá…ach joooooooo :( :cert:

no tak hlavně bychom poznaly, jestli máš správnou korbu, adaptéry a jestli to máte celé nasazené správně… pochybuju, že v tom bude jiný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.5.13 09:11

Hele a nemáš tam jiný adaptéry? My máme straší x-car sedačku - nevim, jak je to u nových modelů - ale já adaptéry musim vyměňovat kus za kus, jinak to taky nepasuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.5.13 09:13

@artepartep jo podle mě bude problém v něčem takovém. já na sedačku a na korbu taky musela měnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.5.13 09:23
@artepartep mě se žádné mapy na korbě neudělaly, ale na reklamaci to 100% není. není to žádná závada. mě korbu manžel polil smetanou :cert: a podařilo se mi to vyčistit jarovou vodou a fénem.

no mě by to nenapadlo, brala jsem to jako svoji chybu, že jsem špatně nasadila pláštěnku, ale teď jsem četla v recenzích, že to má dost lídí a že to asi je chyba impregnace, tak mě zajímalo, jestli to někdo nějak zkusil pořešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.5.13 09:27

@artepartep jak říkám mě pomohlo to umýt. ale pak to musíš studeným vzduchem vyfénovat jinak se po zaschnutí zase ty mapy udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sonelik
18.5.13 09:33

Vše máme správně. Adaptéry jsou na korbičku, spor´ták stejné a pak jiné na autosedačku. Na sporťáku to cvakne v pohodě, do autosedačky taky, jen na korbičku do nedocvakne. :think: Korba je x pram Q - ASIA - podvozek X - MOVE

• Citovat
  • Upravit
39
18.5.13 09:36

@paola white díky, zkusim to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
18.5.13 10:47

Taky jsem měla trošku mapy na hlubokém kočárku, otřela jsem to vlhkým hadříkem a zmizelo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.5.13 10:47

Sonelik@ tak pak asi fakt vada kusu… tak dej vědět, jak jste dopadli, co to vlastně bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misaccekk
25.5.13 23:50

color

Maminky chci se optat…mam x-move a chci se optat jestli některá netušíte, kde by se dala sehnat jiná barva potahu např. černá. Jelikož na x-landru píši, že je možné si vyměňovat dokoupením potahu barvu např. z australie na europa, ale nikde nemohu najít stránku kde lze potah zakoupit:-( děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4