Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveAhoj holky, mohla bych poprosit o složený sporťák x move? Děkuji moc ![]()
Holky prosím vás, má tento kočárek odpružení?? jestli péruje aspon trošičku.? dekuju
Ahoj holky já ho mám, jezdíme s ním od konce ledna, zrovna byly ty přívaly sněhu a kočárek všechny závěje projel bez problémů. Korbička proležená není, hluboký kočárek je po 6ti měsících jako nový, teď už jezdíme ve sporťáku, který je taky dobrý, jen jsem musela udělat malou vychytávku na stříšku, kde je slída na koukání na mimčo, ale ono mimču svítí kolikrát přímo do očí, tak jsem si ušila clonu a je to.
Ahoj holky, prosím vás, máte některá neoriginální pláštěnku na x-move na sporťák? jste s ní spokojené? za tu origoš chtějí peněz jak za zlaté prase
ale abych nedopadla tak, že koupím neoriginál -bude na nic a pak stejně budu muset koupit orig…
děkuji za zkušenosti
Já mám z emitexu pláštěnku na xmove a bez problémů sedí, už ji mám přes rok
Takže se nerozčilujete při nandávání a sundávání? někde jsem totiž četla, že ty neoriginálky jsou „složité“.. zkrátka, že se s nimi blbě manipuluje.. nechce se mi vyhazovat 600 za pláštěnku.. ![]()
Ahoj holky, můžete mi prosím někdo poradit? Jaký je rozdíl mezi kočárky X Lander X move 2012 a X Lander X move 2013? Mě se to zdá stejné… Nebo je na tom v roce 2013 něco vylepšeného? Pokud ano, tak co?
Rozhoduji se a stále nevím, který koupit…
@kačenka13 xlander dela kolekce na dva roky stejne. Vylepseny nicim neni. Nova kolekce je az 2014 a ta prijde na trh kdey brezen duben
Jsou tam jine nastavce na autosedačku
ale to je asi vše co vím. ![]()
Zdravím všechny příznivce xlandrů a mám dotaz - jakou používáte na x move pláštěnku na sporťák? Myslím od emitexu nebo jinou neorigo. Děkuji
Udělala jsem dotaz přímu u emitexu a nebyli schopní mě poradit a někam s kočárem zajet kde mají výber pláštěnek je nad moje síly. Děkuji ![]()
@blanche My koupili origoš. Je sice dražší, ale je asi vymakanější - dá se celá rozepnout (když chceš vyndat dítě, tak nemusíš sundávat celou pláštěnu)… Ale už je to dlouho, co jsem to kupovala, tak už si moc nepamatuju, proč jsem chtěla origoš, ale zdála se mi lepší…