Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@evinka28 píše:
Je fakt, že jsem to ještě nezkoušela za provzu
mě to právě padá když se třeba najede do výmolu nebo chci najet na chodník ![]()
@paola white píše:
mě to právě padá když se třeba najede do výmolu nebo chci najet na chodník
No mě právě přišla teprve dneska, tak to musím ozkoušet, až jak bude svítit sluníčko. Jinak to tam malému dávat nebudu on to okýnko zbožňuje, furt tam čučí a chňape ručičkama ![]()
Ahoj,
chci se zeptat, jestli někdo nemáte na x-move sporťáku zkušenot s pláštěnkou od Emitexu maxi trackink? Je za 2kilínka a zdá se mi větší…tak o ní přemýšlím, protože upřímně řečeno ta originál na korbu se musí tak rvát, že si nejsem uplně jistá, jestli není lepší koupit něco takovýho, než tu origoš a zas se s tím prát - a ještě skoro 3× dráž…a ještě dotaz - ta clona na okýnko, dá se nějak rychle sundat a nandat, třeba jen sešoupnout? Používala bych jí asi taky jen při hodně velkym slunci, jinak tam okýnko malýmu vadit nebude a aspoň na něj vidim…dík za zkušenosti ![]()
@artepartep mám tu originál a natahuje se krasně. úplně v pohodě. ta clona se dá sešoupnout, ale nebude to nijak super vypadat
Díky, takže ta pláštěnka jde nandavat a sundavat líp než ta korbičková? U ní jsem vždycky měla strach, že jí prorvu, jak jsem to tahala ![]()
@artepartep má dva zipy a vpředu i vzadu gumičku. na korbičku šla mnohem hůř. ta na sporťák je v pohodě!
Ahoj já mám pláštěnku od Emitexu a spokojenost, nechtělo se mi vyhazovat penízky. Ale origoš je origoš
. No a tu clonu jsem koupila, protože jak teď pár dní u nás svítilo sluníčko, tak malému svítilo přímo do očiček o to se mu fakt nelíbilo, tak jsem si to nedovedla představit v létě při tom ostrém slunku ![]()
Díky…ještě to proberu doma…na Emitexu se mi líbí, že je delší (…a levnější) na originální zas ty zipy… ![]()
@artepartep mě se ta od emitex vůbec nelíbí a hlavně mi připadá nepraktická. to okýnko nejde nijak zakrýt a nemá ty zipy… ![]()
@paola white Dobré vědět, právě jsem probírala, co mám dokoupit a nebyla jsem si jistá
.
@paola white píše:
@artepartep mě se ta od emitex vůbec nelíbí a hlavně mi připadá nepraktická. to okýnko nejde nijak zakrýt a nemá ty zipy…
To okýnko sice nejde zakrýt, ale ta pláštěnka je dlouhá, tak ji stačí posunout dolů a je to, žádný snížek nemá šanci ![]()
Já myslím, že všechny kočáry jsou kombinované s šedou, ale černou člověk nemůže nic zkazit. Ale zase na ni dost paří sluníčko. Přemýšlela jsem taky o stejné fialové, jakou mám kočár, ale, kdyby to paní netrefila, tak by to vypadalo dost blbě