X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
1.2.13 15:37

@Naima prosím, já chci také kontakt at to můžu objednat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
1.2.13 15:43

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Ahoj, holky sem vkládaly tento odkaz na mimibazar :).

• Citovat
  • Upravit
BeeMaya
1.2.13 18:19

Tak ja jsem si tu clonu objednala na http://www.lilinka.com/ cena stejna, 185,–.. Skvělá komunikace a mám to snad uz v pondělí dostat :)
Nevíte náhodou jestli na novy x Move bude pašovat korbicka z 2009?
Koupila jsem starší za super cenu, Pani tvrdila, ze to určitě pasuje, ale ted najednou mám náky obavy.. Jinak to je taky model xpram..

• Citovat
  • Upravit
BeeMaya
1.2.13 18:20

A tady jsou ty adaptéry..

• Citovat
  • Upravit
614
1.2.13 18:41
Ty adaptéry vypadají jinak :nevim: ale sem pasuje x-pram Q, tak si myslím, že spíš ne…jedině někde v obchodě poprosit a vyzkoušet…
@BeeMaya píše:
Tak ja jsem si tu clonu objednala na http://www.lilinka.com/ cena stejna, 185,–.. Skvělá komunikace a mám to snad uz v pondělí dostat :)
Nevíte náhodou jestli na novy x Move bude pašovat korbicka z 2009?
Koupila jsem starší za super cenu, Pani tvrdila, ze to určitě pasuje, ale ted najednou mám náky obavy.. Jinak to je taky model xpram..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
1.2.13 19:52

Já mám picit, že to nepasuje, protože i když kupuješ nový, tak je tam jiná korbička, která pasuje jenom na Move a na ten, co se mu dá otočit sporťák po i proti směru jízdy (myslím XV, nebo XP nemůžu si vzpomět na to označení). Ale nechci tě děsit.

• Citovat
  • Upravit
evinka28
1.2.13 20:01

A hlavně Move adaptéry nepotřebuje. Je to protikus, jak hl. korba, tak sporťák. Já jsem kupovala adaptéry jenom na autosedačku maxi cosi.

• Citovat
  • Upravit
evinka28
2.2.13 16:07

Takže krytku na okénko mi paní ušije dokonce v šedé barvě, ať je to v kombinaci s kočárem :D. Zaplatím 213Kč.

• Citovat
  • Upravit
Naima
2.2.13 18:41
@evinka28 píše:
Takže krytku na okénko mi paní ušije dokonce v šedé barvě, ať je to v kombinaci s kočárem :D. Zaplatím 213Kč.

Bomba! Já půjdu asi do černé, ať alespoň něco ladí s podvozkem :).

• Citovat
  • Upravit
4
7.2.13 08:45

Ahoj holky. Mám také kočárek X lander move a zajímá mě clona na stříšku. Psaly jste, že si ji objednáváte na mimibazaru. Já jen nevím, jak ji připevnit na stříšku. Musely by být ty připevnovací popruhy asi delší, aby se to dalo provléknout až do vnitřku stíšky. Máte už někdo clonu doma? Díky za rady. Marcela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
7.2.13 14:13

@Marci K taky čekám, až jí bude @Evinka 28 mít a doufám, že by mohla napsat jak pasuje, protože spoŕták ještě nemám ani vybalený, tak kdyby přišla, nemůžu ani vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.2.13 16:13

My už jezdíme ve sportaku a právě na stříšce není nic, za co by se clona dala přichytit. Jedině, že by paní co to šije udělala delší ty připevnovací pásky, ale pak je otázka, jak by to sedělo. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
13.2.13 09:43

Zdravím, tak stříška ještě nepřišla, ale pak dám vědět, jak to sedí :)

• Citovat
  • Upravit
BeeMaya
13.2.13 12:14

Tak my už máme kocarek doma :) teda, uz je u sousedu,
Ale vcera jsem se s nim poradne vyhrála :) je fakt skvělý,
Jsem přesvědčena o správnosti vyberu! Jde krasne složit a bez problému
ho dam do wv Polo.
Tu strisku mám taky (někde uz jsem nechávala odkaz),
Ma to takove delší provázky, a lze to uvazat přímo ke strisce.. Ale upřímně, kdybych
bývala věděla, jak to bude vypadat, tak si to ušiju sama.. ;)

• Citovat
  • Upravit
15
16.2.13 22:00

Ahoj Holky tak dneska s emi stala velmi nepříjemná věc. Praskl mi podvozek ve spoji nad zapínáním světla při najíždění na obrubník :pocitac: kočárek je kupovaný v květnu tak snad mi reklamaci uznají nebyl ani přetížený jen jsem malého měla obličejem k sobě a to má prosím 11 kg :( tak mi držte palce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí