Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-MoveA jste celkove spokojene se spracovanim XLander Move? Je bitelny?
@puckal píše:
Kde se dá sehnat clona na sporták, na to okénko?? Hledala jsem na MMb a nemůžu najít…díkyJinak já jsem s X-lander moc spokojená, malému se tam moc líbí, máme teréní cestu, výmoly, polnačka a kamení a nemám jediný problémKdybych chtěla odpružený kooupím jiný, ale mě vyhovuje, ve sněhu se jezdí dobře, manža dofouknul kola a jede super
Podvozej dávám do auta také sama a jde to, u nás bych s jiným kočárem moc neuspěla…
Na MMB je jich spousta, šije to např. Lilinka nebo Natydom aj. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@Petty23 píše:
Holky vy co máte X Lander X move i s korbou, je normální že vám tak lítá do stran? Přijde mi že v těch adaptérech není úplně na pevno a houpe se do stran??
No houpe se jen zepředu dozadu, ale do stran nee…
@Bee Maya Já jsem teda myslela, že bude lepší. Jezdíme 3 a půl měsíce a jsem trochu zklamaná. Kočár je nějakej rozhrkanej a hlavně hluboká korba je malá
Uvidím, co sporťák. Ale uvažuju, že až budu mít golfáč, že ho vyreklamuju.
@wona píše:
No houpe se jen zepředu dozadu, ale do stran nee…
blbě jsem to napsala, houpe se zepředu dozadu, takže je to asi OK že? mě se to právě nějak nezdálo.. ![]()
a nelítá v tom pak mrňous? ono to asi tak nehoupe když je zatížený mimčem že?
Zdravím, chci se zeptat, kdo máte X-lander X-move, měli jste v základní výbavě nánožník na sporťák, pokud ne, stačí v zimě fusak a na léto deka?
@Anonymní píše:
Zdravím, chci se zeptat, kdo máte X-lander X-move, měli jste v základní výbavě nánožník na sporťák, pokud ne, stačí v zimě fusak a na léto deka?
já měla nánožník normálně v ceně patří to k výbavě kočárku. Navíc je pěkně prostorný a vejde se tam i velký fusak od Emitexu. ![]()
@Entik Jé tak to je super. Zatím jezdíme s hlubokou korbou a mám taky fusak od Emitexu, takže se to do toho nánožníku vejde
To je super ![]()
@Anonymní píše:
My měli taky nánožník součástí kočárku..
Ještě bych se chtěla zeptat, co všechno jste ve výbavě měli (pláštěnka apod..)
Anonymní: no k x move je jen moskitiera, která je integrovaná v kočáru, což je super a taky je k tomu nánožník… no a pokud si budeš brát i korbu x pram q tak k tomu je pláštěnka a moskitiera… taky dostaneš ke kočáru pouzdro na mobil, ale to tě asi moc nedere co?:o)
Ahojky:-), mám dotaz…netušíte někdo, jestli by do x-move nepasovala přenosná taška x-twin? Jsem si říkala, že bych nepořizovala korbičku, nikde ale nemůžu najít rozměry x-move a vlastně ani té tašky…ale budu ještě pátrat. Jen kdybyste náhodou některá věděla, tak prosím pisněte. Díky:-)
Jinak jak to tady čtu, počáteční nadšení někde vystřídalo zklamání - ale myslím si, že to je skoro u všech kočárků. My měli na první Firkon verano, na začátku a hlavně při hluboké korbě jsem byla opravdu nadšená, pak se začaly objevovat první vady a mouchy a nakonec jsme ve sporťáku už moc dlouho nebyli a šli jsme do golfu. Pak jsem zkoušela ještě quinny a to byl teprve mazec, hrůza. Takže člověk perfektní kočár podle mě nenajde na stopro nikdy. Každý má něco. A když už je to třeba spolehlivý a má dobré vlastnosti, tak vypadá jak tank, nebo jak někde psala nějaká mamča sada batohů na kolečkách) To se mi líbilo:-) Prostě hezký design vždy neznamená kvalitu a naopak, ale my to asi s tím x-move risknem:-)
X-move není špatný, vlastně ani nevím, co mu pořádně vytknout, snad jen objektivně tu sluneční odkrytou clonu na stříšce u sporťáku a to, že se hůř leze do košíku, ale to jsou jen mušky - na clonu jde na MMBZ za pár korun koupit kryt a ten košík taky není mega problém. U mě je to spíš tím, že jsem se o kočáry vůbec nezajímala, tenhle mě cvrnknul do nosu a bylo. Až ježděním si ho člověk pořádně omaká. Teď už bych asi koukala po jiném a připlatila si například za Hartan.
@Naima píše:
X-move není špatný, vlastně ani nevím, co mu pořádně vytknout, snad jen objektivně tu sluneční odkrytou clonu na stříšce u sporťáku a to, že se hůř leze do košíku, ale to jsou jen mušky - na clonu jde na MMBZ za pár korun koupit kryt a ten košík taky není mega problém. U mě je to spíš tím, že jsem se o kočáry vůbec nezajímala, tenhle mě cvrnknul do nosu a bylo. Až ježděním si ho člověk pořádně omaká. Teď už bych asi koukala po jiném a připlatila si například za Hartan.
Vidite a ja Hartan mela a spokojena jsem nebyla. Malej kosik, mala kolecka tudiz tezsi ovladatelnost kdyz je ditko otocene ode me tak se manipujuje hur… spis kazdy kocarek ma neco ale abych priznala jsem rada ze jsem ho mela jen pujceny ![]()
Tak dcerka bude mít za 2 dny 5 měsíců… V hluboké korbě je už s fusakem úplně narvaná
Když ji tam dávám, tak řve, asi jí vadí ten stísněný prostor… Ta korba je prostě malá
A to do všech stran… Ani tam nemůžu pořádně narvat ten fusak… Mám Emitex combi 3v1 a už jsem jí ho musela prodloužit… Když byl ten kratší, tak to šlo… Dnes jsem Sofču měřila a měla 67cm… Příští týden se má prej oteplit, tak uvažuju, že vytáhnu sporťák a když bude teplo, tak bude už v něm naležato
Dala jste tu některá taky dřív do sporťáku?
Byla jsem okouknout kočárky a přes veškerou kritiku spousty známých jsme se rozhodli pro Xlander X Move..
V Malviku jsem poctivě vyzkousela snad všechny 4kolky,
A po všech stranách nám vyhovuje nejvíc.. Je dobre ovladatelný, dobre se skládá ( na všechno jsme přišli intuitivně)
A i ta cena/výkon nám přijdou fajn.. Korbicku jsme teda koupili starší, ale zas za 1100,– ![]()
Sportacek si ale vememe novy.. Čím dil skoumam kočárky, tim vic se přesvědčují, ze to je dost podobne vyberu auta.. Kazdemu vyhovuje něco jiného, i se stejným vozem každy ma jinou zkušenost
snad nebudeme litovat..