X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1165
19.8.12 19:07
@wona píše:
Včera jsem byla s kamarádkama, co už mají děti a říkaly, že prej nemám moc nafukovat kolečka, že není odpruženej a že to bude s miminkem drncat :( Tak doufám, že to potom nebude tak strašný :! Jinak jsem si pořídila k němu takovou přebalovací tašku, kterou měli jen ve 2 e-shopech a zdála se mi mnohem lepší než ty s tou přehazovačkou… Tu jsem si původně koupila a pak jsem ji šla vrátit, protože mi nějak neseděla. Vadilo mi, že se musí vrch protahovat mezi taškou a rukojetí. A navíc mám autosedačku jiné barvy než korbu se sporťákem, tak jsem chtěla něco univerzálnějšího. Tak já ji vyfotím a dám ji sem :D Třeba se bude taky některé z Vás líbit :kytka: Je v šedé barvě.

Tak to pak dej vědět jse zvědavá, a foto přidej kouknu na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. pupyk
21.8.12 07:48

Nevite, prosim, ve kterem obchode v Brne bych mohla X-move videt nazivo?
Chystam se v zari do Prahy na veletrh For babies, byvaji tam levnejsi?
Moc dekuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Naima
21.8.12 07:52

V Brně jsem ho viděla v Bali na Tomkáči, v Sam Baby na Hněvkovského a v Babycar na Lidické (ti se teď stěhují na Božetěchovu). V Sam Baby můžeš vidět všechny barvy u hlubokých korbiček, mají tam X-landery různé, v Babycar mají alespoň všechny barvy na přebalovacích taškách, pro představu to také stačí :).

• Citovat
  • Upravit
Neprihl pupyk
21.8.12 10:49

Dekuji moc.
V Sam baby uz jsem byla asi 4×, vzdycky neco vyhlidnu na netu nebo vyctu pochvaly na emiminu, tak tam letim na to kouknout, ostatni me tam v te chvili nezajimaji natolik, abych si je zapamatovala.. ach jo. Tak znova na X-landery :-)
 Dik!

• Citovat
  • Upravit
1165
21.8.12 21:31

Ahoj holky me prijde x-lander x move jako luxusni kocarek a pritom pouzitelny na vse. Me se moc libi, koukni na nej Neprihl pupyk a uvidis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
23.8.12 14:31

X bag 3

Tak sem dávám fotky tašky X-BAG 3 jak jsem slíbila… Po stranách má kapsičky na pití, je k ní i ucho na přehození přes rameno. Přebalovací podložka je k tašce připevněná na suchý zip, tak se dá kdykoliv odepnout. Šedá barva ladí ke všem kočárkům, protože je jejich základem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
23.8.12 20:33
@wona píše:
Tak sem dávám fotky tašky X-BAG 3 jak jsem slíbila… Po stranách má kapsičky na pití, je k ní i ucho na přehození přes rameno. Přebalovací podložka je k tašce připevněná na suchý zip, tak se dá kdykoliv odepnout. Šedá barva ladí ke všem kočárkům, protože je jejich základem.

to je bomba, fakt pěkná :palec: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
23.8.12 20:52

Holky nevíte které značky autosedaček jde na x-move? koukala jsem na maxi cosi a cybex aton a jsou ještě nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
23.8.12 21:17

@delfínek123 BeSafe iZi Go

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Pupyk
24.8.12 09:04
@wona píše:

Co to je prosím za tašku???
X-bag 3 z kolekce 2012 vypadá jinak!
Je to starší kolekce?
Kde se dá sehnat?
Je bomba!

• Citovat
  • Upravit
1165
24.8.12 11:00
@nepřihl. Pupyk píše:
Co to je prosím za tašku???
X-bag 3 z kolekce 2012 vypadá jinak!
Je to starší kolekce?
Kde se dá sehnat?
Je bomba!

ja jsem na ni koukala na netu a byla tam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
24.8.12 13:05
@delfínek123 píše:
ja jsem na ni koukala na netu a byla tam :think:

A můžeš mi, prosím, poslat odkaz?
Já našla jen tento.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
24.8.12 18:19

Já to tenkrát našla jen ve dvou e-shopech… A viděla jsem ji poprvé na nějakým videu o X-landerech na youtube :-) Tady je odkaz:http://www.eandilek.cz/…r-x-bag-iii/ Nevím, co je to za kolekci z jakýho roku, ale pasuje k 2012… Mně vadila ta přehazovačka se světadílama, co dávají k 2012… Navíc tady ta šedivá je neutrální a má spoustu kapsiček :palec: Chtěla jsem to kvůli autosedačce, kterou mám jiné barvy… Tak aby se to barevně nemlátilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
26.8.12 14:48

www.levne-kocarky.eu
tam to najdes nemuzu to sem dat jako odkaaz mam to pres mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
26.8.12 20:38