Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@wona píše:
Včera jsem byla s kamarádkama, co už mají děti a říkaly, že prej nemám moc nafukovat kolečka, že není odpruženej a že to bude s miminkem drncatTak doufám, že to potom nebude tak strašný
Jinak jsem si pořídila k němu takovou přebalovací tašku, kterou měli jen ve 2 e-shopech a zdála se mi mnohem lepší než ty s tou přehazovačkou… Tu jsem si původně koupila a pak jsem ji šla vrátit, protože mi nějak neseděla. Vadilo mi, že se musí vrch protahovat mezi taškou a rukojetí. A navíc mám autosedačku jiné barvy než korbu se sporťákem, tak jsem chtěla něco univerzálnějšího. Tak já ji vyfotím a dám ji sem
Třeba se bude taky některé z Vás líbit
Je v šedé barvě.
Tak to pak dej vědět jse zvědavá, a foto přidej kouknu na to ![]()
Nevite, prosim, ve kterem obchode v Brne bych mohla X-move videt nazivo?
Chystam se v zari do Prahy na veletrh For babies, byvaji tam levnejsi?
Moc dekuji za rady.
V Brně jsem ho viděla v Bali na Tomkáči, v Sam Baby na Hněvkovského a v Babycar na Lidické (ti se teď stěhují na Božetěchovu). V Sam Baby můžeš vidět všechny barvy u hlubokých korbiček, mají tam X-landery různé, v Babycar mají alespoň všechny barvy na přebalovacích taškách, pro představu to také stačí
.
Dekuji moc.
V Sam baby uz jsem byla asi 4×, vzdycky neco vyhlidnu na netu nebo vyctu pochvaly na emiminu, tak tam letim na to kouknout, ostatni me tam v te chvili nezajimaji natolik, abych si je zapamatovala.. ach jo. Tak znova na X-landery ![]()
Dik!
Ahoj holky me prijde x-lander x move jako luxusni kocarek a pritom pouzitelny na vse. Me se moc libi, koukni na nej Neprihl pupyk a uvidis ![]()
Tak sem dávám fotky tašky X-BAG 3 jak jsem slíbila… Po stranách má kapsičky na pití, je k ní i ucho na přehození přes rameno. Přebalovací podložka je k tašce připevněná na suchý zip, tak se dá kdykoliv odepnout. Šedá barva ladí ke všem kočárkům, protože je jejich základem.
@wona píše:
Tak sem dávám fotky tašky X-BAG 3 jak jsem slíbila… Po stranách má kapsičky na pití, je k ní i ucho na přehození přes rameno. Přebalovací podložka je k tašce připevněná na suchý zip, tak se dá kdykoliv odepnout. Šedá barva ladí ke všem kočárkům, protože je jejich základem.
to je bomba, fakt pěkná
děkuji
Holky nevíte které značky autosedaček jde na x-move? koukala jsem na maxi cosi a cybex aton a jsou ještě nějaké?
@wona píše:
Co to je prosím za tašku???
X-bag 3 z kolekce 2012 vypadá jinak!
Je to starší kolekce?
Kde se dá sehnat?
Je bomba!
@nepřihl. Pupyk píše:
Co to je prosím za tašku???
X-bag 3 z kolekce 2012 vypadá jinak!
Je to starší kolekce?
Kde se dá sehnat?
Je bomba!
ja jsem na ni koukala na netu a byla tam ![]()
@delfínek123 píše:
ja jsem na ni koukala na netu a byla tam
A můžeš mi, prosím, poslat odkaz?
Já našla jen tento.
Já to tenkrát našla jen ve dvou e-shopech… A viděla jsem ji poprvé na nějakým videu o X-landerech na youtube
Tady je odkaz:http://www.eandilek.cz/…r-x-bag-iii/ Nevím, co je to za kolekci z jakýho roku, ale pasuje k 2012… Mně vadila ta přehazovačka se světadílama, co dávají k 2012… Navíc tady ta šedivá je neutrální a má spoustu kapsiček
Chtěla jsem to kvůli autosedačce, kterou mám jiné barvy… Tak aby se to barevně nemlátilo…
www.levne-kocarky.eu
tam to najdes nemuzu to sem dat jako odkaaz mam to pres mobil