X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
8.8.12 08:08
@delfínek123 píše:
Jojo taky prave potrebuji aby se dobre slozil a byl maly sice mame hyundae acenta ale prijde mi ze treba x1 by se tam nevesla, autosedacku bych chtela z predchozi kolekce a i vyjde levnejc, jo holky jeste ty adaptery se kupuji zvlast?

já bych si teda autosedačku x lander nekoupila není kvalitní ani podle testů a cena je podobná jako u maxi cosi. dobře to promysli jestli zrovna na sedačce chceš ušetřit, je to věc která chrání život dítěte. x lander vyjde na cca 2500 a maxi 3000… to není zas takový rozdíl :nevim: a adaptéry se kupují zvlášť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.8.12 09:45

Tak jsem narazila na tuto diskuzi a jen tak ze zvědavosti koukla na video s tímto kočárkem a teda koukám jakej je to skvost. Před týdnem jsem prodala x-lander xa 2008 a pokukuju po Jané slalom, ale koukám, že x-lander zapracoval a je to teda pěknej kousek :palec: Jen jsem nikde nenašla jak vypadá s nánožníkem :think: Nemáte někdo fotku? Je dost velkej i na fusak? A je velikost sporťáku x-move srovnatelná se sporťákem x-lander xa :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 10:23
@janikhlavik píše:
Tak jsem narazila na tuto diskuzi a jen tak ze zvědavosti koukla na video s tímto kočárkem a teda koukám jakej je to skvost. Před týdnem jsem prodala x-lander xa 2008 a pokukuju po Jané slalom, ale koukám, že x-lander zapracoval a je to teda pěknej kousek :palec: Jen jsem nikde nenašla jak vypadá s nánožníkem :think: Nemáte někdo fotku? Je dost velkej i na fusak? A je velikost sporťáku x-move srovnatelná se sporťákem x-lander xa :think: :think:

přijde mi o fous větší než xa. vyfotit bych ti to s nánožníkem bohužel nemohla páč nánožník je na chatě, ale s fusakem emitex se tam vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.8.12 10:37
@paola white píše:
přijde mi o fous větší než xa. vyfotit bych ti to s nánožníkem bohužel nemohla páč nánožník je na chatě, ale s fusakem emitex se tam vejde

o to my právě jde, jestli se vejde i s fusakem. Mám emitex 3v1 :think: A to, že je větší o chlup než xa je super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 10:39

@janikhlavik
já mám taky emitex 3v1 a do sporťaku se vejde a podle mě i do nánožníku, ale to teď v praxi nevyzkouším :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
8.8.12 11:42

@delfínek123 Adaptéry na autosedačku se kupují zvlášť a stojí asi 550,– Jinak jak říká @paola white taky bych si to s tou autosedačkou rozmyslela… Hlavně aby byla bezpečná, člověk nikdy neví… Já mám Cybex Aton za 3000,– a taky má dobrý testy… Navíc vypadá i na podvozku hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
8.8.12 11:47

S autosedačkou Cybex Aton:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 12:00
@wona píše:
@delfínek123 Adaptéry na autosedačku se kupují zvlášť a stojí asi 550,– Jinak jak říká @paola white taky bych si to s tou autosedačkou rozmyslela… Hlavně aby byla bezpečná, člověk nikdy neví… Já mám Cybex Aton za 3000,– a taky má dobrý testy… Navíc vypadá i na podvozku hezky :-)

jj Cybex taky dobrá volba ;) tato ale v době kdy jsem kupovala já nebyla v prodeji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.8.12 12:05

Cybex je kvalitní značka, koupila jsem pro staršího 15-36 a můžu jen doporučit. na malého mám maxi-cosi a je super prostorná a jsem s ní taky nadmíru spokojená… nemáte někdo fotku kočárku pořízenou doma :think: zajímá mě sporťák :palec: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 12:17
@janikhlavik píše:
Cybex je kvalitní značka, koupila jsem pro staršího 15-36 a můžu jen doporučit. na malého mám maxi-cosi a je super prostorná a jsem s ní taky nadmíru spokojená… nemáte někdo fotku kočárku pořízenou doma :think: zajímá mě sporťák :palec: děkuji

sporťák mám jen tak pitomně. byl tam poprvé tak na zdokumentování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.8.12 12:40
@paola white píše:
sporťák mám jen tak pitomně. byl tam poprvé tak na zdokumentování :lol:
:* :* :dance: :* :* moc děkuji, nádherná barva, asi bych koupila taky tuto, příjde mi moc hezká i na holčičku, nebude přerůžověno :oops: …jde sporťák do úplného sedu, nebo jen jako u x-lander xa :think: a jak se v zadu polohuje sporťák :think: jde to snáž, než u xa :think: -je to taky na pásky, nebo to má jinej sistém :think: :* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 12:48

Jde hodně do sedu a do lehu má malinko sklon, ale je trochu. já sice měla xa 2008 ale používala jsem jen korbu takže jak byl sporťak moc nevím. tady je vzadu takový madlo a to nadzvedneš a polohuješ jak potřebuješ, žádný pásky tam nejsou. já mám kluka takže pro mě byla modrá jasnou volbou ale pokud bude další holka tak bych taky nechala modrou i se mi docela líbila ta zelená a fialová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 12:53

Mě hlavně hodně vyhovuje, že korbička se dá polohovat (zvedat pod zády) do sedu. takže z toho syn v pohodě vidí a nevzteká se. je mu půl roku, měří 68 cm a teď v létě se do korbičky v pohodě vejde. korba jde v předu otevřít takže když leží na břiše tak kouká ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.8.12 13:04
@paola white píše:
Mě hlavně hodně vyhovuje, že korbička se dá polohovat (zvedat pod zády) do sedu. takže z toho syn v pohodě vidí a nevzteká se. je mu půl roku, měří 68 cm a teď v létě se do korbičky v pohodě vejde. korba jde v předu otevřít takže když leží na břiše tak kouká ven.

kočárek je prostě vychytanej do detajlů :dance: :dance: Já jsem taky měla xa 2008,ale tam to polohování bylo na pásky a to je :pocitac: :pocitac: .Taky budu sporťák kupovat pro kluka, ale plánuji ještě mimišátko a třeba to bude holčička a tak bych chtěla barvu pro oba a ten modrej je krásnej :potlesk: :potlesk: :potlesk: jo a to polohování v korbě do sedu je k nezaplacení :palec: :palec: Já jsem tak nahlodaná :think: :think: strašně jsem chtěla jané slalom pro a tak jsem prodala x-landera, že chci změnu, ale když to vemu zpětně, tak to byl dobrej kočárek-tedy až na to polohování, ale jinak dobrej do terénu, do města…Až řeknu doma, že to bude zas x-lander, tak mě asi :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 13:09
@janikhlavik píše:
kočárek je prostě vychytanej do detajlů :dance: :dance: Já jsem taky měla xa 2008,ale tam to polohování bylo na pásky a to je :pocitac: :pocitac: .Taky budu sporťák kupovat pro kluka, ale plánuji ještě mimišátko a třeba to bude holčička a tak bych chtěla barvu pro oba a ten modrej je krásnej :potlesk: :potlesk: :potlesk: jo a to polohování v korbě do sedu je k nezaplacení :palec: :palec: Já jsem tak nahlodaná :think: :think: strašně jsem chtěla jané slalom pro a tak jsem prodala x-landera, že chci změnu, ale když to vemu zpětně, tak to byl dobrej kočárek-tedy až na to polohování, ale jinak dobrej do terénu, do města…Až řeknu doma, že to bude zas x-lander, tak mě asi :zed: :oops:

mě se ten x-move šíleně líbil, ale pořád jsem si říkala že jsou to vyhozený peníze, chlap furt mrmlal… pak jsme spolu šli na veletrh dětských věcí a když ho viděl na živo tak řekl že si ho koupíme… a jsme fakt moc spokojení. u toho sporťaku se mi líbí že vložka i podhlavníček jsou oboustraný z jedný je šidivá z druhý modrá tak si to můžeš nakombinovat jak se ti líbí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí