X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
8.8.12 13:16

Ahoj holky, tak jsem narazila na tuhle diskusi. Taky se mi x-move moc líbí, sice mě v obchodě od x-landerů dost zrazovali, že se korbička pohupuje a že nejsou odpružené… Ale bohužel je neměli takže jsem neměla kde ošahat. Musím se někam vypravit a obhlídnout sama 8o. Ale chci se zeptat, jestli jde potah ze sporťáku x-move taky sundat a vyprat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.8.12 13:21
@marillin píše:
Ahoj holky, tak jsem narazila na tuhle diskusi. Taky se mi x-move moc líbí, sice mě v obchodě od x-landerů dost zrazovali, že se korbička pohupuje a že nejsou odpružené… Ale bohužel je neměli takže jsem neměla kde ošahat. Musím se někam vypravit a obhlídnout sama 8o. Ale chci se zeptat, jestli jde potah ze sporťáku x-move taky sundat a vyprat?

Korbička se mírně pohupuje, to je fakt, dělala mě to i u x-lander 2008 a byla jsem z toho špatná, ale za provozu s miminkem to vůbec nezaregistruješ a pak jsem úplně zapoměla, že to ta korba dělá :jazyk: mimochodem dělá to i korba na Jané slalom a myslím, že to není jen u těchto dvou značek. prostě jak je to na adaptérech, tak to má vůli a prošinku, ale fakt jen trošinku se to pohupuje, ale pouze naprázdno. S dítkem už to sedí dobře :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 13:27

To se pohupuje každý kočár když drží jen uprostřed a ne na koncích korbičky. odpružený moc není to je fakt, ale ono je otázkou co je lepší? kamarádka má houpací kočár a s miminem to v lese hází taky takže ono je to asi celkem stejné všude. potah vyprat jde. já ho mám v provozu od začátku dubna a jsem spokojená. jediná věc co mi vadí je že u sporťáku je ve stříšce slídové okýnko, které se nedá zakrýt takže na Maťu svítí, ale na mmb mi bylo doporučeno koupit clonu (s poštou 220 korun) ta se přichytí a problém je vyřešen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 13:32

Tak to je skvělí, původně jsem přemýšlela, že si koupím xa a x1 podvozek. Abych měla i do terénu, x-move asi kombinovat s x1 nepůjde, pokud jsem to dobře pochopila tak ani korba není na oba podvozky stejná…
Ale zase x-move má velkou přednost a to otočnou sedačku :potlesk:, takže u mě zatím vede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 13:35

Tu clonu už jsem taky zkoukla, takže hlavně když se s tím dá něco udělat. 8)
Mě příjde že žádný kočár není dokonalý, prostě každému něco chybí a nebo se mi nelíbí vzhledově :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 13:38
@marillin píše:
Tak to je skvělí, původně jsem přemýšlela, že si koupím xa a x1 podvozek. Abych měla i do terénu, x-move asi kombinovat s x1 nepůjde, pokud jsem to dobře pochopila tak ani korba není na oba podvozky stejná…
Ale zase x-move má velkou přednost a to otočnou sedačku :potlesk:, takže u mě zatím vede :lol:

kombinovat můžeš jen x-move a xq.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 13:51

Ještě jak jste se bavili o těch autosedačkách mě se líbí BeSafe iZi Sleep, myslím že má i dost ohodnocení a jde po vyndání z auta polohovat do lehu… :*
Nevíte o ní něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 14:45
@marillin píše:
Ještě jak jste se bavili o těch autosedačkách mě se líbí BeSafe iZi Sleep, myslím že má i dost ohodnocení a jde po vyndání z auta polohovat do lehu… :*
Nevíte o ní něco?

to snad nejde žádná sedačka 0-13 ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 15:10

No moc jich není, ale jsou. Tady je odkaz na tu BeSafe iZi Sleep zde
Akorát je hodně těžká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 16:06

@marillin
no nevím. podle mě je to k prdu. v sedačce mám dítě v autě a max když jdu na nákup tak hodinu. pokud jedu na dýl beru stejně korbičku a tahat 4 kilovou sedačku by se mi fakt nechtělo. teď má syn 8,5 kila+ sedačka 3,25 a je to docela záhul nést jí pár metrů… třičtvrtě kila navíc bych teda fakt nechtěla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 16:17

No ta váha mám pocit že je daleko větší…
Je pravda, že se děcko v autosedačce pronese :?
Musím to ještě promyslet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.8.12 16:25
@marillin píše:
No ta váha mám pocit že je daleko větší…
Je pravda, že se děcko v autosedačce pronese :?
Musím to ještě promyslet :zed:

pronese se jako blázen a nedá se spolehat na to že hodíš sedačku na podvozek. ono i tu sedačku na ten podvozek zvednout je docela záhul!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.8.12 16:44

@paola white
asi oželím polohovací sedačku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
9.8.12 09:35
@wona píše:
S autosedačkou Cybex Aton:

jo to vypadá dobře, mě se ta maxi cosi nelíbí ale tahle vypadá fakt dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
18.8.12 23:35

Včera jsem byla s kamarádkama, co už mají děti a říkaly, že prej nemám moc nafukovat kolečka, že není odpruženej a že to bude s miminkem drncat :( Tak doufám, že to potom nebude tak strašný :! Jinak jsem si pořídila k němu takovou přebalovací tašku, kterou měli jen ve 2 e-shopech a zdála se mi mnohem lepší než ty s tou přehazovačkou… Tu jsem si původně koupila a pak jsem ji šla vrátit, protože mi nějak neseděla. Vadilo mi, že se musí vrch protahovat mezi taškou a rukojetí. A navíc mám autosedačku jiné barvy než korbu se sporťákem, tak jsem chtěla něco univerzálnějšího. Tak já ji vyfotím a dám ji sem :D Třeba se bude taky některé z Vás líbit :kytka: Je v šedé barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí