X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
evinka28
17.2.13 09:49

Teda, tak to je síla. Reklamaci by teda měli uznat, pokud jsou alespoň trochu solidní a dát k dispozici náhradní kočárek po dobu vyřizování reklamace. No stát se to může, mě zase pro změnu upadlo přední kolečko, ale naštěstí to se dalo spravit, doma mám kutila. Tak držím palečky, ať to dobře dopadne :)

• Citovat
  • Upravit
12743
17.2.13 10:21

@Entik tohle jsem bohužel slyšela i u více kočárků. držím palce ať reklamaci uznají.

P. S. clonu mám doma. používala jsem jí na podzim a připevnit jde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
18.2.13 12:48

Zdravím, tak dneska přišla clona na stříšku. Jsem spokojená. Clona je teda šedá a má černé olemování a šráky, takže to ladí i s kočárem i s podvozkem :D. Jinak šráky jsou dlouhé dost a na suchý zip, takže snadné připevnění :lol:. Doporučuju, cena i s poštovným 213,–, což je taky dobré :D

• Citovat
  • Upravit
4
18.2.13 13:22

Ahoj Evinko28. Prosím Tě, napsala by jsi mi odkaz kde jsi si tu stříšku objednala. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.2.13 13:29

Právě jsem asi objevila Ameriku, ale sporťák nejde do téměř úplného lehu? Kočár jsem zkoušela před téměř rokem na prodejně, přišlo mi, že ano. Nicméně včera jsem vybalila sporťák, že tam přemístím téměř půlročního syna a přijde mi, že i nejnižší poloha je strašně vysoko na to, aby tam šlo takhle malé dítě. Jakou máte zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
3815
18.2.13 15:56

@Naima Já mám taky skoro půlroční dceru :hug: Taky se už mačká v hluboké… No a taky jsem už koukala na sporťák a opravdu nejde úplně do lehu - kdyby šel do lehu, tak už ji tam dám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.2.13 16:34

@wona To je dost na pytel, musela jsem už malému zpátky zmenšit emitexový fusak, protože v celém se tam už nevejdou a dokonce jsem obstříhala dvojitou fleesovku tak, aby byla přesně jen na matraci a nebyla zahnutá v nohách a hlavě (každý centimetr dobrý). A i tak je tam natažený absolutně na knop, u hlavy má ještě tak centimetr, nohy na doraz :roll:. Kdy tam dcerku dáš? Já asi počkám jen na obligátních 6 měsíců, protože kdybych měla čekat na samostatné sezení, tak mu v hluboké můžu rovnou vybourat dva otvory na nohy.

• Citovat
  • Upravit
evinka28
18.2.13 17:42

Ještě reaguju na ten sporťák. Já jsem tam musela syna dát už v 5 měsících, přijde mi, že s fusakem to není taková hrůza. A když se tam dá nánožník, tak má zase trochu zvedlé nožky. Nevím, podle mě ten úhel není tak hrozný a pro nás lepší, než jezdit se skrčenýma nožkama v hluboké korbě. Mě tam teda malý pak už řval jak pardál, jak tam byl napresovaný a ve sporťáku je spokojený. Já si to vždycky převedu na sebe, jak by se mi to líbilo :). Ale samozřejmě, kdyby se vlezl, tak jezdí v hluboké :lol:.

• Citovat
  • Upravit
3815
18.2.13 17:44

@Naima Máme úplně stejný problém :hug: Já mám taky Emitex - naivně jsem si myslela, že jí bude zkrácenej do půl roka :think: prodlouženej se tam nevejde :cert:. Dostala jsem od tety 20 let starej fusak po bratránkách a nakonec jsem za něj vděčná! Vozím ji v něm od 5.měsíce, kdy jsem usoudila, že už to tak nejde. Sofinka bude mít půl roku 27.8., tak do té doby bude určitě v hluboké a pak uvidím, ale nebudu čekat, až bude sedět… Když bude hezky, tak vytáhnu sporťák… Jediné, co mě taky odradilo, že když je naležato, tak je mega velkej oproti hluboké. Jako golfky jsme koupili NUNA a ty jdou skoro úplně do lehu - víc než sporťák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
18.2.13 17:48
@evinka28 píše:
Ještě reaguju na ten sporťák. Já jsem tam musela syna dát už v 5 měsících, přijde mi, že s fusakem to není taková hrůza. A když se tam dá nánožník, tak má zase trochu zvedlé nožky. Nevím, podle mě ten úhel není tak hrozný a pro nás lepší, než jezdit se skrčenýma nožkama v hluboké korbě. Mě tam teda malý pak už řval jak pardál, jak tam byl napresovaný a ve sporťáku je spokojený. Já si to vždycky převedu na sebe, jak by se mi to líbilo :). Ale samozřejmě, kdyby se vlezl, tak jezdí v hluboké :lol:.

Mně se zdá, že je ta hluboká na zimu lepší, že tam má lepší závětří a je tam víc chráněná… Kdyby bylo teplo, tak by to bylo zase o něčem jiným :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.2.13 18:07
@evinka28 píše:
Zdravím, tak dneska přišla clona na stříšku. Jsem spokojená. Clona je teda šedá a má černé olemování a šráky, takže to ladí i s kočárem i s podvozkem :D. Jinak šráky jsou dlouhé dost a na suchý zip, takže snadné připevnění :lol:. Doporučuju, cena i s poštovným 213,–, což je taky dobré :D

Evinko prosím mužeš hodit fotku jak to vypada? Já nemám absolutní představu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
18.2.13 20:01

Zkusím, ale jsem totální analfabet přes techniku, tak nevím, jestli se mi to povede :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12743
18.2.13 20:15

@Naima a proč to řešíš? vždyť novorozencům se dává do postýlky klín aby měli hlavu výš. já tam syna dala v měsících a taky neseděl sám. rozhodně mi nepřišlo že by byl nějak strašně vysoko. zrovna ne jsme s kamarádkou tohle řešily a pošlo nám rukuma dost kočárků (hlavně jí) a nikdy žádný nejde do naprostého lehu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.2.13 20:42

Nevím, přijde mi to dost vysoko, ale ten klín zní logicky. Asi už jsem zblblá z diskuzí tady, kde se pořád skloňuje to, aby děcko nemělo pozvedlá záda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12743
18.2.13 20:50

9 @Naima hm koukám že semměla vypnutekj num takže syn šel do sporťáku v 9 měsících, ale mám ledňáčka takže se to korby vešel v létě v pohodě. sporťáku bych se na ten půlrok nebála. jen jsem byla překvapená, že když ho mám čelem k sobě v lehu tak je kočárek dost dlouhý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí