Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@paola white A tak lidi to asi řeší, protože každý máme jiné priority, to je asi normální. Navíc trh nabízející miliardu kočárků to umožňuje. Existujou i kočárky s otočnou sedačkou, plně do lehu a navíc jsou dostatečně široké.
OT: Myslím, že miminkům v postýlkách by se neohýbají záda, ale kvůli zvýšené poloze se podkládá půlka postýlky, čímž vzniká celá nakloněná rovina.
@Naima píše:
Přiznávám, že bych u korbičky uvítala i blbé 3 centimetry navíc, které by mi jízdu se skřítětem prodloužily o měsíc či dva.
Přesně tak… Když má dítě naraženou hlavičku na jednom konci a nenatáhne pomalu nohy, tak je znát každý cm…
@delfínek123 píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli mate nekdo uz zkusenosti s kocarkem X-lander x move, libi se mi a porad se rozmyslim, jestli bude i vhodny do terenu napr.snih a tak.
Dekuji za odpovedi
Ahoj, no, já jsem měla s prvním dítětem také X-lander ale ne X - move, ale X-lander XA set Volcano a do terénu byl úžasný. Má nafukovací kola, přední kolečka jdou zaaretovat i uvolnit, což se do terénu občas fakt hodí:-)
Najdeš ho různě na webu nebo já ho kupovala tady http://www.heureka.cz/?…
Tak holky, super zpráva
reklamaci mi uznali. Dokonve jako neplacenou ale samozřejmě technik napsal že to nebyla chyba ani materialu, že si mám přečíst návod k užívání. Prej je max. zátěž kočárku 15 kg do toho v košíku 3kg, kapsa na sporťáku 1,5 a taška má mít 1,5 kg. Hmmm perfektně jsem se dohádala malej má 12 kg, v tašku jsem vážila měla dokonce kilo. V kapse vozím klíče a pěněženku v košíku nebylo nic. Když jsem jim řekla že kočár prdnul ve chvíli kdy malej spal naležato ve sporťáku obličejem ke mě a při nájezdu na chodník tak mi bylo zděleno že mám rukojeť zasouvat že tlačením směrem dolů vzniká veliká páka proto konstrukce praskla… prej mu mám dopomáhat nohou a pří nájezdu šlápnout dolů na tyčku s brzdou a nouhou jakoby dopomoct k tomu aby nevnikala páka. Chápete to? Vytočili mě na maximální maximum. Schválně jsem se dívala do návodu a nic takového tam napsané není. Ale je fakt že ho celej seservisovali páč přestal vrzat
a byli rychlí za 13 dní jsem ho měla na prodejně ![]()
Ahoj holky, máme tento kočárek a k tomu autosedačku maxi cosi cabriofix a sešly se nám dvoje adaptéry k autosedačce, nechtěla byste je některá odkoupit? jednou použité
@04021987 Není to náhodou i na cybex autosedačku? Pokud jo tak za kolik ![]()
Entik: zkusím sepoptat v obchodě kde jsme to kupovali a napíšu. BYLO BY TO ASI ZA 300+pošta… pořizovací cena byla 550
Entik: tak ano je to i na cybex:o)
http://www.detskezbozi.com/…-x-move.html
Já mám taky jedny adaptery navíc, kdybyste někdo chtěl. Úplně nové nepoužité.
Holky, ty co máte x lander x move. Vrže vám? Jsem s kočárkem jinak spokojená, ale poslední dobou se hodně rozvrzal. Snažila jsem se vše co se dalo promazat, ale nezabralo to. Máte stejný problém, mám to dát na reklamaci? Díky za zprávy
Ahoj taky mi vrže, ale přijde mi že jsou to ty adaptéry… a čekám zda se to rozjezdí
@Petragi píše:
Holky, ty co máte x lander x move. Vrže vám? Jsem s kočárkem jinak spokojená, ale poslední dobou se hodně rozvrzal. Snažila jsem se vše co se dalo promazat, ale nezabralo to. Máte stejný problém, mám to dát na reklamaci? Díky za zprávy
Mně taky vrže. Dokonce i stříška na sporťáku ![]()
@artepartep píše:
Díky, takže ta pláštěnka jde nandavat a sundavat líp než ta korbičková? U ní jsem vždycky měla strach, že jí prorvu, jak jsem to tahala
Známá jezdí chvíli a pláštěnku už má roztrhlou, jak ji nandávala
Jinak ta na sporťák je v pohodě
Mám tu origoš ![]()
Tak já teda nevím co s tím. Někomu to vrže a někomu zase ne. Že by chyba kusu? Zatím jezdíme v korbičce a taky mi přijde spíše že to vrzání jde od těch adaptérů v tom komlexu, kde se přichytávají, který je schovaný za plastem. Takže promazat to nelze
Mě to vrzání teda dost vadí… Myslíte, že mi vrzání vezmou jako reklamaci?