Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plus@Anonymní píše:
Pokud víte o golfkách kam se vejde a jsou lehké a skladné budu ráda jinak budu hold tahat Buff
Maclwren ![]()
@ptacak píše:
A proc tedy nejdes do levnejsich? Napr. Macleren???
Do maclarenu se mě nevlezl ![]()
@Anonymní píše:
Pokud víte o golfkách kam se vejde a jsou lehké a skladné budu ráda jinak budu hold tahat Buff
a kolik vazi?
@Anonymní píše:
Měli jsme bee plus all black které jsem pře 2 ma měsíci prodala. nejde o to být za hogo fogo.ale o to aby se mě dítě vešlo 130cm a mohlo i ležet
A do žádných jiných golfek se nevejde? V tomhle já se nevyznám, moje pětiletá má 104 cm a ještě by se mi do golfek nejspíš vlezla. Nebo od někoho půjčit na tu cestu ![]()
@Antonie Bolavá píše:
A do žádných jiných golfek se nevejde? V tomhle já se nevyznám, moje pětiletá má 104 cm a ještě by se mi do golfek nejspíš vlezla. Nebo od někoho půjčit na tu cestu
Zkoušeli jsme maclaren volo, chicco, babyjogger
@Anonymní píše:
Zkoušeli jsme maclaren volo, chicco, babyjogger
Tak kup bee klasik v bazaru-original a ty uz se diky trojkam neprodavaji draze.
@ptacak píše:
Tak kup bee klasik v bazaru-original a ty uz se diky trojkam neprodavaji draze.
claicc je malé navíc praskají sedačky měli jsme jej a rupla sedačka a pak i záda
@Anonymní píše:
18kg
britax b-motion je do 18kg, uveze pry v pohode i 20. ten je celkem casty, mel by jit koupit i bazarovy.
@Anonymní píše:
claicc je malé navíc praskají sedačky měli jsme jej a rupla sedačka a pak i záda
No a nedělají se pro větší děti s postižením nějaké speciální kočárky? Přece se ti za chvíli nevejde ani do toho Bugaboo
@Antonie Bolavá píše:
No a nedělají se pro větší děti s postižením nějaké speciální kočárky? Přece se ti za chvíli nevejde ani do toho Bugaboo
Klasické pochůzky zvládá ale nyní jedeme na pohřeb 500km a domů dojedem o půlnoci tak chci aby spal v kočáru. Speciální jsou ale neskladné a těžké
@Anonymní píše:
Tak to nevim, mam trojku.Tak hodne stesti, nebudes to mit asi jednoduche.Jen na tenfake zapomen, u tehle vysky a vahy bych se fake bala hooodne.
@Anonymní píše:
Klasické pochůzky zvládá ale nyní jedeme na pohřeb 500km a domů dojedem o půlnoci tak chci aby spal v kočáru. Speciální jsou ale neskladné a těžké
Tak hodně dobrý je PP GT3, díky rovnému sedu v něm seděl i 4 letý postižený synovec, dále je super baby jogger city elite. No a fejky. Holky mají je i v kamenných prodejnách ani o tom nevíte.
Netvrdím, že zrovna beečko, ale cameleona třeba ano, dále fejky BJ city mini a pod.
Fakt velký byl kočárek tento
https://www.emimino.cz/…4baby/zicco/