Bugaboo fejk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.2.15 08:53

Bugaboo fejk

Dala jsem si poptávku na bee plus a ozval se pán že jej má za 2500kč. Máte zkušenost s bugaboo z aliexpres?

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plus
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
18.2.15 09:26

Do toho bych vazne dite nepolozila… to fakt stoji nekomu za to, aby vypadal „in“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
18.2.15 09:31

No známí si pořídili ten ferrari kočárek, což je taky vlastně bugaboo fejk a po chvilce se jim celá konstrukce praskla, takže museli pořídit pravý bugaboo podvozek. Ten kočárek koupili hlavně kvůli tomu ferrari, to že to vypadá jako bugaboo jim bylo šumák. Jen nechápu ty, co jdou primárně do fejku jenom proto, aby vypadali, že mají bugaboo, když to stejně většinou potom každý pozná :nevim: Navíc na aliexpresu to asi nebude zrovna kvalita si myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
18.2.15 09:50

No nevim, ale nedavala bych dite do kocarku bez atestu, podle me to muze byt nebezpecny. Radsi bych jezdila s neznackovym, ale atestovanym kocarem, nez s nejakou napodobeninou od nekoho, kdo na tom chce jen vyryzovat prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
18.2.15 10:04

Kdyz na neco nemam, nekupuju to. Koupit fejk jen kvuli znacce? Snad kupuju kocarky, u kterych jsem. presvedcena, ze budou pro dite kvalitni, bez ohledu na cenovou relaci-v kazde se da kvalita poridit. A to.jsem majitelkou tri kusu BGB staje, tohle nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.2.15 10:07

Spis jestli nebude podvodnik. Muzes se prijet podivat osobne? Aby nechtel jen platbu predem, vis jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.2.15 10:15

Nešla bych do toho :nevim: upřímně celkově nechápu potřebu kupovat padělky :roll: Panebože když na to nemám, tak si to snad nekupuju ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.15 10:15

Podívat se mohu. Mám originál buffalo jen potřebuju na převoz vlakem na jeden výlet. A nechce se mi dávat pro jenu cestu 10 tisíc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.15 10:16

Jinak dítěti je 5 let a rychle se díky postižení unaví.

• Citovat
  • Upravit
17630
18.2.15 10:18
@Anonymní píše:
Podívat se mohu. Mám originál buffalo jen potřebuju na převoz vlakem na jeden výlet. A nechce se mi dávat pro jenu cestu 10 tisíc

8o tak proč si nekoupíš nêco v bazaru třeba? Nebo levnější golfky, když je to jen na jednu cestu. Nebo potřebuješ hodně, aby na tobě bylo vidět, že máš peníze? Jinak nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.15 10:20
@Antonie Bolavá píše:
8o tak proč si nekoupíš nêco v bazaru třeba? Nebo levnější golfky, když je to jen na jednu cestu. Nebo potřebuješ hodně, aby na tobě bylo vidět, že máš peníze? Jinak nechápu

Měli jsme bee plus all black které jsem pře 2 ma měsíci prodala. nejde o to být za hogo fogo.ale o to aby se mě dítě vešlo 130cm a mohlo i ležet

• Citovat
  • Upravit
445
@Anonymní píše:

A proc tedy nejdes do levnejsich? Napr. Macleren???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901

@Antonie Bolavá Take to nachapu. Navic pro 5ti lete dite rozvrkane bee plus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Pokud víte o golfkách kam se vejde a jsou lehké a skladné budu ráda jinak budu hold tahat Buff

• Citovat
  • Upravit
11117
18.2.15 10:21
@Anonymní píše:
Jinak dítěti je 5 let a rychle se díky postižení unaví.

no tak tim spis bych ho nedavala do nejakeho fejku, u ktereho nevis, z ceho je vyrobeny a jestli se nerozpadne za prvni zatackou. kup si overeny kocarek v bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí