Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti a názory na kočárek značky Bugaboo FOX CAB - který plánuji pořídit. Hledala jsem recenze a zkušenosti, ale moc jsem jich na internetu nenašla.
Podle informaci je Fox Cub taková levnější verze Fox 3 - což i zvažuji zda nemá smysl si připlatit pár tisíc a pořídit si Fox 3…?
Nemůžu moc najít info o brzdě u CAB - podle toho co jsem našla je to brzda která se musí zašlápnout a pak zvednout špičkou nohy, což mi přijde dost nepraktické na to kolik stojí. Fox 3 by měl mít brzdu jen zacvakávací z vrchu..?
Fox Cub je za 25 tisíc ( já bych na nej měla slevu 3 tisíce)
Fox 3 je za 25,5 tisíc
Děkuji moc za vaše názory a zkušenosti ![]()
Zkušenost nemám.. ale názor je můj takový že bych ten kočárek nechtěla už jen pro to kolíbkové ležení u sporťáku. Na záda pro dítě nevhodné. Pro dítě mnohem lepší rovné ležení.
Ani jeden kvuli kolibkovemu sportaku.
To je prasarna na deti, fakt.
Predstav si, ze se ti chce spat a nekdo te jenom vsede sklopi. Ani si nenatahnes zada, neprotahnes nohy. Furt ve stejne poloze.
S tim neudelas ani dvouhodinovou prochazku, natoz nejaky vylet.
Teda asi budu za trapnou ale já bych do kočárku Bugaboo za ty peníze v žádném případě nešla. Právě kvůli tomu zmíněnému kolébkovému sporťáku
jako drahé jsou to kočáry jak prase a ještě zdravotně nejsou úplně vhodné, to by mě mohli všichni milovat
to už raději třeba nějaký Cybex nebo prostě nějaký kočárek kde se ten sporťák dá polohovat podle potřeby ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
Teda asi budu za trapnou ale já bych do kočárku Bugaboo za ty peníze v žádném případě nešla. Právě kvůli tomu zmíněnému kolébkovému sporťákujako drahé jsou to kočáry jak prase a ještě zdravotně nejsou úplně vhodné, to by mě mohli všichni milovat
to už raději třeba nějaký Cybex nebo prostě nějaký kočárek kde se ten sporťák dá polohovat podle potřeby
Je nás více trapných
chudák zakladatelka.
Jejda.. to jsem nečekala takové komentáře 😀 nicméně jsem poprvé těhotná a jsem ve 21 týdnu. Takže zatím hledám informace a zkušenosti jiných - uchvátil mě design kočárku Bugaboo.. a za ty peníze jsem očekávala ověřenou kvalitu..
Ptala jsem se po přečtení komentářů kamarádky která má dítě a taky mi tu sportovní verzi nedoporučila.. Nechápu potom jak je možné že je ta značka tak moc prodávaná.. ![]()
@Jolka19 píše:
Jejda.. to jsem nečekala takové komentáře 😀 nicméně jsem poprvé těhotná a jsem ve 21 týdnu. Takže zatím hledám informace a zkušenosti jiných - uchvátil mě design kočárku Bugaboo.. a za ty peníze jsem očekávala ověřenou kvalitu..
Ptala jsem se po přečtení komentářů kamarádky která má dítě a taky mi tu sportovní verzi nedoporučila.. Nechápu potom jak je možné že je ta značka tak moc prodávaná..
je to prostě „moderní“ je to značka… koupíš mnohem lepší kočárek pokud nejsi finačně omezená. Záleží i na tvých požadavcích…zda to bude do terénu, nebo spíše město atd. atd.
@Jolka19 píše:
Ptala jsem se po přečtení komentářů kamarádky která má dítě a taky mi tu sportovní verzi nedoporučila.. Nechápu potom jak je možné že je ta značka tak moc prodávaná..
Kupuji to zeny, ktere chteji hogo fogo znacku a na prakticnost nehledi, no.
Mame Fox 3, korba je super, je prostorná oproti cybexu, thule a tak. Máme červencové mimi a zatím se do korby vejde, ale čekáme druhé, tak budeme vybírat sourozenecky kočár… se Sportakem zatím zkušenost nemam…
Bacha když budeš mít větší dítě, bude ti Bugaboo brzo malý
Já měla Teutonii, byla hrozně spokojená, kočárek pěkný lehký, dobře se skládal do auta, ale ve 4 měsících malý
koupila jsem pak Roan Marita a ten už naštěstí stačil ![]()