Bugaboo Fox Cub

4
3.4.23 12:35

Bugaboo Fox Cub

Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti a názory na kočárek značky Bugaboo FOX CAB - který plánuji pořídit. Hledala jsem recenze a zkušenosti, ale moc jsem jich na internetu nenašla.
Podle informaci je Fox Cub taková levnější verze Fox 3 - což i zvažuji zda nemá smysl si připlatit pár tisíc a pořídit si Fox 3…?
Nemůžu moc najít info o brzdě u CAB - podle toho co jsem našla je to brzda která se musí zašlápnout a pak zvednout špičkou nohy, což mi přijde dost nepraktické na to kolik stojí. Fox 3 by měl mít brzdu jen zacvakávací z vrchu..?

Fox Cub je za 25 tisíc ( já bych na nej měla slevu 3 tisíce)
Fox 3 je za 25,5 tisíc

Děkuji moc za vaše názory a zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7700
3.4.23 12:45

Zkušenost nemám.. ale názor je můj takový že bych ten kočárek nechtěla už jen pro to kolíbkové ležení u sporťáku. Na záda pro dítě nevhodné. Pro dítě mnohem lepší rovné ležení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.4.23 13:13

Ani jeden kvuli kolibkovemu sportaku.
To je prasarna na deti, fakt.
Predstav si, ze se ti chce spat a nekdo te jenom vsede sklopi. Ani si nenatahnes zada, neprotahnes nohy. Furt ve stejne poloze.
S tim neudelas ani dvouhodinovou prochazku, natoz nejaky vylet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
3.4.23 13:18

Teda asi budu za trapnou ale já bych do kočárku Bugaboo za ty peníze v žádném případě nešla. Právě kvůli tomu zmíněnému kolébkovému sporťáku :think: jako drahé jsou to kočáry jak prase a ještě zdravotně nejsou úplně vhodné, to by mě mohli všichni milovat :mrgreen: to už raději třeba nějaký Cybex nebo prostě nějaký kočárek kde se ten sporťák dá polohovat podle potřeby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7700
3.4.23 14:47
@kulíšek_s_bambulí píše:
Teda asi budu za trapnou ale já bych do kočárku Bugaboo za ty peníze v žádném případě nešla. Právě kvůli tomu zmíněnému kolébkovému sporťáku :think: jako drahé jsou to kočáry jak prase a ještě zdravotně nejsou úplně vhodné, to by mě mohli všichni milovat :mrgreen: to už raději třeba nějaký Cybex nebo prostě nějaký kočárek kde se ten sporťák dá polohovat podle potřeby ;)

Je nás více trapných :P chudák zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.4.23 19:46

Jejda.. to jsem nečekala takové komentáře 😀 nicméně jsem poprvé těhotná a jsem ve 21 týdnu. Takže zatím hledám informace a zkušenosti jiných - uchvátil mě design kočárku Bugaboo.. a za ty peníze jsem očekávala ověřenou kvalitu..
Ptala jsem se po přečtení komentářů kamarádky která má dítě a taky mi tu sportovní verzi nedoporučila.. Nechápu potom jak je možné že je ta značka tak moc prodávaná.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7700
3.4.23 20:03
@Jolka19 píše:
Jejda.. to jsem nečekala takové komentáře 😀 nicméně jsem poprvé těhotná a jsem ve 21 týdnu. Takže zatím hledám informace a zkušenosti jiných - uchvátil mě design kočárku Bugaboo.. a za ty peníze jsem očekávala ověřenou kvalitu..
Ptala jsem se po přečtení komentářů kamarádky která má dítě a taky mi tu sportovní verzi nedoporučila.. Nechápu potom jak je možné že je ta značka tak moc prodávaná.. :roll:

je to prostě „moderní“ je to značka… koupíš mnohem lepší kočárek pokud nejsi finačně omezená. Záleží i na tvých požadavcích…zda to bude do terénu, nebo spíše město atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.4.23 21:21
@Jolka19 píše:
Ptala jsem se po přečtení komentářů kamarádky která má dítě a taky mi tu sportovní verzi nedoporučila.. Nechápu potom jak je možné že je ta značka tak moc prodávaná.. :roll:

Kupuji to zeny, ktere chteji hogo fogo znacku a na prakticnost nehledi, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.23 22:21

Mame Fox 3, korba je super, je prostorná oproti cybexu, thule a tak. Máme červencové mimi a zatím se do korby vejde, ale čekáme druhé, tak budeme vybírat sourozenecky kočár… se Sportakem zatím zkušenost nemam…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.23 08:05

Bacha když budeš mít větší dítě, bude ti Bugaboo brzo malý :( Já měla Teutonii, byla hrozně spokojená, kočárek pěkný lehký, dobře se skládal do auta, ale ve 4 měsících malý :( koupila jsem pak Roan Marita a ten už naštěstí stačil :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4